A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Varga Győző kutyája féltékeny az új kedvencre

2018. június 04., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Idős kutyájával, Bizsuval érkezett a Royal Canin DogWalk rendezvényére Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja.



Az énekes a 11 éves golden retrieverrel állt a közös kutyasétáltatás élére, amellyel arra hívták fel a figyelmet, hogy a megfelelő táplálkozás mellett a szabad levegőn végzett testmozgás is nagyon fontos mind az ember, mind a kutya számára. Bizsu egészen addig jól érezte magát, amíg meg nem jelent a színen Sanyi, a 8 hónapos Westie, aki azonnal elrabolta Varga Győző szívét.

 

Varga Győző, Bizsu és Sanyi
Varga Győző, Bizsu és Sanyi

 

„Bizsu tudja, hogy ő a család szeme fénye, akit mindenki szeret és kényeztet, ezért rosszul viselte, amikor ölbe vettem a tüneményes Westie-t, Sanyit. Kicsit rá is mordult a kölyökkutyára, de szerintem csak jelezte, hogy továbbra is egyedüli kutyaként tart rám igényt.” – nevetett az énekes – „Sanyit persze nem vihettem haza, őt is a Royal Canin DogWalk rendezvényre hozták a gazdái, hogy együtt sétáljanak velünk és a többi résztvevővel”.

 

Varga Győző és Bizsu vezette a közös kutyasétát
Varga Győző és Bizsu vezette a közös kutyasétát

 

A felelős kutyatartás jegyében szervezte az idén 50 éves Royal Canin szombati rendezvényét Gödöllőn, amelyen Dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere is tiszteletét tette. Az eseményen bemutatót tartott Kivágó Arnold, kutyakiképző, többszörös Magyar bajnok, 2016-os Munkakutya világbajnok, a Veresegyházi Kutyaiskola, a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület és a Gödöllői Kutyasport Központ. Az állateledel-gyártó Royal Canin táplálási szaktanácsadással és egyéb színes programokkal várta a felelős gazdikat és kutyáikat.

 

Royal Canin Dogwalk - közös kutyaséta
Royal Canin Dogwalk - közös kutyaséta

 

A közös kutyasétáltatás, amelyet Varga Győző indított el, két távon zajlott, szem előtt tartva a kutyák testméretét és korát. A szervezők arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a tudatos életmód nem csak az emberek életében játszik kiemelkedő szerepet. Fontos, hogy a házi kedvenceket biológiai szükségleteiknek megfelelően tápláljuk, tartsuk és gondozzuk.

Ezért nemcsak a gazdiknak, hanem kutyáiknak is szüksége van elegendő, a szabadban eltöltött időre és testmozgásra.

 

Kivágó Arnold és Lito kutya
Kivágó Arnold és Lito kutya

 

 

Kutyasétáltatási Ajánlások 1

 

Kutyasétáltatási Ajánlások 2

 

 

 

 

Témába vág

Diszplázia? 12 tünet, ami arra utalhat, hogy gond van a kutya csípőjével Diszplázia? 12 tünet, ami arra utalhat, hogy gond van a kutya csípőjével
Sántít, fájdalma van? Nem szívesen lépcsőzik, és nehezen kel fel alvás, pihenés után? A csípődiszplázia tünetei már kölyökkorban is feltűnőek lehetnek, míg más kutyáknál csak évek múltán jelennek meg. Mit kell tudnunk a betegségről?

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Túrázás kutyával – Tippek a stresszmentes kalandhoz Túrázás kutyával – Tippek a stresszmentes kalandhoz
Együtt a szabadban? Így varázsolhatod örömteli élménnyé kedvenced társaságában.

Honnan tudom, hogy túlsúlyos a kutyám és mit tehetek ellene? Honnan tudom, hogy túlsúlyos a kutyám és mit tehetek ellene?
Az elhízás veszélyei kedvenceinket sem kímélik - jól tudjuk, de vajon képesek vagyunk felismerni a túlsúlyra utaló jeleket? Hogyan szabadulhatunk meg a feleslegtől?

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Üzenetet festettek a kidobott kutya bundájára Hírek - Címlapon
Üzenetet festettek a kidobott kutya bundájára
Június közepétől már Magyarországon is elérhető az IKEA kutyáknak és macskáknak tervezett kollekciója Hírek - Címlapon
Június közepétől már Magyarországon is elérhető az IKEA kutyáknak és macskáknak tervezett kollekciója