A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több mint tíz vonat gázolta el a fiatal kutyát - túlélte!

2016. február 29., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Az amerikai Idahóban élő kutya borzalmas balesetet szenvedett el - szerencsés volt, hogy túlélte! Élete egy hajszálon múlott.Ryan Rossi hazafelé tartott munkája után. Hazaérve tudta, hogy valami baj történt: hűséges kutyusa, Loki ugyanis nem várta az udvaron. Mint később kiderült, a család másik kutyája rafináltan ki tudta nyitni a kertkaput, Loki ezen keresztül tudott elcsatangolni.

 

Loki, a pit bull keverék a baleset előtt
Loki, a pit bull keverék a baleset előtt
Fotó: dailymail.co.uk

 

Ryan azonnal Loki keresésére indult, sajnos sikertelenül, a 14 hónapos keverék kutyát nem találta sehol. Ekkor az interneten fordult ismerőseihez segítségért. Napoknak tűnő órák után jött egy telefonhívás. A gazdik félelme beigazolódott: Lokit elütötte egy vonat, a sínek között találták meg.

 

Szörnyű állapotban volt a kutya a vonatbaleset után
Szörnyű állapotban volt a kutya a vonatbaleset után
Fotó: dailymail.co.uk


Loki állatorvosi klinikára került, de egyáltalán nem volt biztos, hogy túléli. Az ütközés következtében a pitbull keverék elvesztette az egyik hátsó lábát, a farkát és az egyik szemét.
“Szörnyű állapotban volt. A klinikára érve simogattuk, bíztattuk, hogy legyen erős. Erre ő felemelte a fejét, és mintha ránk mosolygott volna. Megígértük neki a feleségemmel, hogy harcolni fogunk érte, kerül, amibe kerül.”

 

A fiatal kutya egyik lábát és farkát amputálni kellett, és egyik szemét is elvesztette
A fiatal kutya egyik lábát és farkát amputálni kellett, és egyik szemét is elvesztette
Fotó: dailymail.co.uk

 

Az állatorvos szerint Loki a kis termetének köszönheti életét, az ütközés után ugyanis úgy eset a sínek közé, hogy a többi szerelvény, ami a nap folyamán elhaladt felette, nem tett további kárt benne. A sérült kutya megtalálásáig tizenhárom vonat haladt el a vonalon!

 

Loki felépült és boldogan él családjával
Loki felépült és boldogan él családjával
Fotó: dailymail.co.uk

 

Azóta Loki szerencsésen felépült, már otthon van szerető családja körében. Az állatorvosi költségeket a GoFundMe oldalon keresztül érkezett adományok segítségével fedezték. Loki már újra jár sétálni a családdal, labdázik és nagyon vidám. A család szerint Loki “nagyon szerencsés és igazán erős kutya. Egy igazi csoda!”

 

A kutya megtanult együtt élni a baleset okozta sérülések következményeivel, és újra boldogan labdázik
A kutya megtanult együtt élni a baleset okozta sérülések következményeivel, és újra boldogan labdázik
Fotó: dailymail.co.uk

Forrás: dailymail.co.uk, ktvb.com
Indexkép forrás: dailymail.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mitől lehet sápadt a kutya fogínye? Mitől lehet sápadt a kutya fogínye?
Kedvencünk egészségi állapotának egyik nagyon jó jelzője a fogínyének színe. Mi mindenre utalhat, és hogyan lehet felismerni, ha baj van?

Állatorvosi sürgősségi esetek, és online állatorvosi chat - mikor melyiket vegyük igénybe? Állatorvosi sürgősségi esetek, és online állatorvosi chat - mikor melyiket vegyük igénybe?
Négylábú barátaink teljesértékű családtagjaink. Természetes, ha mindent megtennénk jóllétük érdekében. De vajon tudjuk- e, mik azok a tünetek, esetek, amikor azonnal, késlekedés nélkül állatorvoshoz kell fordulnunk? És az egyéb, nem sürgősségi esetek? Kihez fordulhatunk, ha kérdésünk van, vagy segítségre van szükségünk, de nincs elérhető állatorvos a közelben? Dr. Piller Pálma állatorvos segít nekünk eligazodni a témában!

Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők
Segítsd a mentők munkáját: mire megérkeznek, zárd el biztonságos helyre kedvencedet!

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Brimo partysátor Hírstart AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyák támadtak rá egy vakvezető kutyára Hírek - Címlapon
Kutyák támadtak rá egy vakvezető kutyára
Így lehetsz sikeres a kutyás albérlet keresésében! Hírek - Címlapon
Így lehetsz sikeres a kutyás albérlet keresésében!