A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szülinapi tortát sütött kutyájának a Trónok harca tüzes királynőjét alakító Emilia Clarke

2021. december 03., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Ted, a törpetacskó két éves lett, híres gazdája pedig igazán kitett magáért, hogy meglepje.



„Igen, én is AZ a hölgy lettem” – olvashatjuk a közzétett fotó alatt. Úgy tűnik, még a színésznőt is mulattatta, mire adta fejét. Márpedig, ha szeretünk valakit, akkor minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy boldoggá tegyük. Akkor is, ha az a bizonyos valaki egy kutya. Mint Ted, a Trónok harca sztárjának tündéri tacskója.

 

Emilia Clarke, a Trónok harca sztárja és kutyája, a törpetacskó Ted
Emilia Clarke, a Trónok harca sztárja és kutyája, a törpetacskó Ted
Fotó: 

 

Icipici kölyökként rabolta el Daenerys szívét, első közös fotójukon szinte ragyog az újdonsült gazdi. Ahogy fogalmaz:

 

„Nem megy, egyszerűen nem bírja abbahagyni azt, hogy ő legyen a LEGESLEGSZEBB KÖLYÖK AZ EGÉSZ FÖLDKEREKSÉGEN!” – igen, így, csupa nagy betűvel. – „Kedves Mindenki! Köszöntsétek Tedet. SzuperTedet, életem fénysugarát.”

 

 

Attól a naptól fogva, az aprólábú foltoska rendszeresen feltűnik Instagram-oldalán. E vészterhes években mi más is aranyozhatná be legjobban otthonmaradós időszakainkat, mint kedvencünk? A Sárkányok Anyja is egyet ért ezzel:

 

„Ted szeretetnyelvének három szintje: egy nyalintás a távolból, az emberi puszi értelmének teljes megkérdőjelezése, és a told ide az arcod, had nyaljam össze-vissza fázis.”

 

 

 

A kis rosszaság bolondozásain a színésznő is csak nevetni tud, például, amikor lelkesen egy kis újrahasznosításra adja fejét. Vagyis nyakig merül a kukában. Vagy a szennyesben… Ó, és a méregdrága cipőket sem kímélte…

 

Képtelen vagyok haragudni rá! – vallotta be Clarke.

 

 

A sorozatban könyörtelen hódítót alakító színésznő a való életben nagyon is elragadó személyiség. Hatalmas mosolyával és humorával már kiskutyája érkezése előtt is megajándékozta környezetét, Tednek hála boldogsága határtalan. Még olyasmivel is megpróbálkozott, amit annak előtte sosem gondolt volna magáról.

 

 

Igazi születésnapi tortát készített kedvencének, a különleges alkalmat természetesen megörökítette. Ted már tűkön ül a finomság előtt, helyes kis papírkoronájában, igazi partyhangulatban. Legalábbis, ami az evést illeti, hiszen rettentően szereti a pocakját. A süti mellé egy cuki tortaformájú plüssjátékot is kapott, hogy mindig elkísérje e szép nap emléke. Boldog Szülinapot, Ted! :)

 


 

Ha Te is szeretnéd felejthetetlenné kedvenced születésnapját, ajánljuk figyelmedbe alábbi cikkünket:

 

Megünnepelnéd a kutyád születésnapját? Íme 7 szuper tipp egy felejthetetlen naphoz - Kutyabarát helyek

Életünk fontos része. Megnevettet, és megtanít pozitívan szemlélni a világot. Szeretetre, elfogadásra és gyengédségre ösztönöz. Megérdemli, hogy megünnepeljük őt. Hogyan varázsoljuk emlékezetessé kedvencünk szülinapját?

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Instagram/@emilia_clarke

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Ehetnek a kutyák fahéjas ételeket? Ehetnek a kutyák fahéjas ételeket?
Ki tudna ellenállni egy mennyei fahéjas finomságnak? Ugye, hogy még kedvencünk sem? De milyen hatással van rájuk a fahéj?

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Ebugatta Beagle Club Online Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kullancsfigyelő: Már két megyében is találtak veszélyes Hyalomma kullancsot Hírek - Címlapon
Kullancsfigyelő: Már két megyében is találtak veszélyes Hyalomma kullancsot
Együttműködés a gyermekvédelemben élők állatvédelmi oktatásának segítésére Hírek - Címlapon
Együttműködés a gyermekvédelemben élők állatvédelmi oktatásának segítésére