A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megnyitja kapuit a Gödöllőn a Kutyastrand!

2016. július 26., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Örömmel adjuk hírül: hamarosan megnyitja kapuit a várva-várt Gödöllői Kutyastrand!



A hosszúra nyúlt előkészületek és az ismert nehézségek leküzdésével végre megnyílhat a négylábúak új paradicsoma, a Dogland Kutyastrand. A terület készen áll a megnyitásra, pénteken már ékezhetnek is az első pancsolni vágyó kutyusok gazdáikkal!

 

A terület teljes egészét elkerítettük, elkészült a tó és a mosdók is - tudtuk meg Szávai Évitől. Megtisztítottunk egy nagy területet a bozótostól, igy árnyas, ligetes rész is lesz a hüsölésre. Nem teljesen a tervek szerint tudtunk haladni, de a lényeg így már készen van - mondta Évi. Nem akarjuk megfosztani a kutyákat a lehetőségtől, hogy a nyár hátralevő részében élvezhessék a vizet, a pancsolást. A megnyitó után is folyamatosan dolgozunk majd, fejlesztünk továbbra is - például elkerítünk egy részt a kiskutyák számára.

 

 

A strand július 29-én, pénteken 10:00-kor nyitja meg kapuit.

 

 

Nagyon fontos információ az ide érkező kutyásoknak, hogy kizárólag az érvényes oltásokkal rendelkező kutyusok léphetnek be a strand területére! Az oltási könyv legyen nálatok, belépéskor fel kell mutatnotok!  

 

 

Magnyitja kapuit a Dogland Kutyastrand Gödöllőn!

 

 

A júniusban elmaradt Hédi nap is megrendezésre kerül a pénteki megnyitó napján - Hédi Éviék szeretett kiskutyája volt, az ő emlékére nevezik ki a megnyitót “Hédi napnak”. Ezen a napon minden Hédi nevű kutyus, vagy június elsején született kutya ingyen látogathatja a strandot. A délután folyamán egy fotós is érkezik a strandra, így az első nagy pancsolás is meg lesz örökítve! Azok a Hédi nevű kutyusok pedig, akik megvárják a fotós érkezését, egy közös csoportképen is szerepelhetnek!

 

A strand egyébként minden nap 10:00-tól 18:00-ig várja a kutyásokat. A problémás kutyák számára ‘VIP’ belépést biztosítanak - ezek a kutyák nyitás előtt, 08:00-tól 10:00-ig jöhetnek úszni - ehhez előzetes egyeztetés és foglalás kell, hiszen itt a cél az, hogy ne kerüljenek összetűzésbe a kutyák egymással.


A házirendről és a belépési árakról, feltételekről a honlapon tájékozódhatsz, ide kattintva.

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: Dogland Kutyastrand és Park

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól
A MOL legfrissebb országos felméréséből* kiderül, hogyan vélekedünk a kiskedvenccel való utazásról!

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Őrült kánikula, forró városok - egyre melegebbek a nyaraink, nem csoda hát, hogy legtöbbünk vízpartra vágyik ilyenkor. Természetesen kutyánk sem maradhat otthon - de hol találhatunk kutyabarát vízpartot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Pumik, mudik, pulik, komondorok és kuvaszok találkozója Bugacon Hírek - Címlapon
Pumik, mudik, pulik, komondorok és kuvaszok találkozója Bugacon
Kutya a kánikulában – előzzük meg a baleseteket! Hírek - Címlapon
Kutya a kánikulában – előzzük meg a baleseteket!