A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Varga Győző kutyája féltékeny az új kedvencre

2018. június 04., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Idős kutyájával, Bizsuval érkezett a Royal Canin DogWalk rendezvényére Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja.



Az énekes a 11 éves golden retrieverrel állt a közös kutyasétáltatás élére, amellyel arra hívták fel a figyelmet, hogy a megfelelő táplálkozás mellett a szabad levegőn végzett testmozgás is nagyon fontos mind az ember, mind a kutya számára. Bizsu egészen addig jól érezte magát, amíg meg nem jelent a színen Sanyi, a 8 hónapos Westie, aki azonnal elrabolta Varga Győző szívét.

 

Varga Győző, Bizsu és Sanyi
Varga Győző, Bizsu és Sanyi

 

„Bizsu tudja, hogy ő a család szeme fénye, akit mindenki szeret és kényeztet, ezért rosszul viselte, amikor ölbe vettem a tüneményes Westie-t, Sanyit. Kicsit rá is mordult a kölyökkutyára, de szerintem csak jelezte, hogy továbbra is egyedüli kutyaként tart rám igényt.” – nevetett az énekes – „Sanyit persze nem vihettem haza, őt is a Royal Canin DogWalk rendezvényre hozták a gazdái, hogy együtt sétáljanak velünk és a többi résztvevővel”.

 

Varga Győző és Bizsu vezette a közös kutyasétát
Varga Győző és Bizsu vezette a közös kutyasétát

 

A felelős kutyatartás jegyében szervezte az idén 50 éves Royal Canin szombati rendezvényét Gödöllőn, amelyen Dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere is tiszteletét tette. Az eseményen bemutatót tartott Kivágó Arnold, kutyakiképző, többszörös Magyar bajnok, 2016-os Munkakutya világbajnok, a Veresegyházi Kutyaiskola, a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület és a Gödöllői Kutyasport Központ. Az állateledel-gyártó Royal Canin táplálási szaktanácsadással és egyéb színes programokkal várta a felelős gazdikat és kutyáikat.

 

Royal Canin Dogwalk - közös kutyaséta
Royal Canin Dogwalk - közös kutyaséta

 

A közös kutyasétáltatás, amelyet Varga Győző indított el, két távon zajlott, szem előtt tartva a kutyák testméretét és korát. A szervezők arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a tudatos életmód nem csak az emberek életében játszik kiemelkedő szerepet. Fontos, hogy a házi kedvenceket biológiai szükségleteiknek megfelelően tápláljuk, tartsuk és gondozzuk.

Ezért nemcsak a gazdiknak, hanem kutyáiknak is szüksége van elegendő, a szabadban eltöltött időre és testmozgásra.

 

Kivágó Arnold és Lito kutya
Kivágó Arnold és Lito kutya

 

 

Kutyasétáltatási Ajánlások 1

 

Kutyasétáltatási Ajánlások 2

 

 

 

 

Témába vág

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél 5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél
Akár fajtatiszta, akár keverék, az élet egy magas energiaszintű kutyával sokak számára kihívást jelenthet a mindennapokban. Mire figyeljünk, ha ilyen kutyát szeretnénk?

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Irodakutya.com EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Üzenetet festettek a kidobott kutya bundájára Hírek - Címlapon
Üzenetet festettek a kidobott kutya bundájára
Június közepétől már Magyarországon is elérhető az IKEA kutyáknak és macskáknak tervezett kollekciója Hírek - Címlapon
Június közepétől már Magyarországon is elérhető az IKEA kutyáknak és macskáknak tervezett kollekciója