A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szép udvar kutyával is - ezt nyújtja a Holland Pázsit

2016. május 10., 12:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




A kutyatartók többsége már beletörődött, hogy kedvence mellett (főleg ha az egész nap az udvaron van) le kell mondania a gyönyörű zöldellő kertről. Olyan újdonságot mutatunk most meg Nektek, ami ezt megcáfolja! Sőt: akár a lakásod erkélyén is lehet szép zöld pázsitod!



De hogyan is lehetséges gyönyörű, zöldellő kerttel büszkélkedni, miközben kedvencünk szabadságát sem korlátozzuk? A választ Molnár Julianna, a Holland Pázsit cégvezetője árulja el nekünk.

 

- Igazán különleges terméket kínáltok vásárlóitoknak. Hogyan képzeljük el a műpázsitot?

 

Ez egy különleges műfű! A Holland Pázsit termékeknek cégünk a Holland Pázsit Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Holland Pázsitot úgy kell elképzelni, mint az élő gyepszőnyeget. Ránézésre és tapintásra is olyan, mint az igazi!

 

Lilike a Holland Pázsiton
Lilike a Holland Pázsiton 
Fotó: hollandpazsit.hu

 

- Milyen előnyöket tartogat a műpázsit a “hagyományos”, kerti pázsithoz képest?

Az előnye abban rejlik, hogy ezt nem kell gondozni, nyírni, locsolni, és mégis mindig szép zöld és esztétikus. Használattól függően, akár 15 év is lehet az élettartama.


- A Holland Pázsit a kutyatartóknak is kifejezetten ajánlott. Miben könnyíti meg a gazdik életét?

- Igen, kifejezetten ajánlott. A kutyusok nem tudják kikaparni és kipisilni sem. Nem lesznek csúnya kiégett, sárga foltok a pázsiton. Nagyon strapabíró. Akár több nagytestű kutyus is ugrándozhat rajta.

 

A Holland Pázsit megkönnyíti a gazdik életét
A Holland Pázsit megkönnyíti a gazdik életét
Fotó: hollandpazsit.hu

 

- A várható igénybevételnek megfelelően több típus közül is lehet választani?  - 15 féle Holland Pázsit található meg a kínálatunkban. Mindenkinek az igényeire szabva kínálunk pázsitot. A kutyatartók számára az úgynevezett C-Shape technológiával rendelkező pázsitokat ajánljuk. Ez egy erősebb szálszerkezetű pázsit, aminek nagy előnye, hogy szép, esztétikus, de nagyon strapabíró és kevésbé melegszik fel, mint a sima hétköznapi műfüvek.

 

- Mik a tapasztalataitok a kutyás ügyfelekkel? Milyen visszajelzéseket kaptatok?

- Nagyon sok kutyás ügyfél keres meg bennünket. Mindig az a nagy kérdés, hogy vagy kutya vagy szép kert!?! A Holland Pázsittal nem kell kompromisszumot kötni. Mind két dolog megvalósítható. Sok ügyfelünktől kapunk visszajelzéseket, fotókat, hogy nagyon meg vannak elégedve és megkönnyítette a Holland Pázsit az életüket. Aki még nem ismeri ezt a lehetőséget kicsit tart tőle, de aki belevágott attól csak pozitív tapasztalat jött vissza. A Holland Pázsitról a kutyapiszkot ugyanúgy össze kell szedni, mint az élő gyepről a pisit pedig slaggal le lehet mosni. Vízáteresztő, fagyálló, UV álló burkolat, amire cégünk 6 év garanciát vállal.

 

Hörbi és Holly - a kutyák is élvezik a zöld gyepet!
Hörbi és Holly - a kutyák is élvezik a zöld gyepet!
Fotó: hollandpazsit.hu

 

- Kiknek ajánljátok elsősorban a Holland Pázsit telepítését?

- A Holland Pázsitot elsősorban azoknak ajánljuk, akik egész évben mindig szép és esztétikus pázsitra vágynak, amely semmilyen gondozást, karbantartást nem igényel. Akik a szabadidejüket nem szeretnék fűnyírással, gazolással, locsolással tölteni. Nem csak kertekbe, de teraszokra is kiváló burkolat. Bármilyen formára vágható, alakítható.

 

A Holland Pázsittal az erkélyedre is varázsolhatsz buja zöld gyepet - a kutyád is értékelni fogja!
A Holland Pázsittal az erkélyedre is varázsolhatsz buja zöld gyepet - a kutyád is értékelni fogja!
Fotó: hollandpazsit.hu

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: hollandpazsit.hu
Cikk első megjelenése: 2015. december 10.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben! A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben!
Toklász. Egyetlen apróság, mely borzasztó fájdalmat és súlyos szövődményeket okozhat a kutyának, ha utat talál testébe. Mit tehetünk a megelőzés érdekében, és hogyan segíthetünk, ha már megtörtént a baj?

Allergia kutyáknál - Kisokos gazdiknak Allergia kutyáknál - Kisokos gazdiknak
Viszketés, könnyezés, vakarózás... Lehet, hogy kedvencünk allergiás? Bár a téma rendkívül komplex, összefoglalónkkal szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az eligazodásban.

Grillparti és a kutyák - erre figyelj! Grillparti és a kutyák - erre figyelj!
A melegedő tavaszi napoktól megindul a grillszezon és abba se marad, míg ősz közepén rosszra nem fordul az időjárás. A kerti sütögetés a nyár elengedhetetlen programja, ám mint mindent, ezt is okosan és odafigyelve kell csinálnunk - főleg, ha négylábú barátunk is velünk tart!

Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten
A Rex Kutyaotthon Alapítvány szombaton rendezi meg a felelős állattartás napja elnevezésű rendezvényét a Rex Állatszigeten, ahol kutyabemutatókkal, lovas foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal, interaktív élő állatos gyermekelőadással, postagalamb-bemutatóval és kézműves programokkal is várják az érdeklődőket.

Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye! Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye!
Fergeteges családi nap, ahol minden kutya, gazdi, de még a kutyátlan állatbarátok is számtalan izgalmas program közül válogathatnak: jön a Belvárosi Kutyafesztivál!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Praktiker Brimo partysátor Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Michigan: bűntettet követhet el az, aki a forró autóban hagyja kutyáját Hírek - Címlapon
Michigan: bűntettet követhet el az, aki a forró autóban hagyja kutyáját
Különleges luxus-terminál épül egy amerikai repülőtéren háziállatok számára Hírek - Címlapon
Különleges luxus-terminál épül egy amerikai repülőtéren háziállatok számára