A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sütivel mentenek kutyakölyköket

2017. április 28., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Nem, nem írtuk félre, valóban sütemények segítségével mentik a kutyakölyköket Szombathelyen. Hogy hogyan, az a cikkünkből kiderül!



Ismét elindult a szombathelyi The Underground Hair fodrászüzlet rendhagyó jótékonysági akciója, aminek keretében ínycsiklandó süteményekkel támogatják a kölyökkutyákat.

 

 

 

Pontosabban: minden állatbarát, aki betér hozzájuk csütörtökön, pénteken, vagy szombaton, és bármilyen összeggel támogatja a Kölyökmentőket, isteni finom sütit kap tőlük viszonzásul. Nem is akármilyet: Németh-Hindi Fatima, a Yama Kitchen jóvoltából! (Ma, pénteken például Kinder csokis muffin, málnás muffin és csokis-diós óriás kekszet kóstolhatunk az adományért cserébe, nem érdemes kihagyni! :) )

 

 


A Kölyökmentők egyébként egy egyesületté alakult baráti társaság, akik minden erejükkel azon fáradoznak, hogy minél több “kölyöknek”, legyen az kutya, cica, őzike, vagy épp embergyerek, segíthessenek. Elsősorban egyébként az ország gyepmesteri telepeiről mentenek kölyökkutyákat. Ide kattintva még több információ olvasható a tevékenységükről.
 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé? Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé?
Bővül a család – Igen ám, de ezúttal egy imádnivaló kiskutyával! Akiről nem biztos, hogy meglévő kutyusunk is ugyanilyen véleménnyel lesz. Mi mindenre kell gondolnunk, ha szeretnénk, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedés folyamata?

Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?
Kedvelt nassolnivalónk, a csokoládé sajnos már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat kedvencünk egészségére nézve. Mitől minősül mérgezőnek, és mit tehetünk, ha kutyánk csokoládét fogyasztott?

Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé
Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyám lesz - de milyen? Hírek - Címlapon
Kutyám lesz - de milyen?
Vakvezető ABC – T, mint tévhitek Hírek - Címlapon
Vakvezető ABC – T, mint tévhitek