A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Négy elengedhetetlen kiegészítő kutyabarátoknak

2017. október 26., 10:15


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Minden gazdi és kutya rajongó ember ismeri azt az érzést, hogy bármit megtenne kedvencéért akár még kutya mintás kiegészítőket is hordana szívesen, hiszen ezzel még inkább rajongást mutatunk a házi kedvencünk iránt.



 

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, ami stílusos és minden kutya rajongónak feltétlen be kell szereznie.

 

 

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként és milyen alkalmakkor visel olyan elegáns öltözetet, amihez egy csokornyakkendő remek kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság már rengeteg férfi különböző, hétköznapibb öltözethez is viseli ezt a kiegészítőt, akár egy sötétebb nadrággal, fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel, hiszen teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált a kiegészítő.  Az Interneten találtunk rá a Trendhim nevezetű, dán webshopra, ahol különböző nagyszerű termékeket találtunk kutya mintával, ami biztosan minden kutya rajongót lázba hoz. Egy ilyen kiegészítő tökéletes benyomást kelt egy kerti bulin, születésnapon, de még egy esküvőn is, hiszen nemcsak, hogy stílusos, azonban a termék minőségének és klasszikus stílusának köszönhetően teljes mértékben időtálló darab.

 

Csokornyakkendő - természetesen kutyás mintával a kutyabarátoknak
Csokornyakkendő - természetesen kutyás mintával a kutyabarátoknak

 

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre több ember visel újra díszzsebkendőt, hiszen kivállóan kiegészít egy öltönyt vagy egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen darabot egy elegánsabb vacsorához, esküvőre, de akár egy hétköznapi öltözehtez is fel tudunk venni, hiszen aranyos kutya mintájának köszönhetően egyediséget ad és színt visz az öltözetbe.

 

Egy szolid kutyás mintás díszzsebkendő bármilyen szettet fel tud dobni
Egy szolid kutyás mintás díszzsebkendő bármilyen szettet fel tud dobni

 

Paracord karkötő

Biztosan rengeteg gazdi ismeri ezt a nagyszerű kiegészítőt, hiszen nemcsak hogy vagányak és stílusosak leszünk kutya sétáltatás közben, azonban ha kibontjuk egy 250 kilógramm teherbírású akár három méteres pórázt kaphatunk belőle. Sokan nem tudják de erős anyagának köszönhetően más néven taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni és rengeteg országban ezt az anyagot használják fel, általános hadi kötélzetként. A webshop kínálata között rengeteg különböző vagány, sportos darabot találunk, amit akár egy elegánsabb akár egy hétköznapibb, egyszerűbb öltözethez is fel tudunk venni. Néhány darabba egy különleges iránytű van beépítve, ami azon kívül, hogy stílusossá teszi a kiegészítőt, nagy mértékben segít a tájékozódásban is.

 

Paracord karkötő - iránytűvel a kutyás túrákhoz is ideális!
Paracord karkötő - iránytűvel a kutyás túrákhoz is ideális!

 

Klasszikus nyakkendő

Bizonyára nem mindenki kedveli a csokornyakkendők viseletét, azonban az online áruház kínálata klasszikus nyakkendőből is árusít kutya mintákkal ellátott darabot. Egy ilyen nyakkendőt számtalan alkalomkor tudunk viselni, legyen az egy esküvő vagy esetleg a közelgő Karácsony is, hiszen az elegancián kívül egyediséget is mutat. Aki esetleg nem kedveli a mintás darabokat rengeteg egyszerűbb, alap színű nyakkendőt talál a kínálat között.

 

Egy igazi kutyabarát nyakkendőjét is kutyák díszítik
Egy igazi kutyabarát nyakkendőjét is kutyák díszítik

 

Minden termékből több színt és méretet tartanak készleten, így az esetleges hiánytól sem kell tartanunk. A megrendelt termékeket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítja a cég és esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak az összes vásárlójuknak.

 

 

 

 

Témába vág

Miért szeret a kutyám a ruháimon aludni? Miért szeret a kutyám a ruháimon aludni?
Hihetetlenül aranyosak tudnak lenni, ahogy kényelmes fekhelyet keresgélve egyszer csak felfedezik pólónkat, pulóverünket vagy nadrágunkat az ágyon, és már indulnak is, hogy odakucorodjanak. De miért is szeretnek a ruháinkon pihenni?

Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is
A Gondosóra program segítség lehet a házi kedvencek, kisállatok számára is - közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

Ennyit költenek a magyarok kutyájuk etetésére havonta Ennyit költenek a magyarok kutyájuk etetésére havonta
Egy kutya etetése havonta átlagosan mintegy 12 ezer forintba kerül; jelenleg tízből négy magyar tart kutyát otthon, a legtöbben közülük egy kutyáról gondoskodnak - derül ki a Cofidis reprezentatív kutatásából.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Irodakutya.com MTI MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyafitness és diéta - így fogyott le az elképesztően túlsúlyos eb Hírek - Címlapon
Kutyafitness és diéta - így fogyott le az elképesztően túlsúlyos eb
Kutyával az önismeretünket is fejleszthetjük Hírek - Címlapon
Kutyával az önismeretünket is fejleszthetjük