A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Olasz földrengés - Flash, a hűséges kutya, aki még gazdája koporsója mellől sem mozdult

2016. augusztus 29., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Egy szörnyű természeti katasztrófa, mely egy pillanat alatt életeket vett el, tett tönkre, családokat szakított szét… egy kutyus sem játszhat többé szeretett gazdájával. Ő Flash, a végtelenül hűséges spániel.



A pusztító tragédia több mint 290 ember életét követelte. Egyikük Flash gazdája volt - a 45 éves férfi nyaralását töltötte Pescara del Tronto faluban, mikor a földrengés megkezdődött, egy összeomló épület maga alá temette. A gazdától és további 34 áldozattól szombaton egy gyászszertartás keretében búcsúztak el.

 

A gyászoló családtagok, barátok mellett egy végtelenül szomorú kutyát lehetett felfedezni: Flash, a spániel nem mozdult szeretett gazdája mellől. Csak feküdt a koporsó mellett, a földön nyugtatva fejét. “Ők ketten elválaszthatatlanok voltak…” - mondta a család az olasz médiának. A kutyusra ezután az elhunyt férfi felesége fog vigyázni.

 

 

 

De nem Flash az egyetlen kutya, akiről mesélni lehet a katasztrófa kapcsán: rengeteg kereső és mentőkutya dolgozik kitartóan a romokon. Nagyon sok ember köszönheti áldozatos munkájuknak az életét.

Egy kiskutyáról is készült egy felvétel, akit a romok alól épségben sikerült kimentetni - a videó ide kattintva tekinthető meg.

 

 

Forrás: telegraph.co.uk
Indexkép forrás: youtube.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Átkelt a szivárványhídon Symba Átkelt a szivárványhídon Symba
Symbától, a híres mentőkutyától búcsúzik az ország. Symba nevét minden kutyás és kutyaszerető ismerte – együtt gyászolja e fantasztikus kutyát az egész ország.

A kutyák hihetetlen érzékei - 5 dolog, amit képesek előre jelezni A kutyák hihetetlen érzékei - 5 dolog, amit képesek előre jelezni
Figyelmeztet a veszélyre? Menedéket keres a vihar elől, mikor még tiszta az égbolt? Gazdiként tudjuk, érdemes odafigyelni kedvencünkre, ha viselkedése megváltozik. De honnan tudja, hogy valami készülőben van?

Hat lábbal született spániel kölyök: sikeres műtéten van túl Ariel Hat lábbal született spániel kölyök: sikeres műtéten van túl Ariel
Emlékeztek még Arielre, a hat lábbal született kis spánielre? A kiskutya élete küzdelmesen indult, de szerencsére jó kezekbe került, így ma a boldog kölykök életét élheti.

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyák agya sokkal nagyszerűbb, mint azt gondoltuk! Hírek - Címlapon
A kutyák agya sokkal nagyszerűbb, mint azt gondoltuk!
Négy tappancs a forgatagban? Hírek - Címlapon
Négy tappancs a forgatagban?