A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem hagyja abba a mosolygást a kölyökkutya, akit az utcáról mentettek meg

2019. június 29., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Nem csak boldog farokcsóválással, hanem bűbájos mosollyal köszönte meg az alig 7 hetes kölyökkutya megmentőinek, hogy nem hagyták az utcán meghalni.Layla, az apró, barna kölyökkutya egyedül rótta az utcákat Texasban, gyakran az autók között szaladgálva kétségbeesetten. Ilyen helyzetből mentette meg a Beaumont Animal Care önkéntese. A menhelyre kerülésekor Layla teljesen kétségbe volt esve: rémült volt az új szituációtól, az új helytől, az emberektől, ám hamar megértette, hogy itt már jó helyen van, szeretettel körbevéve, biztonságban.

 

 

A kutya mosolyába azonnal beleszeret bárki
A kutya mosolyába azonnal beleszeret bárki

 

 

Rachel Barron, a szervezet önkéntese tapasztalta meg először, milyen különleges is valójában Layla. A kölyök ketrecéhez közeledve folyamatosan beszélt kedves hangon hozzá. Ennek hatására Layla boldog farokcsóválásban tört ki, és olyan mosolyra húzta a száját, amilyet Rachel még soha nem tapasztalt egy kutyánál sem.

 

 

 

 

 

A bájos mosolyt felvette telefonjával videóra, amit a közösségi médiában közzé is tett - így vált Layla világhírűvé. Természetesen a befogadó sem váratott sokáig magára, hisz ki tudna ellenállni egy ilyen kiskutyának! Nicole Toney és férje lettek Layla új gazdái. A párnak már három örökbefogadott kutyusa és két cicája is van, így Layla négylábú társaságot is kapott. “Először nagyon félénk volt, de hamar feloldódott, a bátortalanságát felváltotta az izgatottság.” - mesélték a The Dodonak a gazdik. A többi kutyával is azonnal megtalálta a közös hangot, azóta nagyokat játszanak. Nagyon ragaszkodik hozzájuk is, talán azért, mert pici kölyökként egyedül kellett lennie az utcán. Ők az új családja.

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Cikk első megjelenése: 2019. március 22.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól
Nem lehetett tudni, hányan vannak még odalent, így puszta kezével ásta ki a kölyköket a férfi.

6 ok, amiért a kutyád nyüszíthet 6 ok, amiért a kutyád nyüszíthet
A szűkölés különböző okainak megismerése segíthet jobban megérteni a kutyát és erősítheti a kötődést. Segíthet továbbá a kiképzésben is, mert ha rosszul értelmezzük a kutya nyüszítő jelzéseit, előfordulhat, hogy nem megfelelően reagálunk rá. Az alábbiakban felsoroljuk a hat legfontosabb okot, amiért a kutyák ehhez a hangjelzési formához fordulnak.

Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett
Az új családtag érkezése megannyi izgalommal jár, akkor is, ha négylábú. Ahogy magunkhoz vesszük választottunkat, felkerülhet a rózsaszín szemüveg is, hiszen olyan édes! Szeretnénk, hogy jól érezze magát és egészséges legyen – ehhez pedig elengedhetetlen egy látogatás az állatorvoshoz, minél előbb!

Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust? Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust?
Ez bizony fogas kérdés. Mindkét opció mellett kismillió érvet és ellenérvet lehetséges felsorakoztatni. Egy biztos: ha majd leteszed a voksod valamelyik mellé, akkor nem érdemes azon gondolkodnod mondjuk pár hónap után, miért is nem más módon döntöttél.

„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox „Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox
Sokak szerint a Vissza jövőbe filmek bundás kutyasztárjára hasonlít Blue, az új családtag.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Hírstart Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mesélő képek - ezek lettek idén az év kutyafotói Hírek - Címlapon
Mesélő képek - ezek lettek idén az év kutyafotói
Újabb kutyaeledelt hívnak vissza, mely veszélyes lehet kedvencünkre Hírek - Címlapon
Újabb kutyaeledelt hívnak vissza, mely veszélyes lehet kedvencünkre