A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szomorúan nézte a kutya a kerítésen kipottyant játékát - egy autós mentette meg malackáját

2022. december 26., 08:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Piciny történet arról, hogy egy apró cselekedetünkkel is szebbé tehetjük a világot valaki számára. 

Egy barátjához tartott éppen az állatbarát hölgy, amikor megpillantotta a járdán heverő malacot. No, nem igazi volt, hanem plüss, a kerítés túloldaláról pedig bánatos nyüszítés hallatszott. Ahogy elhajtott a szokatlan jelenet mellett, a visszapillantó tükörbe nézve észrevette, amint egy kutya kapaszkodik a kerítésre, és szomorúan nézi a rózsaszín halmot. Mint akinek elvették legkedvesebb játékát:

 

„Könnyedén átmászhatott volna az akadályon, ahogy rátámaszkodott, de láthatóan arra tanították, hogy maradjon a kerten belül.”idézte fel a hölgy.

 

 

Egy rózsaszín plüss malac hevert a járdán - a kutya pedig szomorúan várta a segítséget
Egy rózsaszín plüss malac hevert a járdán - a kutya pedig szomorúan várta a segítséget
Fotó: thedodo.com

 

 

Csak a jó ég tudja, mióta várhatott a gordon szetter valakire, aki segít megmenteni malackáját. Főhősünk természetesen nem tétlenkedett, hiszen egy kutyasétáltató cég tulajdonosaként ő maga is szívből szereti a kutyákat. Megfordult autójával, lehúzódott, és visszaadta a plüsst a kétségbeesett ebnek.

 

„Nagyon szeretjük az állatokat, és egyszerűen gyűlöltem volna azzal a tudattal elhajtani, hogy a kutya egyre csak vár és reménykedik, mégsem segít rajta senki.”

 

Amint visszakapta szeretett játékát, kimondhatatlanul boldog volt, örömét alig győzte megosztani „hősével”. Csillogó tekintettel nézett rá, elfogadta a simogatást, és hálás csóválással köszönte meg a jócselekedetet. Megmentője is legalább ennyire örült, hogy lehetősége adódott segíteni egy kutyuson.

 

Mert a legapróbb dolog is számít, mellyel szebbé tehetjük egymás napját.

 

 

Nagyon örült a gordon szetter, mikor a hölgy visszaadta neki a játékát
Nagyon örült a gordon szetter, mikor a hölgy visszaadta neki a játékát
Fotó: thedodo.com

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: thedodo.com
Cikk első megjelenése: 2020. december 30.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Így segíthetsz kutyádnak, hogy még jobban érezze magát a mindennapokban Így segíthetsz kutyádnak, hogy még jobban érezze magát a mindennapokban
Kedvencünk általános jóllétének és egészségének megőrzéséhez fontos, hogy mind fizikailag, mind érzelmileg, mind mentálisan is jól érezze magát. Hogyan segíthetünk neki ebben?

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Praktiker MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy csepp vidámság puha bundában - Íme a kutya, akinek mosolya mindenkit felvidít Hírek - Címlapon
Egy csepp vidámság puha bundában - Íme a kutya, akinek mosolya mindenkit felvidít
Kutya a karácsonyfa körül - erre figyelj! Hírek - Címlapon
Kutya a karácsonyfa körül - erre figyelj!