A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Rendhagyó focimeccs: kutyák a pályán!

2017. szeptember 11., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A cél nemes: gazdit találni az árva kutyáknak, és felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, valamint az állatvédelemre. A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata kreatív projektje remélhetőleg sok gyepmesteri telepen élő kutyusnak segít a gazdisodásban!“Fogadj örökbe a pályán!” nevű projektet indított a “Szurkolók az állatkínzás ellen” Facebook csoport. A kezdeményezéshez elsőként a  Tiszafüred VSE labdarúgói csatlakoztak: a hétvégi, Debrecennel vívott mérkőzésükre rendhagyó módon vonultak be: a helyi utánpótlás csapat fiatal focistái 5 örökbefogadásra váró menhelyi kiskutyával kísérték a csapatokat a pályára.

 

Cézár, a csapat kabalakutyusa
Cézár, a csapat kabalakutyusa
Fotó: facebook.com/allatkinzasellen

 

A Tiszafüred VSE kabalakutyának a tiszafüredi gyepmesteri telep legidősebb lakóját, Cézárt választotta: a 7 éves kutyus öt éve várja álomgazdiját a rácsok mögött. A Szurkolóknak hála, talán most esélyt kapott a boldog gazdis életre: Cézár kabalakutyaként a csapat minden hazai meccsén ott lesz. Reméljük, hogy a nagybetűs Gazdi hamar felfigyel rá! És ha Cézár végre gazdisodik, a kabalakutya-posztját a telep rangidős kutyusa fogja átvenni.

 

 

 

 

Forrás: facebook.com/allatkinzasellen/

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci” Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci”
Több mint 8000 kutyát utasított maga mögé a tündéri keverék a Világ Legcukibb Mentett Kutyája 2023-as versenyén. Megjelenésének és inspiráló történetének köszönhetően ő lett az idei év legaranyosabb mentett kutyája.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vidám gazdik és boldog kutyusok – ilyen volt az V. Ebugatta Piknik Hírek - Címlapon
Vidám gazdik és boldog kutyusok – ilyen volt az V. Ebugatta Piknik
Legyél Te a falkavezér - íme 7 tipp! Hírek - Címlapon
Legyél Te a falkavezér - íme 7 tipp!