A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ő a karácsony legszívtelenebb embere - az ünnep előtt tette ki kutyáját

2018. december 28., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Grincs hozzá képest semmi. Karácsony előtt dobta ki az autójából a férfi a megunt kutyáját. egyszerűen otthagyta az út szélén…



Szívszorítóan kezdődik a fiatal kutya története: feltehetően boldogan élt családjával, legalábbis a lentebb látható videón látható farokcsóválás és játékosság erről árulkodik. Szerette, bízott kétlábú társában. Ez azonban nem volt kölcsönös: vagy sokszor tett rossz fát a tűzre a kutyus, vagy csak egyszerűen nem akart már tovább gondoskodni, ezért úgy döntött, megválik tőle. Sajnos az egyik legszívtelenebb módszert választotta:  beszállt kutyájával az autóba, majd távolabb az otthontól megállt. Eldobta a kutya játékát, hogy aztán gyorsan visszaszállhasson az autójába, és mit sem törődve a négylábú kétségbeesett próbálkozásaival, hogy beszállhasson, elhajtott.

 

 

 

 

 

Szerencsére azonban a karácsonyi csoda nem maradt el: összesen egy órát kellett az út szélén szomorkodnia a kutyának, míg rátaláltak. A fekete-fehér staffordshire terrier az RSPCA állatvédő szervezethez került, ahol a Snoop nevet kapta. Snoop chippel rendelkezett, ám a legújabb gazdi adatai nem szerepeltek rajta. A szervezet azonban nem hagyja annyiban a dolgot, eltökélték, hogy megtalálják a szívtelen gazdit.

 

 

Snoop már jó kezekben van
Snoop már jó kezekben van

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Erdőlátogatási tilalom Zala megyében Hírek - Címlapon
Erdőlátogatási tilalom Zala megyében
A világ legkedvesebb óriás kutyái Hírek - Címlapon
A világ legkedvesebb óriás kutyái