A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mr. Davidson, az út széléről mentett motoros kutya

2016. február 25., 12:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Valentin-napon az út mellé dobták az összevert kiskutyát. Életét egy arra járó motorosnak köszönheti, s ma már segédpilótaként élvezi az utazások minden pillanatát.2016. február 14-én a texasi Brandon Turnbow, a country-énekes az édesapjához indult látogatóba Harley Davidson-ján. A szenvedélyes motoros álmában sem gondolta volna, hogy aznap egy sokkal különlegesebb - életreszóló - találkozásban is része lesz... 

 

Útközben egy szomorú eseményre lett figyelmes: a főút szélén megpillantotta, ahogy egy férfi kegyetlenül bántalmaz egy fehér kiskutyát. Miután végzett a veréssel, félredobta a kutyát, majd sietve elhajtott. Brandon-nak megesett a szíve az állaton, képtelen volt elmenni mellette, így megállt és felkarolta a kicsi, legyengült testet. Betekerte kabátjába, visszaszállt motorjára, s úgy döntött, végleges otthont biztosít az ártatlan ebnek.

 

Mr. Davidson itt már biztonságban utazik megmentője, Brandon Turnbow motorján
Mr. Davidson itt már biztonságban utazik megmentője, Brandon Turnbow motorján
Fotó: Brandon Turnbow/facebook.com

 

Mr. Davidson szerencsés kutya. Élete nehéz szakasza legfeljebb már csak álmában kísérti őt. Ma már hatalmas szeretetben és a megérdemelt gondoskodásban éli mindennapjait. Amikor nem kényelmes fekhelyén pihen, kutyatársával - a szintén motoros nevet viselő - Harley-val játszik, vagy zenei tehetséggel megáldott gazdájának ad inspirációt újabb és újabb dalok írásához.

 

Mr. Davidson megmentésének története is megihlette Turnbowt. Videójával az állatkínzás ellen is szeretné felhívni a figyelmet, valamint Bikers Against Animal Abuse National Global („Baang”) néven egy non-profit szervezet létrehozását is tervezi. 

 

Brandon Turnbow és Mr. Davidson, a szerencsés mentett kutya
Brandon Turnbow és Mr. Davidson, a szerencsés mentett kutya
Fotó: Brandon Turnbow/facebook.com

 

Mr. Davidson új otthonában
Mr. Davidson új otthonában 
Fotó: Brandon Turnbow/facebook.com

 

Senki sem tudja, mi késztethette a kedves négylábú előző tulajdonosát arra, hogy összeverje, majd kidobja őt az út szélére, de ha létezik sors, és valóban igaz, hogy minden okkal történik velünk, akkor Mr. Davidson ma nem élhetne boldog és teljes életet új otthonában, biztonságban, gazdái és kutyapajtása szeretetével övezve. Márcsak egy menő motoros védőszemüveg és bőrdzseki hiányzik neki. 

 

 

 

Forrás: barkpost.com
Indexkép forrás: Brandon Turnbow/facebook.com
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára
Ausztriáról köztudott, hogy csodálatos kirándulóhely, és egyben erős kutyabarát kultúrája is van. Ebben a cikkünkben az osztrák fővárost, Bécset mutatjuk be: mire is kell figyelnünk, ha kutyával érkezünk.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Beagle Club Online Praktiker Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szarvasmarha támadások kiváltói lehetnek a kutyák Hírek - Címlapon
Szarvasmarha támadások kiváltói lehetnek a kutyák
Íme az ok, amiért Orbán Viktor kiáll az állatvédelem mellett Hírek - Címlapon
Íme az ok, amiért Orbán Viktor kiáll az állatvédelem mellett