A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai

2024. június 10., 16:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Nagy szeretettel gondozgatja a kiskutyákat, és még a tollas farkincáját is csóválja, annyira örül nekik!



 

Honey, a kacsa egy amerikai kisvárosban éldegél családjával, kutyusaikkal és még jó néhány kacsával. Sérülten jött a világra, mikor kibújt a tojásból, mert előző gazdája nem táplálta megfelelően mamájukat. Honey állapota szerencsére nem jár fájdalommal, csak hát kicsit furcsa – emiatt azonban a többi szárnyas nem igazán fogadta el. Kiközösítették.

 

A kacskanyakú kacsa magára maradt. Társai elzavarták, pedig a kacsák nagyon is társas madarak, szükségük van arra, hogy a többiekkel együtt csipegethessenek, pihenhessenek és tollászkodhassanak. Honey ezekben nem vehetett részt.

 

 

Honey, a sérült kacsa imádja a kiskutyákat
Honey, a sérült kacsa imádja a kiskutyákat
Fotó: Alma Ackermann/The Dodo

 

 

Ekkor támadt családjának az az ötlete, hogy bemutatják neki a gondozásukban lévő négyhetes kölyköket. A sérült kacsa és a kis szőrmókok egy szempillantás alatt összebarátkoztak. A kutyusok tetőtől-talpig, vagyis a csőrétől a farkincájáig végigszimatolták a kacsát, ő pedig meggondozgatta őket, ahogy szeretteikkel teszik a kacsák.

 

„Nem akart mást, csak szeretni őket” - mesélte gazdájuk, Alma Ackermann.

 

Ennek a kiskutyák is nagyon örülnek, akik most kezdik el felfedezni a körülöttük lévő világot. Lehetséges, hogy azért jönnek ki olyan jól, mert Honey érzi rajtuk, hogy még olyan kis gyámoltalanok, ráadásul a görbe nyakát nem tudja kinyújtani olyan magasra, mint a többiek, így pedig egymagasságban van a kölykökkel.

 

 

@almaslife_ Honey is in loved with her new friends ????#foryou #puppies #viral #babiesoftiktok #inlove #????❤️ #???????? #meetmypet ♬ Yellow - Acoustic - Beth

 

 

Kedves és kíváncsi természete sokban hasonlít a kiskutyákéra, így remekül feltalálja magát az aprómancsok közt. Az embereket is olyan lelkesen köszönti, mint egy kölyök: odaszalad hozzájuk, hápog, és kéri a simiket. Még a tollas farkincáját is csóválja, annyira tud örülni!

 

Honey kacsa és a kölyökkutyák története nagyon megható. Emlékeztetőül szolgál arra, hogy mindenkinek – így az állatoknak is – jár a második esély. Habár saját társai elutasították, a kutyákban és az emberekben igaz barátokra talált, akik szeretik, és akikkel ők is megoszthatja szeretetét.

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Alma Ackermann/The Dodo
Cikk első megjelenése: 2024. május 10.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Maratonfutó gazdijával együtt szaladt át a célon a lelkes kutya a versenyen Maratonfutó gazdijával együtt szaladt át a célon a lelkes kutya a versenyen
„Az egész tömeg éljenzett, és csak tapsolt és tapsolt a négylábú bajnoknak.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Túrázás kutyával – Ezek a leggyakoribb sérülések Hírek - Címlapon
Túrázás kutyával – Ezek a leggyakoribb sérülések
Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek Hírek - Címlapon
Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek