A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyről örökbefogadott kutya lett Franciaország elnöki ebe

2017. augusztus 31., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A menhelyről egyenesen az Élysée-palotába költözhetett a gyönyörű labrador keverék: így egy névtelen, árva kutyusból elnöki eb lett Nemo!Mi, kutyások, tudjuk, hogy az otthon csak egy négylábúval lehet teljes, legyen az egy egyszerű kis lakás, vagy maga az Élysée-palota. A háború óta minden francia elnöknek volt kutyája, ez már szinte hagyománynak számít az országban. Most ismét gazdagabb lett a palota egy kutyával, méghozzá Nemoval, a fekete labrador keverékkel.

 

Labrador keverék lett Franciaország első kutyája

 

Emmanuel Macron francia elnök és felesége, Brigitte az SPA állatvédő szervezettől fogadta örökbe a kedves keveréket vasárnap. Nevét Brigitte kedvenc regénye ihlette: Verne Húszezer mérföld a tenger alatt-ja.

 

Az elnök egyébként nem akarta ajándékként elfogadni Nemot a szervezettől, így 250 eurót adományozott nekik. Nemo örökbefogadása nem csupán “egy kutya érkezése a családba”: hatalmas jelentőséggel bír, hiszen az ország első embere ezzel mindenkinek példát mutat. Az állatvédelem és az örökbefogadás mellett áll ki - az pedig, hogy fekete kutyát választottak, külön öröm, ismervén a nehéz gazdisodását ezeknek az ebeknek.

 

 

 

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Hírstart Praktiker Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával az ismeretlenbe - hogyan kezeld az új szituációt? Hírek - Címlapon
Kutyával az ismeretlenbe - hogyan kezeld az új szituációt?
Ezrek segítik a bajbajutott állatokat a Harvey hurrikán pusztítását követően Hírek - Címlapon
Ezrek segítik a bajbajutott állatokat a Harvey hurrikán pusztítását követően