A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában

2020. január 29., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges figyelemfelhívó akciót talált ki egy floridai sörgyár és egy helyi állatvédő szervezet. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a gazdátlan állatokra, az örökbefogadásra és az állatvédelemre.Gazdátlan állatok otthonra találásában segítene egy floridai sörgyár azzal, hogy sörösdobozaira menhelyi állatok képét teszi - az akció pedig működik! 

A Motorworks Brewing januári jótékonysági eseményén mutatta be a gazdátlan állatokat támogató projektjét. A rendezvényen nem csak a különleges sörösdobozokat mutatták be, de jó néhány örökbefogadásra váró kutya is jelen volt. 

 

Olyannyira pozitív volt a különleges akció fogadtatása, hogy a rendezvényen megjelent árva kutyákból kettőt azonnal örökbe is fogadtak - emellett természetesen a különleges csomagolású sörök is szépen fogytak. 

 

Barry Elwonger, a cég marketing igazgatója arról számolt be, hogy azóta rengeteg hívást és üzenetet kapnak az akció kapcsán. A figyelemfelhívó projekt kapcsán sok adomány felajánlás is érkezett a menhely javára. “Örülünk, hogy a programmal sikerült felhívnunk a figyelmet a gazdátlan állatokra és a menhelyekre!” - mondta. 

 

 

Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Sörösdobozokon pózolva keresnek gazdát a menhelyi kutyák Floridában
Fotó: Motorworks Brewing

 

 

A nagy sikerre való tekintettel a cég a projekt folytatásán gondolkodik, hogy még több kutyának segíthessenek otthonra találni. 

A figyelemfelhíváson túl (ami már önmagában is hatalmas segítséget jelent a kutyák gazdára találásában) a különleges címkéjű sörök eladásából származó bevétel egy részét a gyár a menhely számára ajánlotta fel, hogy ezzel támogassák egy új, korszerű menhely megépítését. 

 

 

Hasonló projekttel egyébként már találkozhattunk: Arizona államban egy több üzlettel rendelkező pizzasütéssel és - kiszállítással foglalkozó cég a pizzás dobozokra nyomtatta a helyi menhely gazdikereső kutyáinak képét. A program itt is jól működik: az első kutya, akinek a képe megjelent a dobozon, kevesebb mint két hét alatt gazdára is talált!

 

 

 

Forrás: cbsnews.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyél pizzát és ments kutyát! Egyél pizzát és ments kutyát!
...Szólt a felhívás szeptember 2-án és 3-án a Piaggio Pizzakészítő Bajnokságon a Kincsem Parkban.

Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Szívmelengető látni, milyen kíváncsisággal és örömmel veti bele magát az életbe a kutya, aki korábban semmit nem látott a világból.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát
„Életre szóló családot szeretnénk neki adni.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Hírstart Rehabportál MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór Hírek - Címlapon
Állatoknál is létezik Alzheimer-kór
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között Hírek - Címlapon
Kutyás fotók a 38. Magyar Sajtófotó díjazottjai között