A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szép udvar kutyával is - ezt nyújtja a Holland Pázsit

2016. május 10., 12:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




A kutyatartók többsége már beletörődött, hogy kedvence mellett (főleg ha az egész nap az udvaron van) le kell mondania a gyönyörű zöldellő kertről. Olyan újdonságot mutatunk most meg Nektek, ami ezt megcáfolja! Sőt: akár a lakásod erkélyén is lehet szép zöld pázsitod!



De hogyan is lehetséges gyönyörű, zöldellő kerttel büszkélkedni, miközben kedvencünk szabadságát sem korlátozzuk? A választ Molnár Julianna, a Holland Pázsit cégvezetője árulja el nekünk.

 

- Igazán különleges terméket kínáltok vásárlóitoknak. Hogyan képzeljük el a műpázsitot?

 

Ez egy különleges műfű! A Holland Pázsit termékeknek cégünk a Holland Pázsit Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Holland Pázsitot úgy kell elképzelni, mint az élő gyepszőnyeget. Ránézésre és tapintásra is olyan, mint az igazi!

 

Lilike a Holland Pázsiton
Lilike a Holland Pázsiton 
Fotó: hollandpazsit.hu

 

- Milyen előnyöket tartogat a műpázsit a “hagyományos”, kerti pázsithoz képest?

Az előnye abban rejlik, hogy ezt nem kell gondozni, nyírni, locsolni, és mégis mindig szép zöld és esztétikus. Használattól függően, akár 15 év is lehet az élettartama.


- A Holland Pázsit a kutyatartóknak is kifejezetten ajánlott. Miben könnyíti meg a gazdik életét?

- Igen, kifejezetten ajánlott. A kutyusok nem tudják kikaparni és kipisilni sem. Nem lesznek csúnya kiégett, sárga foltok a pázsiton. Nagyon strapabíró. Akár több nagytestű kutyus is ugrándozhat rajta.

 

A Holland Pázsit megkönnyíti a gazdik életét
A Holland Pázsit megkönnyíti a gazdik életét
Fotó: hollandpazsit.hu

 

- A várható igénybevételnek megfelelően több típus közül is lehet választani?  - 15 féle Holland Pázsit található meg a kínálatunkban. Mindenkinek az igényeire szabva kínálunk pázsitot. A kutyatartók számára az úgynevezett C-Shape technológiával rendelkező pázsitokat ajánljuk. Ez egy erősebb szálszerkezetű pázsit, aminek nagy előnye, hogy szép, esztétikus, de nagyon strapabíró és kevésbé melegszik fel, mint a sima hétköznapi műfüvek.

 

- Mik a tapasztalataitok a kutyás ügyfelekkel? Milyen visszajelzéseket kaptatok?

- Nagyon sok kutyás ügyfél keres meg bennünket. Mindig az a nagy kérdés, hogy vagy kutya vagy szép kert!?! A Holland Pázsittal nem kell kompromisszumot kötni. Mind két dolog megvalósítható. Sok ügyfelünktől kapunk visszajelzéseket, fotókat, hogy nagyon meg vannak elégedve és megkönnyítette a Holland Pázsit az életüket. Aki még nem ismeri ezt a lehetőséget kicsit tart tőle, de aki belevágott attól csak pozitív tapasztalat jött vissza. A Holland Pázsitról a kutyapiszkot ugyanúgy össze kell szedni, mint az élő gyepről a pisit pedig slaggal le lehet mosni. Vízáteresztő, fagyálló, UV álló burkolat, amire cégünk 6 év garanciát vállal.

 

Hörbi és Holly - a kutyák is élvezik a zöld gyepet!
Hörbi és Holly - a kutyák is élvezik a zöld gyepet!
Fotó: hollandpazsit.hu

 

- Kiknek ajánljátok elsősorban a Holland Pázsit telepítését?

- A Holland Pázsitot elsősorban azoknak ajánljuk, akik egész évben mindig szép és esztétikus pázsitra vágynak, amely semmilyen gondozást, karbantartást nem igényel. Akik a szabadidejüket nem szeretnék fűnyírással, gazolással, locsolással tölteni. Nem csak kertekbe, de teraszokra is kiváló burkolat. Bármilyen formára vágható, alakítható.

 

A Holland Pázsittal az erkélyedre is varázsolhatsz buja zöld gyepet - a kutyád is értékelni fogja!
A Holland Pázsittal az erkélyedre is varázsolhatsz buja zöld gyepet - a kutyád is értékelni fogja!
Fotó: hollandpazsit.hu

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: hollandpazsit.hu
Cikk első megjelenése: 2015. december 10.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért kaparják a földet a kutyák kis- és nagydolguk után? Miért kaparják a földet a kutyák kis- és nagydolguk után?
Mintha balettmozdulatokat gyakorolna... Mókás látvány, ahogy kedvencünk mindent beleadva próbálja elfedni végtermékét. Tényleg erről van szó? Normális viselkedés, vagy aggódnunk kellene miatta? És egyáltalán: miért csinálja?

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

Allergia kutyáknál - Kisokos gazdiknak Allergia kutyáknál - Kisokos gazdiknak
Viszketés, könnyezés, vakarózás... Lehet, hogy kedvencünk allergiás? Bár a téma rendkívül komplex, összefoglalónkkal szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az eligazodásban.

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben! A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben!
Toklász. Egyetlen apróság, mely borzasztó fájdalmat és súlyos szövődményeket okozhat a kutyának, ha utat talál testébe. Mit tehetünk a megelőzés érdekében, és hogyan segíthetünk, ha már megtörtént a baj?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Ebugatta MOL Nyrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Michigan: bűntettet követhet el az, aki a forró autóban hagyja kutyáját Hírek - Címlapon
Michigan: bűntettet követhet el az, aki a forró autóban hagyja kutyáját
Különleges luxus-terminál épül egy amerikai repülőtéren háziállatok számára Hírek - Címlapon
Különleges luxus-terminál épül egy amerikai repülőtéren háziállatok számára