A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mindenét feláldozta a kutyákért

2016. június 11., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A szerb Sasa Pejčić állatszeretete és önfeláldozása példaértékű! Jó arra gondolni, hogy a sok szörnyűség mellett ilyen csodák is történnek a világban!“Minden időmet nekik szentelem. Nincs időm sem enni, sem pedig magánéletet élni. Minden egyes nap küzdeni kell azért, hogy ezek az állatok megkaphassák az ételt és azt a gondoskodást és szeretetet, amit megérdemelnek.”

 

Szerbiában rengeteg kutya él az utcán gazdátlanul. Sasa Pejčić nem mindennapi módon segített az árva ebeken: egy öreg lovastanyát vásárolt meg, ahol most közel 500 kutya él vele.

Az istállóban menedékre lel minden négylábú: együtt élhetnek biztonságban, védve vannak az időjárás viszontagságaitól: a hidegtől, esőtől, széltől. Nem kell harcolniuk a mindennapi betevőért, nem kell többet éhezniük, szomjazniuk.

 

Hűsölés a forró nyárban - Sasa minden kutyáról gondoskodik, aki hozzá kerül
Hűsölés a forró nyárban - Sasa minden kutyáról gondoskodik, aki hozzá kerül
Fotó: barkpost.com

 

Sasa számára komoly feladat minden kutyának biztosítani az ellátást és az élelmet, mely havonta 15 dollárt tesz ki ebenként. Nem hangzik soknak, de gondoljunk bele: ezt az összeget 450-szer kell kiadnia minden hónapban. Ennek költségét támogatások és egy alapítvány, a The Harmony Fund segítségével teremti elő. Önkéntes állatbarátok szponzorálhatnak egy-egy, vagy akár több kutyát is - eddig csupán 88 kutya lelt ilyen nagylelkű támogatóra. A kutyák közül már sokat örökbe fogadtak, ám mindig érkeznek újak is.

 

Egy videó is készült Sasa “kutyaparadicsomáról”. Az itt élő kutyák boldogok, vidámak, hisz itt olyan dolgot kaptak, amit sehol máshol: szeretetet, gondoskodást és törődést.

 

 

 

Forrás: barkpost.com
Cikk első megjelenése: 2015. október 28.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hogyan kezeljük a hiperaktív kutyát? Hírek - Címlapon
Hogyan kezeljük a hiperaktív kutyát?
Miért ásnak a kutyák? Hírek - Címlapon
Miért ásnak a kutyák?