A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Süti, kávé, tea és gazdikereső kutyák egy helyen

2017. augusztus 08., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Hontalan Állatok Világnapja alkalmából augusztus 12-én jótékonysági macskakávézó nyílik a Rex Állatszigeten, ahol egy finom édes süti és kávé vagy tea mellett a gazdira váró cicákkal és kutyákkal is összebarátkozhatnak a vendégek.



A Hontalan Állatok Világnapját 1992 óta tartják meg, a kezdeményezés az Egyesült Államokból indult. A jeles nap célja, hogy évről-évre felhívja a figyelmet az emberi nemtörődömség következményeire, a kóbor állatok nehéz sorsára és az ellátórendszer hiányosságaira.

 

Kicsi és nagy, fiatal és idős kutyák is várják leendő gazdijukat
Kicsi és nagy, fiatal és idős kutyák is várják leendő gazdijukat

 

A Rex Alapítvány ezért kiemelt örökbefogadó napot hirdet, amin várja az állatbarátokat egy közös teázásra vagy kávézásra augusztus 12-én 10.00-16.00 óráig az Állatszigeten. A kifogástalan kiszolgálásról a Vasmacska KávéZoo gondoskodik, a különleges élményt pedig a Rex cicák garantálják, akik az asztalok körül tekergődzve pillanatok alatt belopják magukat a szívünkbe.

 

Gazdikereső cicákkal kávézhatunk
Gazdikereső cicákkal kávézhatunk

 

A szervezők azonban nem csak a cicásokra gondoltak: várnak szeretettel minden kutyatulajdonost, akik a Wash & Vau Önkiszolgáló kutyamosónak köszönhetően egy frissen mosott, kellemes illatú négylábúval térhetnek haza. Mindemellett a kávézás után szívesen körbe vezetik azokat az érdeklődőket is, akik ezúttal inkább egy gazdira váró ebet fogadnának örökbe. Az Inecto Magyarország ajándékcsomagja pedig az újdonsült gazdik számára rejt egy kis meglepetést.

 

A legkisebb gazdikeresők
A legkisebb gazdikeresők

 

Az örökbefogadás mellett ezen a napon is számos módon segíthetjük a hontalan állatokat: a kávézó pár száz forintos belépője is jó célra megy, csak úgy, mint az esetleges táp- vagy pénzadományok. A gazdira váró állatok - akiket itt lehet megnézni – már készülnek a különleges szombati teázásra. Ott leszel most szombaton?

 

Az esemény előfutára a Rex október 7-ei ingyenes nagy születésnapi rendezvényének, amelyen számos oktató- és szórakoztatóprogram várja majd az állatbarátokat egész nap.

 

 

Forrás: rex.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást! Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást!
… pedig a cica eleinte nagyon nem akarta az új jövevényt.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyar származású kutyatréner a floridai neveletlen ebek megmentője Hírek - Címlapon
Magyar származású kutyatréner a floridai neveletlen ebek megmentője
Nemzetközi porondra lép a Hard Dog Race Hírek - Címlapon
Nemzetközi porondra lép a Hard Dog Race