A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Rocklegendák az állatokért: Iggy Pop és Nick Cave együtt kampányolnak az állatvédelemért

2017. június 30., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Iggy Pop főszereplésével készült az egyik legnagyobb állatvédő szervezet animációval fűszerezett videója. Az állatok védelméért készült figyelemfelhívó kisfilmhez ráadásul Nick Cave adta a dalt.



Iggy Pop hatalmas állatbarát, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ismét részt vállalt az amerikai PETA állatvédő szervezet kampányában. A videón ráadásul kutyájával vállalták a főszerepet!

A videó azonban nem csupán miattuk különleges: Nick Cave szolgáltatta ugyanis a dalt az alig kétperces történethez.

 

Iggy Pop és kutyája

 

A filmként kezdődő, majd animációként folytatódó történetet tulajdonképpen Iggy Pop kutyája álmodja a délutáni pihenője alatt: gazdija hétköznapi szuperhősként jelenik meg, aki minden állatot megvéd a gonosztól: az embertől. Legyünk olyan nagyszerű emberek, mint amilyennek a kutyáink hisznek minket! - hirdeti a PETA. Ha csak feleannyira is jók leszünk… egy jobb világ jöhet el!

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is! Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is!
Kicsavart fák recsegése, ledőlt kémények robaja, kicsapódó kertkapuk… A kutyák számára legalább olyan félelmetesek lehetnek ezek a zajok, mint a nyári viharokat kísérő dörgés, vagy a szilveszteri tűzijáték.

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Problémás kutyából filmcsillag - így lett világhírű Pal, a skót juhászkutya Lassie szerepében Problémás kutyából filmcsillag - így lett világhírű Pal, a skót juhászkutya Lassie szerepében
Lassie kutyust mindenki szereti. De ki is volt valójában az eb, aki eljátszotta a filmvásznon?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Praktiker Mondial Assistance GesmbH Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyaválasztás egyik nagy kérdése: Honnan? Hírek - Címlapon
A kutyaválasztás egyik nagy kérdése: Honnan?
Mentett pitbull lett az amerikai kisváros polgármestere Hírek - Címlapon
Mentett pitbull lett az amerikai kisváros polgármestere