A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Pocaksimit kért a kutya, miután belógott a focipályára meccs közben

2022. július 04., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Annyira tetszett a jókedvű négylábúnak a móka, hogy a végén kézben kellett kivinni a pályáról, nehogy visszaszökjön...Nagy meglepetés érte a játékosokat és a nézőket is, amikor a semmiből felbukkant egy fekete labrador-szerű kutya, és vígan szaladgált körbe-körbe a zöld gyepen. A Chile-Venezuela meccset rövid időre félbe is kellett szakítani, mire sikerült összekanalazni a jószágot. Merthogy eszében sem volt elhagyni a pályát, olyan jól érezte magát!

 

A női labdarúgók talán még örültek is annak, hogy szusszanhatnak egyet, és gyorsan átbeszélték a követendő stratégiát, miközben az ismeretlen eb felfedezte a helyet. Először a pálya szélén guggoló fotósoktól kért simiket, utána a chilei kapus előtt vágta magát hanyatt egy kis pocakvakargatásra (0:56), majd a bíró következett. Hiába próbálták kicsalogatni, ő még azért szaladgált egyet örömében. A meccset azonban folytatni kellett, így végül összeszedték a kutyát, és kicipelték a pályáról.

 

Hogy van-e gazdája vagy az utcáról keveredett be a stadionba, nem tudni. De annyi bizonyos, hogy még sok-sok ember arcára fog mosolyt csalni élete során.

 

 

 

 

 

Forrás: huffpost.com
Indexkép forrás: Twitter/TNTSportsCL

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk” Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk”
Ruby azonnal segítséget hívott, mikor gazdija eszméletét vesztette, és beleesett az árokba. Nélküle "ki tudja, mennyi ideig lettem volna odalent anélkül, hogy bárki a keresésemre indult volna."

Ilyen boldogan feküdt bele a sárba a kutya fürdetés után, pedig utálja a koszt Ilyen boldogan feküdt bele a sárba a kutya fürdetés után, pedig utálja a koszt
Hófehéren ragyogó bundájával nyakig merült a dagonyában, hatalmas vigyorral a fején nézett gazdijára. Mindezt pont a kutyakozmetika után...

"Mindig boldoggá tett, és mosolyt csalt az arcomra" – hős labrador volt a leukémiás kislány támasza a legnehezebb időszakban "Mindig boldoggá tett, és mosolyt csalt az arcomra" – hős labrador volt a leukémiás kislány támasza a legnehezebb időszakban
Hosszú ideig tartó kezelés, kemoterápia, rengeteg gyógyszer, rosszullétek és bizonytalanság – egy felnőtt ember is nehezen viselné a betegséggel járó megpróbáltatásokat. Na de egy 11 éves kislány? Szerencsére egy hatalmas szívű barát állt mellette még a legnehezebb időszakban is: egy kedves fekete labrador.

A kutyák is átélhetik a runner's high érzését futás után A kutyák is átélhetik a runner's high érzését futás után
Ha szeretsz futni, és megtapasztaltad már azt az euforikus boldogságot, ami egy-egy kiadósabb edzés után elöntheti az embert, talán nem ér váratlanul, ha azt állítjuk, hogy négylábú barátainknál sem ritka a jelenség. Mi okozza és mire kell figyelni, ha kedvencünkkel együtt futnánk?

A francia bulldog a legnépszerűbb kutyafajta – 31 év után taszította le a labradort az első helyről A francia bulldog a legnépszerűbb kutyafajta – 31 év után taszította le a labradort az első helyről
Három évtized után már csak a második legnépszerűbb fajtának számít a labrador az Egyesült Államokban. Nem más taszította le a „trónról”, mint a kis francia bulldog. A kistestű fajta népszerűsége rohamosan nőtt az elmúlt években – kérdés, hogy ez mennyire jó magának a fajtának és egyedeinek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 Irodakutya.com Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szolgálati ebek képzése közben tűntek el a kiképzők Hírek - Címlapon
Szolgálati ebek képzése közben tűntek el a kiképzők
Miért fut álmában a kutyám? Hírek - Címlapon
Miért fut álmában a kutyám?