A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában

2020. január 29., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Különleges figyelemfelhívó akciót talált ki egy floridai sörgyár és egy helyi állatvédő szervezet. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a gazdátlan állatokra, az örökbefogadásra és az állatvédelemre.



Gazdátlan állatok otthonra találásában segítene egy floridai sörgyár azzal, hogy sörösdobozaira menhelyi állatok képét teszi - az akció pedig működik! 

A Motorworks Brewing januári jótékonysági eseményén mutatta be a gazdátlan állatokat támogató projektjét. A rendezvényen nem csak a különleges sörösdobozokat mutatták be, de jó néhány örökbefogadásra váró kutya is jelen volt. 

 

Olyannyira pozitív volt a különleges akció fogadtatása, hogy a rendezvényen megjelent árva kutyákból kettőt azonnal örökbe is fogadtak - emellett természetesen a különleges csomagolású sörök is szépen fogytak. 

 

Barry Elwonger, a cég marketing igazgatója arról számolt be, hogy azóta rengeteg hívást és üzenetet kapnak az akció kapcsán. A figyelemfelhívó projekt kapcsán sok adomány felajánlás is érkezett a menhely javára. “Örülünk, hogy a programmal sikerült felhívnunk a figyelmet a gazdátlan állatokra és a menhelyekre!” - mondta. 

 

 

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Fotó: Motorworks Brewing

 

 

A nagy sikerre való tekintettel a cég a projekt folytatásán gondolkodik, hogy még több kutyának segíthessenek otthonra találni. 

A figyelemfelhíváson túl (ami már önmagában is hatalmas segítséget jelent a kutyák gazdára találásában) a különleges címkéjű sörök eladásából származó bevétel egy részét a gyár a menhely számára ajánlotta fel, hogy ezzel támogassák egy új, korszerű menhely megépítését. 

 

 

Hasonló projekttel egyébként már találkozhattunk: Arizona államban egy több üzlettel rendelkező pizzasütéssel és - kiszállítással foglalkozó cég a pizzás dobozokra nyomtatta a helyi menhely gazdikereső kutyáinak képét. A program itt is jól működik: az első kutya, akinek a képe megjelent a dobozon, kevesebb mint két hét alatt gazdára is talált!

 

 

 

Forrás: cbsnews.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Praktiker Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór Hírek - Címlapon
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között Hírek - Címlapon
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között