A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Pocaksimit kért a kutya, miután belógott a focipályára meccs közben

2022. július 04., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Annyira tetszett a jókedvű négylábúnak a móka, hogy a végén kézben kellett kivinni a pályáról, nehogy visszaszökjön...Nagy meglepetés érte a játékosokat és a nézőket is, amikor a semmiből felbukkant egy fekete labrador-szerű kutya, és vígan szaladgált körbe-körbe a zöld gyepen. A Chile-Venezuela meccset rövid időre félbe is kellett szakítani, mire sikerült összekanalazni a jószágot. Merthogy eszében sem volt elhagyni a pályát, olyan jól érezte magát!

 

A női labdarúgók talán még örültek is annak, hogy szusszanhatnak egyet, és gyorsan átbeszélték a követendő stratégiát, miközben az ismeretlen eb felfedezte a helyet. Először a pálya szélén guggoló fotósoktól kért simiket, utána a chilei kapus előtt vágta magát hanyatt egy kis pocakvakargatásra (0:56), majd a bíró következett. Hiába próbálták kicsalogatni, ő még azért szaladgált egyet örömében. A meccset azonban folytatni kellett, így végül összeszedték a kutyát, és kicipelték a pályáról.

 

Hogy van-e gazdája vagy az utcáról keveredett be a stadionba, nem tudni. De annyi bizonyos, hogy még sok-sok ember arcára fog mosolyt csalni élete során.

 

 

 

 

 

Forrás: huffpost.com
Indexkép forrás: Twitter/TNTSportsCL

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Egy labrador és a labdája - Kedves szobor köszönti az embereket egy bostoni utcán Egy labrador és a labdája - Kedves szobor köszönti az embereket egy bostoni utcán
Titokzatos alak kukucskál ki a kerítésen... De Piper szobrát mindenki imádja: a régi ismerősök örömmel köszöntik, az újak pedig meghatódva szemlélik a bronzba öntött kutyát és kedvenc játékát.

A 10 legjátékosabb kutyafajta A 10 legjátékosabb kutyafajta
Kedvességük, vidámságuk magával ragadó, vicces pillanataik mosolyt csalnak arcunkra. Mellettük igazán nem lehet unatkozni egy percig sem!

A jövendőmondó csivava - Rájött, hogyan hozhatja ki legtöbbet a kristálygömbből A jövendőmondó csivava - Rájött, hogyan hozhatja ki legtöbbet a kristálygömbből
Miután gazdája beszerzett egy gömböcöt dekorációs céllal, a kiskutya elbűvölten nézte. És csak nézte, nézte... Mit láthat benne?

Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is! Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is!
A fekete kutyák is gyönyörűek! És nem kevésbé vágynak a szeretetre, egy gondoskodó gazdira és egy meleg otthonra, mint fehér, barna, vagy épp tarka társaik. Mégis, ha az örökbefogadási esélyekről van szó, a fekete bundájú állatok helyzete elszomorító.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Hírstart Mondial Assistance GesmbH Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szolgálati ebek képzése közben tűntek el a kiképzők Hírek - Címlapon
Szolgálati ebek képzése közben tűntek el a kiképzők
Séta? 10 jel, amivel a kutyád azt üzenheti, ideje kimenni Hírek - Címlapon
Séta? 10 jel, amivel a kutyád azt üzenheti, ideje kimenni