A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Őszi kutyaséta a festői Tokaj - Hegyalja történelmi borvidékén

2019. augusztus 21., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Nincs is jobb dolog ősszel, mint a színesedő falevelek alatt sétálni a napsütötte erdőben, a vastag avart rugdosva… Az élmény azonban csak akkor teljes, ha kedvencünk is velünk tarthat a kirándulásra!



Talán mindenki elfogadja, ha azt állítjuk: a legtöbb kutya kedvenc időtöltése a gazdival való séta és játék. Kedvenceink, ahogy a gazdik is, imádnak kiszabadulni a négy fal közül (még akkor is, ha kerti ebről beszélünk), és felfedezőútra indulni a természetben. A kutyáknak hála a gazdik is aktívabb életet élnek, ennek jótékony hatását számos tanulmány is igazolta.

 

Gyönyörű természeti környezetben sétálhatunk kutyánkkal
Gyönyörű természeti környezetben sétálhatunk kutyánkkal

 

Magyarország festői szépségű borvidékén számos túra- és sétaútvonalat találhatunk, többek közt az Országos Kéktúra útvonalát is felfedezhetjük. Emellett több várromot, emlékparkot is felfedezhetünk a kirándulások során, nem beszélve a hatalmas szőlőkről és hozzájuk tartozó pincészetekről. A napsütéses és meleg időjárásnak köszönhetően a szüretek korábban kezdődtek Tokaj - Hegyalján, és szeptember végére be is fejeződnek. Így a szőlő védelmében tett seregélyriasztó durrogtatásoknak is vége. Októbertől már a félős kutyákkal utazóknak is ideális kikapcsolódás Tokaj - Hegyalja.

 

Szőlőültetvények közt vezet a kutyás kirándulás
Szőlőültetvények közt vezet a kutyás kirándulás

 

Mindehhez természetesen szükség van egy kutyabarát szállásra is, ahol a két- és négylábú kirándulók megpihenhetnek. Jó szívvel ajánljuk a pihenésre a BényeLak vendégházat, ahogy a Kubanyi család is teszi: ők már kipróbálták kedvencükkel a kutyabarát szálláshelyet:

 

"Drága Anita! Köszönjük, hogy édesapád házában 10 fantasztikus napot tölthettünk el. Csodálatos ember lehetett, aki egy ilyen gyönyörű kis házikót épített szinte Tokaj lábánál."

 

A kutyusok is jót pihenhetnek a kirándulás után a kutyabarát vendégházban
A kutyusok is jót pihenhetnek a kirándulás után a kutyabarát vendégházban

 

 

A minősített kutyabarát BényeLak vendégház adatlapja ide kattintva található. 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála
Kedves és hűséges kisugárzásának köszönhetően szívből átérezzük a bennünket összekötő, ősidőktől eredő szeretetet.

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Barangolás Noszvajon és környékén a kutyákkal Barangolás Noszvajon és környékén a kutyákkal
A Bükkalja festői fekvésű településeit fedeztük fel. Kirándultunk Cserépfalu környékén, majd az idilli hangulatú Noszvaj vendégszerető, hagyományait őrző látnivalóiban merültünk el, aminek a természeti környezete is felejthetetlen volt. Kutyabarát szállásunk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ottlétünk felejthetetlen maradjon.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Maga Batman menti a menhelyi kutyákat Hírek - Címlapon
Maga Batman menti a menhelyi kutyákat
Hivatalosan is megnyílt a Kőszegi Kutyastrand Hírek - Címlapon
Hivatalosan is megnyílt a Kőszegi Kutyastrand