A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Lefújta az esküvőt a vőlegény, mert menyasszonya veszélyeztette kutyájuk életét

2019. május 22., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Eldurvult a lánybúcsú, aminek végül a pár kutyája itta meg a levét. A négylábú élete nem sokon múlott, ám az esküvőnek lőttek - felelőtlensége miatt a vőlegény ajtót mutatott a menyasszonynak.



Pár nap lett volna már csak a boldogító igen kimondásáig, mikor a 28 éves vőlegény lefújta az esküvőt, és közölte menyasszonyával, hogy nem akarja többet látni. A lány és családja felháborodott, és szerintük egy elhamarkodott döntés született - ezt dühös üzenetekben és hívásokban ki is fejtették a vőlegénynek.

 

A drasztikus lépéshez nem egy egyszerű meghátrálás vezetett, sokkal komolyabb ok áll a háttérben.

Amikor elérkezett a menyasszony lánybúcsújának ideje, a vőlegény átment a szüleihez éjszakára, hogy párja nyugodtan bulizhasson a barátnőivel. Kutyájukat otthon hagyta, mert a lány szerette, ha vele van. Annyit kötött csak a lelkére, hogy a buli előrehaladtával zárja be a kutyát a hálószobájukba, hiszen egy nagy buli nem ideális hely egy négylábúnak…

 

Ezt az egyszerű feladatot nem sikerült elvégeznie a hölgynek, így az eb a mulatozó lányok között maradt. Az alacsony asztal tele volt pakolva csokoládéval, de itt voltak a kitöltött alkoholos italok is, ezekhez pedig hozzáfért a kutya is. Az ittas állapotban lévő lányok pedig igen viccesnek találták, hogy az eb velük együtt iszogat és falatozik. Aztán persze beütött a baj, a kutya rosszul lett. Ekkor már hajnali öt óra volt.

 

 

Nem szabad csokoládét, alkoholt, édességet olyan helyen hagyni, hogy a kutya hozzáférjen - ezek mind halálosak lehetnek számára!
Nem szabad csokoládét, alkoholt, édességet olyan helyen hagyni, hogy a kutya hozzáférjen - ezek mind halálosak lehetnek számára! - A kép illusztráció.
Fotó: wagwalking.com

 

 

Kétségbeesve hívta fel vőlegényét, hogy valami baj van kedvencükkel, mi tévő legyen. Mivel a menyasszony hangjából kiderült, hogy még bizony részeg, a vőlegény taxiba parancsolta, hogy azonnal vigye állatorvoshoz a kutyát. Szerencsére a gyors ellátásnak hála sikerült megmenteni a kutya életét - nem úgy a kapcsolatot.

 

Hazaérve a vőlegény azonnal összepakoltatta menyasszonyával a holmijait, és megmondta neki, hogy soha többé nem akarja látni.

A történetet a fiatalember egyébként a Reddit nevű fórumon írta le. A többi fórumozóval beszélgetve a férfi rájött, mi zavarja igazából a lányban: a felelőtlenség. Többször előfordult, hogy a bekapcsolt főzőlapon felejtett dolgokat, vagy vezetés közben SMS-ezett - írja a Blikk.hu a Metro-ra hivatkozva. "Rájöttem, hogy inkább vagyok szemét most, mint hogy az egész életem aggódással teljen. Nem merném vele egyedül hagyni a gyerekem. Ha véletlenül elütött volna egy idegent, miközben a telefonját nyomkodja, akkor is elhagytam volna. Rájöttem, hogy nem akarom olyan emberrel leélni az életem, aki ennyire nem tiszteli se az ember, se az állat életét." - idézik az ex-vőlegényt”.



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Veszélyes fűszerek - ezekből jobb, ha nem eszik a kutya Veszélyes fűszerek - ezekből jobb, ha nem eszik a kutya
Ételeink kedvelt ízesítői a fűszerek, jótékony hatásuk miatt előszeretettel fogyasztjuk őket. Ám az, ami egészségünknek kedvez, négylábú barátaink számára komoly gondokat okozhat. Tudj meg többet!

Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?
Kedvelt nassolnivalónk, a csokoládé sajnos már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat kedvencünk egészségére nézve. Mitől minősül mérgezőnek, és mit tehetünk, ha kutyánk csokoládét fogyasztott?

Kutyabarát húsvét – 6 tipp, hogy kutyánk szempontjából is biztonságos legyen az ünnep Kutyabarát húsvét – 6 tipp, hogy kutyánk szempontjából is biztonságos legyen az ünnep
Színes tojások a fűben, csokinyuszik, nyuszi-fészek… A Húsvét színes ünnepe nem csak a gyerkőcök számára tartogat izgalmakat, de bizony kutyánk számára is! A mi feladatunk, hogy odafigyeljünk kedvenceink biztonságára is a készülődés során!

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Kutyákra veszélyes betegséget hordozhatnak a meztelencsigák Kutyákra veszélyes betegséget hordozhatnak a meztelencsigák
Nemcsak esős időben találkozhatunk velük, de vizes, nyirkos helyeken is felbukkanhatnak. Miért baj, ha kedvencünk megeszi a meztelencsigát?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Új kullancs jött délről Magyarországra Hírek - Címlapon
Új kullancs jött délről Magyarországra
Kódolva van a génjeinkben, kutyatartók leszünk-e Hírek - Címlapon
Kódolva van a génjeinkben, kutyatartók leszünk-e