A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Segíts a nálad gyengébbeken - árva kutyákért rappelnek

Ne vásárolj, fogadj örökbe!


2017. január 25., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A menhelyi kutyákért, az örökbefogadás népszerűsítéséért rappel a győri Jam Balaya. Ráadásul a dalhoz klip is készült, aminek nagy részét a győri menhelyen forgattak!



A 2006-ban alakult győri Jam Balaya új albuma tavaly év végén jelent meg, Emberundor címmel. Az albumon található az a dal is, mely az árva állatokra és az örökbefogadásra hívja fel a figyelmet: Az út szélén című számban olyan kutyák szemével láthatjuk a világot, akiket szívtelen “gazdáik” egyszerűen az utcára tettek, kidobtak egy dobozban. A dalban a Vészk'járat és Linda működik közre. A csapat egyébként az OFF Média #Győr-nek egy interjúban elmondta, hogy  nagyon szeretik az állatokat, és ahogy tudnak, segítenek - így született meg ez a dal is. (Ami egyébként témájában valóban közel áll az “emberundorhoz”, igaz?)

 

 


 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg
"A legfontosabb, amit Ginger tanított nekem, talán pont az, hogy sohasem késő újrakezdeni."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta MOL Nyrt. JULIUS-K9 AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacházán Hírek - Címlapon
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacházán
Kutya a motoron - Olaszország egy motoros és vagány kutyája szemével Hírek - Címlapon
Kutya a motoron - Olaszország egy motoros és vagány kutyája szemével