A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Örökbefogadásra váró kutyákkal a kézben vonultak pályára a Ferencváros és az MTK játékosai

2021. október 26., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Megható gesztussal kezdődött a vasárnapi örökrangadó: a játékosok árva kutyákkal léptek a pályára. A kutyák mindegyike szerető gazdit keres! 

Állatok Napját tartottak a Groupama Arénában az örökrangadó keretén belül. Az FTC és az MTK játékosai, valamint a játékvezető is egy-egy mentett, örökbefogadásra váró kutyával vonultak pályára. A szívmelengető gesztuson kívül adománygyűjtést is szerveztek az állatvédők támogatására.

 

 

 

 

 

A nézőtéren egy hatalmas molinó is a menhelyi állatok örökbefogadására buzdított "Ne vásárolj, fogadj örökbe!" felirattal.

 

 

 

 

 

 

Hasonló akciót szervezett nemrég a Haladás csapata is az állatok világnapja alkalmából: a játékosok szintén egy-egy árva kutyával léptek pályára.

 

 

Menhelyi kutyákkal léptek pályára a Haladás játékosai a vasárnapi bajnoki mérkőzésen - Állatvédelem - Kutyabarát helyek

Szerző: S.Zs. Kategória: Állatvédelem Az állatvédelem fontosságára hívták fel a játékosok a figyelmet az Állatok Világnapja alkalmából.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kijárási tilalom – Panyi Zita kutyatréner tanácsai Hírek - Címlapon
Kijárási tilalom – Panyi Zita kutyatréner tanácsai
Élő közvetítésekben mérik össze tudásukat a legtöbb szót ismerő kutyák Hírek - Címlapon
Élő közvetítésekben mérik össze tudásukat a legtöbb szót ismerő kutyák