A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában

2020. január 29., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges figyelemfelhívó akciót talált ki egy floridai sörgyár és egy helyi állatvédő szervezet. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a gazdátlan állatokra, az örökbefogadásra és az állatvédelemre.Gazdátlan állatok otthonra találásában segítene egy floridai sörgyár azzal, hogy sörösdobozaira menhelyi állatok képét teszi - az akció pedig működik! 

A Motorworks Brewing januári jótékonysági eseményén mutatta be a gazdátlan állatokat támogató projektjét. A rendezvényen nem csak a különleges sörösdobozokat mutatták be, de jó néhány örökbefogadásra váró kutya is jelen volt. 

 

Olyannyira pozitív volt a különleges akció fogadtatása, hogy a rendezvényen megjelent árva kutyákból kettőt azonnal örökbe is fogadtak - emellett természetesen a különleges csomagolású sörök is szépen fogytak. 

 

Barry Elwonger, a cég marketing igazgatója arról számolt be, hogy azóta rengeteg hívást és üzenetet kapnak az akció kapcsán. A figyelemfelhívó projekt kapcsán sok adomány felajánlás is érkezett a menhely javára. “Örülünk, hogy a programmal sikerült felhívnunk a figyelmet a gazdátlan állatokra és a menhelyekre!” - mondta. 

 

 

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Fotó: Motorworks Brewing

 

 

A nagy sikerre való tekintettel a cég a projekt folytatásán gondolkodik, hogy még több kutyának segíthessenek otthonra találni. 

A figyelemfelhíváson túl (ami már önmagában is hatalmas segítséget jelent a kutyák gazdára találásában) a különleges címkéjű sörök eladásából származó bevétel egy részét a gyár a menhely számára ajánlotta fel, hogy ezzel támogassák egy új, korszerű menhely megépítését. 

 

 

Hasonló projekttel egyébként már találkozhattunk: Arizona államban egy több üzlettel rendelkező pizzasütéssel és - kiszállítással foglalkozó cég a pizzás dobozokra nyomtatta a helyi menhely gazdikereső kutyáinak képét. A program itt is jól működik: az első kutya, akinek a képe megjelent a dobozon, kevesebb mint két hét alatt gazdára is talált!

 

 

 

Forrás: cbsnews.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett
Az új családtag érkezése megannyi izgalommal jár, akkor is, ha négylábú. Ahogy magunkhoz vesszük választottunkat, felkerülhet a rózsaszín szemüveg is, hiszen olyan édes! Szeretnénk, hogy jól érezze magát és egészséges legyen – ehhez pedig elengedhetetlen egy látogatás az állatorvoshoz, minél előbb!

Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust? Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust?
Ez bizony fogas kérdés. Mindkét opció mellett kismillió érvet és ellenérvet lehetséges felsorakoztatni. Egy biztos: ha majd leteszed a voksod valamelyik mellé, akkor nem érdemes azon gondolkodnod mondjuk pár hónap után, miért is nem más módon döntöttél.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

A plüssöm nélkül sehova! - Mindenhova magával cipeli kedvenc játékait a mentett kutyus A plüssöm nélkül sehova! - Mindenhova magával cipeli kedvenc játékait a mentett kutyus
„Csak mondom: ha valaki engem szeretne örökbefogadni, a barátaim is jönnek velem.”

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni. Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Brimo partysátor Beagle Club Online Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór Hírek - Címlapon
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között Hírek - Címlapon
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között