A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Rendhagyó focimeccs: kutyák a pályán!

2017. szeptember 11., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A cél nemes: gazdit találni az árva kutyáknak, és felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, valamint az állatvédelemre. A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata kreatív projektje remélhetőleg sok gyepmesteri telepen élő kutyusnak segít a gazdisodásban!“Fogadj örökbe a pályán!” nevű projektet indított a “Szurkolók az állatkínzás ellen” Facebook csoport. A kezdeményezéshez elsőként a  Tiszafüred VSE labdarúgói csatlakoztak: a hétvégi, Debrecennel vívott mérkőzésükre rendhagyó módon vonultak be: a helyi utánpótlás csapat fiatal focistái 5 örökbefogadásra váró menhelyi kiskutyával kísérték a csapatokat a pályára.

 

Cézár, a csapat kabalakutyusa
Cézár, a csapat kabalakutyusa
Fotó: facebook.com/allatkinzasellen

 

A Tiszafüred VSE kabalakutyának a tiszafüredi gyepmesteri telep legidősebb lakóját, Cézárt választotta: a 7 éves kutyus öt éve várja álomgazdiját a rácsok mögött. A Szurkolóknak hála, talán most esélyt kapott a boldog gazdis életre: Cézár kabalakutyaként a csapat minden hazai meccsén ott lesz. Reméljük, hogy a nagybetűs Gazdi hamar felfigyel rá! És ha Cézár végre gazdisodik, a kabalakutya-posztját a telep rangidős kutyusa fogja átvenni.

 

 

 

 

Forrás: facebook.com/allatkinzasellen/

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál JULIUS-K9 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vidám gazdik és boldog kutyusok – ilyen volt az V. Ebugatta Piknik Hírek - Címlapon
Vidám gazdik és boldog kutyusok – ilyen volt az V. Ebugatta Piknik
Legyél Te a falkavezér - íme 7 tipp! Hírek - Címlapon
Legyél Te a falkavezér - íme 7 tipp!