A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Medvével szállt szembe a tinédzser, hogy megmentse kutyáját

2021. június 03., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Bármit megtennénk kutyánkért, ez nem kérdés. Egy medvével szembeszállni azonban nem kis bátorságot és lélekjelenlétet követel - a kaliforniai lány, azonban pont ezt tette! Szerencsére a történet boldog véget ért. 

Hailey, a 17 éves kaliforniai lány kutyái vad ugatására figyelt fel udvarukon. Kiment megnézni, mi történt: legnagyobb döbbenetére egy medve egyensúlyozott a kerítésen és kapott kutyái után. 

 

A lány nem gondolkozott: odarohant a kerítéshez, és ellökte a medvét, aki épp elkapta volna az egyik kistestű kutyát. A medve lecsúszott a kerítés túloldalára, így Hailey és kutyái el tudtak szaladni előle. A felvétel szerint a medvével ott voltak a bocsai is, így különösen veszélyes volt a szituáció. 

 

A biztonsági kamera felvételét Hailey unokatestvére tette közzé, és nem meglepő módon óriási nézettségre tett szert pillanatok alatt. Hailey hősiessége nem csak a gazdik, hanem minden ember szívét megérintette!

 

 

@bakedlikepie

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) ##ohno ##badass ##brave ##fight ##bear

♬ Oh No - Kreepa

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Óvatosságra intik a túrázókat, kirándulókat Óvatosságra intik a túrázókat, kirándulókat
A Bükki Nemzeti Park óvatosságra inti az erdőjárókat: területükön medve kóborol, akit végre lencsevégre is sikerült kapni. Mihályt, a medvét egy vadkamera filmezte le.

Tudtad? Kutyád hangulatára is hatással lehet, milyen ruhát veszel fel Tudtad? Kutyád hangulatára is hatással lehet, milyen ruhát veszel fel
A pólónkon lévő minta láttán kellemetlen érzés foghatja el kedvencünket, és még nyugtalanságot, félelmet is kelthet benne. Miért van ez így?

Kullancsbénulás, avagy a kullancscsípés okozta paralízis kutyáknál Kullancsbénulás, avagy a kullancscsípés okozta paralízis kutyáknál
Rendkívül ijesztő látvány, késői felismerés esetén pedig életveszélyessé is válhat, ha a kullancs csípése következtében bénulás jelentkezik a kutyánál. Mit kell tudni az állapotról és a megelőzésről?

Medve jelenlétére figyelmeztetnek a kedvelt kirándulóhelyeken Medve jelenlétére figyelmeztetnek a kedvelt kirándulóhelyeken
Legyünk figyelmesek, ha kirándulni, túrázni indulunk kutyánkkal: kedvelt kirándulóhelyek környékén is találtak medve jelenlétére utaló nyomokat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyatréner kulisszái mögött – Születésnap, forgatás Hírek - Címlapon
A kutyatréner kulisszái mögött – Születésnap, forgatás
Egy ősi kutyafajta genetikai térképe segítheti a kutyák evolúciójának jobb megértését Hírek - Címlapon
Egy ősi kutyafajta genetikai térképe segítheti a kutyák evolúciójának jobb megértését