A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyről loptak kutyát - Frissítve: Carlos előkerült!

2018. január 26., 10:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Nincs elég gondja, problémája az állatvédőknek, még a lopással is szembe kell nézniük. Ezúttal az Orosházi Állatvédők menhelyéről tűnt el egy kutya, akit mielőbb meg kell találni, hiszen komoly egészségügyi problémákkal küzd, ami miatt folyamatos gyógyszeres kezelésre szorul.



 

Az Orosházi Állatvédők által üzemeltetett menhelyre január 24-én tört be valaki. Egyetlen kutyát vitt magával: egy fiatal francia bulldog kiskutyát. A kutya megtalálása rendkívül sürgős: fekélyes vastagbélgyulladása miatt állandó gyógyszeres kezelés alatt áll, amiből nem lenne szabad kiesnie.

 

A kutya beteg, ezért állandó gyógyszeres kezelésre van szüksége
A kutya beteg, ezért állandó gyógyszeres kezelésre van szüksége

 

Carlos, a 8 hónapos bulldog
Carlos, a 8 hónapos bulldog

 

A kutyus a Carlos névre hallgat, 8 hónapos, kék-csíkos francia bulldog. Ivartalanított kan kutyus, chippel is rendelkezik.

 

Az Orosházi Állatvédők a nyomravezetőnek magas jutalmat is felajánlottak. Kérik, ha valaki tud Carlos hollétéről, az jelezze a rendőrségen, vagy az alábbi telefonszámokon: 70/619 2305, 70/619 2307, 70/619 2308.

 

 

***

 

 

Frissítés:

Carlos előkerült! 

Az Orosházi Állatvédők tették közzé a jó hírt, miszerint Carlos meglett. Feltehetően a rengeteg megosztás egyike juthatott el a tolvajhoz, aki így rádöbbent, hogy a kutya nem csak ivartalanítva van, de beteg is, így magára hagyta. Szerencsére egy állatbarát megtalálta, és felismerte, így Carlos visszajuthatott a menhelyre. 

 

 

 

 

 

Témába vág

Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban
A francia bulldogok és a labrador retrieverek ismét taroltak.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére
2025-től csak bizonyos egészségügyi feltételek megléte esetén nevezhetnek a nyomott orrú kutyák a világ legnagyobb kutyakiállítására.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com MTI AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Amitől bárkiből "kijöhet az állat" Hírek - Címlapon
Amitől bárkiből "kijöhet az állat"
Kutyabarát helyek Szombathelyen Hírek - Címlapon
Kutyabarát helyek Szombathelyen