A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Önkéntesek jelentkezését várja az EVÁR

2020. március 27., 15:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Az állatvédő szervezetek összefogásával létrejött EVÁR is várja az önkéntesek jelentkezését, akik a járvány idején segíteni tudnának az egyedül maradt állatok ellátásában, elhelyezésében.



Ahogy arról mi is beszámoltunk, az állatvédő szervezetek is folyamatosan figyelemmel kísérik az aktuális helyzetet, és hogy szükség esetén összehangoltan, hatékonyan tudjanak segíteni, létrehozták az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszert (EVÁR).

 

Az EVÁR weboldala egyelőre tájékoztató jelleggel működik, folyamatosan töltik fel fontos információkkal. Letölthető például egy tájékoztató tábla, melyet a bejáratunkra függeszthetünk ki: erre felírhatjuk, mennyi és milyen állat él velünk.

 

A hatékony segítség azonban nem működhet önkéntesek segítsége nélkül, ezért felhívást tett közzé az EVÁR, mely szerint önkéntesek jelentkezését várják az ország minden pontjáról. Az ide kattintva elérhető űrlapon megadhatjuk elérhetőségünket, és hogy milyen területeken tudnánk segíteni: kutyasétáltatás, állatok orvoshoz szállítása, eledel/gyógyszer szállítása a gazdinak, állatok elhelyezése, vagy akár diszpécseri szolgálat.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Rangos díjat kapott a kutya, aki koalákat mentett a hatalmas bozóttüzek alatt Rangos díjat kapott a kutya, aki koalákat mentett a hatalmas bozóttüzek alatt
Bear, a border collie keverék Ausztrália négylábú hőse: több mint 100 sérült koalának segített a nyomára bukkanni a tomboló tűzvész idején.

Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi
„Egy-egy szép napon kisebb sor állt az utcán: az emberek egymástól 1,5 méterre várták, hogy megsimogathassák Krumplit.”

Meghíztak a kutyák a korlátozások idején - a labradorok szedték fel a legtöbb súlyt Meghíztak a kutyák a korlátozások idején - a labradorok szedték fel a legtöbb súlyt
Az Egyesült Királyságban végzett kutatás alapján a kutyafajták közül a labrador retrieverek állhattak a dobogó első fokára a koronavírus miatti korlátozások idején.

Kutyasétáltatókat is megbüntettek a kijárási tilalom alatt Kutyasétáltatókat is megbüntettek a kijárási tilalom alatt
A kijárási tilalom megengedi a kutyák megsétáltatását, azonban adott feltételekhez köti. A tilalom életbe lépése utáni első éjszakán öt kutyasétáltatóval szemben kellett intézkednie a rendőröknek, mert azok nem tartották be a szabályokat.

Megjelent a Magyar Közlöny: Ezekkel a feltételekkel engedélyezett a kutya sétáltatása a kijárási tilalom alatt Megjelent a Magyar Közlöny: Ezekkel a feltételekkel engedélyezett a kutya sétáltatása a kijárási tilalom alatt
Megnyugodhatunk: a megjelent rendelet szerint a rövid, a kutya szükségleteit kielégítő séta engedélyezett az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási tilalom alatt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MTI MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyaőrültek eljegyzési fotói - a 101 kiskutya után szabadon Hírek - Címlapon
Kutyaőrültek eljegyzési fotói - a 101 kiskutya után szabadon
Kijárási korlátozás - állataink ellátása és a kutyasétáltatás megengedett Hírek - Címlapon
Kijárási korlátozás - állataink ellátása és a kutyasétáltatás megengedett