A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Minőségi kutyaházakat kapnak az árva állatok, amikben átvészelhetik a hideget

2024. szeptember 18., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Minőségi kutyaházakat kapnak az árva állatok, amikben kényelmesebben átvészelhetik a hideg hónapokat, míg nem találnak gazdára.



Így alakul át a hulladék életmentéssé. Épületek számára készült szendvicspanelek maradékaiból, tulajdonképpen hulladékaiól készülnek magas minőségű kutyaházak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány és a Continest Technologies Zrt. együttműködésének keretében. A jól hőszigetelő kutyaházakat állatmenhelyek számára ajánlják majd fel.


A kutyaházak három különböző méretben készülnek, és állatvédelmi szakértők tanácsait is figyelembe vették a tervezés során - írja Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos a Facebook oldalán. - Célunk, hogy kutyaházakat különböző civil állatvédő szervezeteknek, menhelyeknek és ebrendészeti telepeknek adományozzuk, támogatva ezzel tevékenységüket.


Az első 25 kutyaházból egyébként 14-et az idei állatvédelmi szakmai díjazottak ajánlhatnak fel civil szervezetek részére. A további 11 kutyaházat pedig az árvíz súlytotta állatmenhelyek kapják majd.

 

Ovádi Péter kiemelte azt is, hogy az együttműködés hosszútávú, "ezért egy olyan transzparens eljárást dolgozunk ki, ahol rászorultsági alapon kerül sor a további házak kiosztására".
 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Őszi kirándulás kutyával - Az évszakkal járó kihívások Őszi kirándulás kutyával - Az évszakkal járó kihívások
Hőmérséklet ingadozás, nedves avar, gyors sodrású folyók... Megannyi veszélyt rejthet a természet ősszel is, de ettől még nem szabad lemondanunk a túrázásról. Mire figyeljünk, ha útnak indulunk?

Őszi kirándulás kutyával - Első lépés, a Tervezés Őszi kirándulás kutyával - Első lépés, a Tervezés
Napsütés, kellemes meleg, friss levegő. Mi is lehetne jobb alkalom egy kis kutyás kimozdulásra, mint az ősz? Mire figyeljünk, mielőtt elindulnánk?

Jubilál hazánk egyik legnagyobb kutyás közössége – fergeteges nappal készülnek a nagy napra! Jubilál hazánk egyik legnagyobb kutyás közössége – fergeteges nappal készülnek a nagy napra!
10 év barátság, vidámság, jótékonyság, kutyabarátság és természetesen tacskó-szerelem.

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Légkondicionálás, klíma, hűvös levegő otthon – Hogyan hat a kutyákra? Légkondicionálás, klíma, hűvös levegő otthon – Hogyan hat a kutyákra?
Tikkasztó hőség, az elviselhetőség határát súroló hőmérsékletek… Mi sem könnyebb, mint bekapcsolni a klímát. Mire kell figyelnünk, hogy kedvencünk is jól érezze magát?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Őszi kirándulás kutyával - Első lépés, a Tervezés Hírek - Címlapon
Őszi kirándulás kutyával - Első lépés, a Tervezés
Egészségesebbek a dizájner kutyák, mint a fajtatiszták? Hírek - Címlapon
Egészségesebbek a dizájner kutyák, mint a fajtatiszták?