A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem hagyja abba a mosolygást a kölyökkutya, akit az utcáról mentettek meg

2019. június 29., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Nem csak boldog farokcsóválással, hanem bűbájos mosollyal köszönte meg az alig 7 hetes kölyökkutya megmentőinek, hogy nem hagyták az utcán meghalni.



Layla, az apró, barna kölyökkutya egyedül rótta az utcákat Texasban, gyakran az autók között szaladgálva kétségbeesetten. Ilyen helyzetből mentette meg a Beaumont Animal Care önkéntese. A menhelyre kerülésekor Layla teljesen kétségbe volt esve: rémült volt az új szituációtól, az új helytől, az emberektől, ám hamar megértette, hogy itt már jó helyen van, szeretettel körbevéve, biztonságban.

 

 

A kutya mosolyába azonnal beleszeret bárki
A kutya mosolyába azonnal beleszeret bárki

 

 

Rachel Barron, a szervezet önkéntese tapasztalta meg először, milyen különleges is valójában Layla. A kölyök ketrecéhez közeledve folyamatosan beszélt kedves hangon hozzá. Ennek hatására Layla boldog farokcsóválásban tört ki, és olyan mosolyra húzta a száját, amilyet Rachel még soha nem tapasztalt egy kutyánál sem.

 

 

 

 

 

A bájos mosolyt felvette telefonjával videóra, amit a közösségi médiában közzé is tett - így vált Layla világhírűvé. Természetesen a befogadó sem váratott sokáig magára, hisz ki tudna ellenállni egy ilyen kiskutyának! Nicole Toney és férje lettek Layla új gazdái. A párnak már három örökbefogadott kutyusa és két cicája is van, így Layla négylábú társaságot is kapott. “Először nagyon félénk volt, de hamar feloldódott, a bátortalanságát felváltotta az izgatottság.” - mesélték a The Dodonak a gazdik. A többi kutyával is azonnal megtalálta a közös hangot, azóta nagyokat játszanak. Nagyon ragaszkodik hozzájuk is, talán azért, mert pici kölyökként egyedül kellett lennie az utcán. Ők az új családja.

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Cikk első megjelenése: 2019. március 22.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mesélő képek - ezek lettek idén az év kutyafotói Hírek - Címlapon
Mesélő képek - ezek lettek idén az év kutyafotói
Újabb kutyaeledelt hívnak vissza, mely veszélyes lehet kedvencünkre Hírek - Címlapon
Újabb kutyaeledelt hívnak vissza, mely veszélyes lehet kedvencünkre