A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Pocaksimit kért a kutya, miután belógott a focipályára meccs közben

2022. július 04., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Annyira tetszett a jókedvű négylábúnak a móka, hogy a végén kézben kellett kivinni a pályáról, nehogy visszaszökjön...Nagy meglepetés érte a játékosokat és a nézőket is, amikor a semmiből felbukkant egy fekete labrador-szerű kutya, és vígan szaladgált körbe-körbe a zöld gyepen. A Chile-Venezuela meccset rövid időre félbe is kellett szakítani, mire sikerült összekanalazni a jószágot. Merthogy eszében sem volt elhagyni a pályát, olyan jól érezte magát!

 

A női labdarúgók talán még örültek is annak, hogy szusszanhatnak egyet, és gyorsan átbeszélték a követendő stratégiát, miközben az ismeretlen eb felfedezte a helyet. Először a pálya szélén guggoló fotósoktól kért simiket, utána a chilei kapus előtt vágta magát hanyatt egy kis pocakvakargatásra (0:56), majd a bíró következett. Hiába próbálták kicsalogatni, ő még azért szaladgált egyet örömében. A meccset azonban folytatni kellett, így végül összeszedték a kutyát, és kicipelték a pályáról.

 

Hogy van-e gazdája vagy az utcáról keveredett be a stadionba, nem tudni. De annyi bizonyos, hogy még sok-sok ember arcára fog mosolyt csalni élete során.

 

 

 

 

 

Forrás: huffpost.com
Indexkép forrás: Twitter/TNTSportsCL

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez 10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez
Test-lélek-szellem. Ha ezek egyensúlyban vannak, kiegyensúlyozott és harmonikus életet élhetünk. Kutyáinkra is érvényes ez, néhány egyszerű ötlettel pedig mi magunk is hozzájárulhatunk jólétükhöz.

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI Ebugatta Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szolgálati ebek képzése közben tűntek el a kiképzők Hírek - Címlapon
Szolgálati ebek képzése közben tűntek el a kiképzők
Így olvad a csoki a forró autóban - te benne hagynád kutyádat? Hírek - Címlapon
Így olvad a csoki a forró autóban - te benne hagynád kutyádat?