A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Lenyűgöző képeken Budapest kutyái

Dogs and the City X Walking Dog


2017. december 07., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Varázslatos világ tárul elénk a magyar fotós gyönyörű színekben pompázó képein- mintha csodaországban járnánk! A helyszínek és a szereplők mégis ismerősek. A képek felnyitják a szemünket: gyönyörű helyen élünk! Kutyáink nélkül azonban nem lenne az igazi: íme a képek története a Walking Dog tollából:



Imádjuk a kutyákat és ezt a gyönyörű várost, ahol élünk. Szeretjük Budapestben, hogy pezsgő, csodaszép, és rengeteg kutyás emlékünk van vele, benne és általa.

 

Csodáljuk a Dunát, ahogy este végigsétálunk a partján. Imádjuk, hogy egy meleg nyári napon fröccsözhetünk a Deákon a barátokkal, rajongunk a Citadelláért, ahonnan ránézünk a gyönyörű színes városunkra, és bolondulunk a Gellért-hegyért, ahova piknikezni járunk a kutyás haverokkal. A sort még sokáig lehetne folytatni, hiszen annyi mindent szeretünk, amit ez a város ad nekünk!

 

 

Dió

 

 

Ezeken, a budapestiek számára ikonikus helyszíneken fotóztunk városi kutyákat new-wave technikával, melynek különlegessége a rendkívül élénk színezés. A városi vagy városközeli természeti látképeken egy vagy akár egyszerre több kutyusról is készítettünk képeket. A projekt mottója megelevenedik a képeken, és Budapest egy új szemszögből tárul elénk. A kutyás városi lét szeretete hívta életre ezt a love-projektet, melyet Dóra Tünde fotós jegyez.

 

 

Disco

 

Selfie

 

 

A Dogs and the City sorozat első képein a Walking Dog közösséghez tartozó kutyák szerepelnek, akik aktív tagjai a városi kutyás társadalomnak. A Walking Dog egy mozgalom, melynek célja, hogy a városi gazdikat és kutyáikat összehozza, közös mozgásra és programokra buzdítsa.

A közös projekttel szeretnénk megmutatni, hogy milyen menő dolog a városi kutyatartás, így a Walking Dog Facebook oldalán a fotók alatt egy-egy kedves történetet olvashattok a gazdiktól, melyben egy budapesti kutyás élményüket írják le.

 

 

Georgie

 

Buksi

 

Pesto

 

 

Dóra Tünde fotós két uszkárjával jó pár éve aktív tagja a kutyás társadalomnak. Ezzel az új kezdeményezéssel egy régóta dédelgetett álma vált valóra. Visszatért a kutyás fotózáshoz, és szeretne ebben újat alkotni Magyarországon. A sorozattal egy folyamatot szeretne a fotós elkezdeni, és a jövőben bárki készíttethet képet kutyájáról a Dogs and the City segítségével.

 

 

Boróka

 

Panka

 

Orion

 

***

 

Kövessétek a projektet a Walking Dog Facebook és Instagram oldalán és a Dogs and the city Facebook és Instagram oldalán.

#dogsandthecitybudapest #welovewalkingdog

 

Mert, mint tudjuk, a közös városi séta összehoz! <3

 

 

Forrás: Dogs and the City X Walking Dog

Témába vág

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt
Nagy-nagy örömmel fogadták a kutyusok, és a közösséget is jobban összekovácsolta a különleges karácsonyi eblepetés.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Beagle Club Online Brimo partysátor Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kiskutyát karácsonyra? Nesze bzmg! Hírek - Címlapon
Kiskutyát karácsonyra? Nesze bzmg!
Alvászavar kutyáknál I. Hírek - Címlapon
Alvászavar kutyáknál I.