A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Összefogás az elütött kutyáért - találjuk meg Mwambát!

2018. május 29., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Egy elektromos monocikli ütötte el Budapesten a járdán a kutyát, aki bár komoly sérülést nem szerzett, pánikba esett és elmenekült a helyszínről. Azóta több helyen is látták, megfogni azonban nem tudták, így még mindig az utcákon kóborol.



Mwamba, a másfél éves Ridgeback kutyát séta közben érte a baleset, aminek hatására menekülni kezdett. Az ütközés valószínűleg nem sebesítette meg súlyosan, de ahhoz elég volt, hogy hanyatt-homlok elmeneküljön. Mwamba azóta több helyen is felbukkant, ám a természetéből adódóan egyébként is félős, a jelen helyzetben pedig még ijedtebb kutyát megfogni nem tudták.

 

Mwamba küllemre nagyon hasonlít egy vizslára, de annál erősebb alkatú, fekete az orra és a gerincén visszafele nő a szőr
Mwamba küllemre nagyon hasonlít egy vizslára, de annál erősebb alkatú, fekete az orra és a gerincén visszafele nő a szőr

 

Mwamba egyébként másfél éves, ivartalan szuka, nagyon félős, így a gazdija azt kérte, ne megfogni próbálják, hanem étellel tartsák az adott területen, és értesítsék a gazdit az alábbi telefonszámon: +36 (20) 218 7424. Ha Mwamba úgy érzi, meg akarják fogni, vagy kergetik, azonnal menekülőre fogja, így újra nyoma vész. Támadni azonban nem fog, nem agresszív.

 

Mwamba keresése szervezett keretek között is folyik, az alábbi linken érhető el a csoport, ahol megtalálhatók a legfrissebb információk.

 

Keressük Mwambát

 

 

Az alábbi riportban a gazdit kérdezik Mwambáról és a keresésről: 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Bélyegekre kerültek a magyar vadászkutyák Bélyegekre kerültek a magyar vadászkutyák
Gyönyörű bélyegeket adott ki a Magyar Posta, melyek a magyar vadászkutyákat ábrázolják.

Szobrot emeltek Baja város kutyájának emlékére Szobrot emeltek Baja város kutyájának emlékére
Béla kutya hivatalosan is megkapta a „Város Kutyája” címet Baja városától még a 90-es években. A vizslát rengetegen ismerték és szerették a városban – halála után 25 évvel készült el szobra, melyet a Tóth Kálmán téren helyeztek el.

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI MOL Nyrt. Ebugatta Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Közös kutyasétáltatásra hív hétvégén Gödöllőre a Royal Canin Hírek - Címlapon
Közös kutyasétáltatásra hív hétvégén Gödöllőre a Royal Canin
10 tipp Cesar Millantól a nyári meleg idejére Hírek - Címlapon
10 tipp Cesar Millantól a nyári meleg idejére