A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában

2020. január 29., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges figyelemfelhívó akciót talált ki egy floridai sörgyár és egy helyi állatvédő szervezet. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a gazdátlan állatokra, az örökbefogadásra és az állatvédelemre.Gazdátlan állatok otthonra találásában segítene egy floridai sörgyár azzal, hogy sörösdobozaira menhelyi állatok képét teszi - az akció pedig működik! 

A Motorworks Brewing januári jótékonysági eseményén mutatta be a gazdátlan állatokat támogató projektjét. A rendezvényen nem csak a különleges sörösdobozokat mutatták be, de jó néhány örökbefogadásra váró kutya is jelen volt. 

 

Olyannyira pozitív volt a különleges akció fogadtatása, hogy a rendezvényen megjelent árva kutyákból kettőt azonnal örökbe is fogadtak - emellett természetesen a különleges csomagolású sörök is szépen fogytak. 

 

Barry Elwonger, a cég marketing igazgatója arról számolt be, hogy azóta rengeteg hívást és üzenetet kapnak az akció kapcsán. A figyelemfelhívó projekt kapcsán sok adomány felajánlás is érkezett a menhely javára. “Örülünk, hogy a programmal sikerült felhívnunk a figyelmet a gazdátlan állatokra és a menhelyekre!” - mondta. 

 

 

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Fotó: Motorworks Brewing

 

 

A nagy sikerre való tekintettel a cég a projekt folytatásán gondolkodik, hogy még több kutyának segíthessenek otthonra találni. 

A figyelemfelhíváson túl (ami már önmagában is hatalmas segítséget jelent a kutyák gazdára találásában) a különleges címkéjű sörök eladásából származó bevétel egy részét a gyár a menhely számára ajánlotta fel, hogy ezzel támogassák egy új, korszerű menhely megépítését. 

 

 

Hasonló projekttel egyébként már találkozhattunk: Arizona államban egy több üzlettel rendelkező pizzasütéssel és - kiszállítással foglalkozó cég a pizzás dobozokra nyomtatta a helyi menhely gazdikereső kutyáinak képét. A program itt is jól működik: az első kutya, akinek a képe megjelent a dobozon, kevesebb mint két hét alatt gazdára is talált!

 

 

 

Forrás: cbsnews.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

„Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant „Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant
"A karomba ugrott, és csak osztotta a puszikat. Éreztem, ahogy könnyek gyűlnek a szemem sarkában, és azt mondtam, 'ajjaj, azt hiszem, lett egy kutyánk'.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél
Hatalmas szerencséje volt az alig 8 hetes kiskutyának: magára hagyva kóborolt az út szélén, amiből nagy baj is lehetett volna – az arra járó mentősök azonban észrevették és nem mentek el mellette!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Egy mozgássérült Shiba Inu lett a világ legcukibb mentett kutyája Egy mozgássérült Shiba Inu lett a világ legcukibb mentett kutyája
„Úgy gondoltuk, azért fogadjuk örökbe, hogy segíthessünk rajta, de valójában ő adott nekünk annyi, de annyi örömet és vidámságot, hogy úgy érzem, sohasem fogjuk tudni meghálálni neki mindezt.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MOL Nyrt. Praktiker Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór Hírek - Címlapon
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között Hírek - Címlapon
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között