A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem hagyja abba a mosolygást a kölyökkutya, akit az utcáról mentettek meg

2019. június 29., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Nem csak boldog farokcsóválással, hanem bűbájos mosollyal köszönte meg az alig 7 hetes kölyökkutya megmentőinek, hogy nem hagyták az utcán meghalni.



Layla, az apró, barna kölyökkutya egyedül rótta az utcákat Texasban, gyakran az autók között szaladgálva kétségbeesetten. Ilyen helyzetből mentette meg a Beaumont Animal Care önkéntese. A menhelyre kerülésekor Layla teljesen kétségbe volt esve: rémült volt az új szituációtól, az új helytől, az emberektől, ám hamar megértette, hogy itt már jó helyen van, szeretettel körbevéve, biztonságban.

 

 

A kutya mosolyába azonnal beleszeret bárki
A kutya mosolyába azonnal beleszeret bárki

 

 

Rachel Barron, a szervezet önkéntese tapasztalta meg először, milyen különleges is valójában Layla. A kölyök ketrecéhez közeledve folyamatosan beszélt kedves hangon hozzá. Ennek hatására Layla boldog farokcsóválásban tört ki, és olyan mosolyra húzta a száját, amilyet Rachel még soha nem tapasztalt egy kutyánál sem.

 

 

 

 

 

A bájos mosolyt felvette telefonjával videóra, amit a közösségi médiában közzé is tett - így vált Layla világhírűvé. Természetesen a befogadó sem váratott sokáig magára, hisz ki tudna ellenállni egy ilyen kiskutyának! Nicole Toney és férje lettek Layla új gazdái. A párnak már három örökbefogadott kutyusa és két cicája is van, így Layla négylábú társaságot is kapott. “Először nagyon félénk volt, de hamar feloldódott, a bátortalanságát felváltotta az izgatottság.” - mesélték a The Dodonak a gazdik. A többi kutyával is azonnal megtalálta a közös hangot, azóta nagyokat játszanak. Nagyon ragaszkodik hozzájuk is, talán azért, mert pici kölyökként egyedül kellett lennie az utcán. Ők az új családja.

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Cikk első megjelenése: 2019. március 22.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához? Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához?
Kutyaválasztáskor ösztönösen is a személyiségünkhöz legjobban illő négylábút szeretnénk megtalálni. Ebben segíthetnek a fajtaleírások, melyekből olyan fontos dolgokat is megtudhatunk, mint a fajta megjelenése, testmérete, mozgásigénye és jelleme. Olykor viszont meglepetést okozhat, ha kiszemeltünk nem igazán felel meg az „ideális” képnek. Mi történhetett?

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mesélő képek - ezek lettek idén az év kutyafotói Hírek - Címlapon
Mesélő képek - ezek lettek idén az év kutyafotói
Újabb kutyaeledelt hívnak vissza, mely veszélyes lehet kedvencünkre Hírek - Címlapon
Újabb kutyaeledelt hívnak vissza, mely veszélyes lehet kedvencünkre