A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Június közepétől már Magyarországon is elérhető az IKEA kutyáknak és macskáknak tervezett kollekciója

2018. június 02., 07:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Június 18-tól mindhárom IKEA áruházban elérhető lesz az IKEA kutyáknak, macskáknak és természetesen gazdáiknak tervezett kollekciója.



A LURVIG (a szó jelentése svédül „bozontos”) az állandó kínálat része lesz, a 90 termékből álló, házi kedvenceknek álmodott sorozat először egy limitált választékkal indul, augusztustól azonban minden termék elérhető lesz Magyarországon. A kollekció tervezésbe az IKEA állatorvosokat is bevont, így jött létre az öt fő terület, játék, pihenés, étkezés, séta és utazás köré csoportosított választék. 

 

IKEA LURVIG kutyakanapé

 

A házi kedvencek sokak számára családtagok, az emberek életének szerves részei. Egy 2014-es felmérés szerint Magyarországon 1,8 millió kutya és 2,2 millió macska él gazdájával – az ő igényeiket felmérve készült el a kollekció. A tervezés során nem csak az került a középpontba, hogy elérhető árú, biztonságos, tartós, valamint a kutyák és macskák igényeinek megfelelő termékeket fejlesszen az IKEA, hanem az is, hogy ezek a darabok illeszkedjenek az állatbarátok otthonába. A kollekció színei összhangban vannak, a különféle darabok nemcsak egymással, a tulajdonosok otthonával is harmóniát alkotnak: a macska ágy tökéletesen illeszkedik a KALLAX polcrendszerbe, de a kedvenceknek szánt kis méretű KLIPPAN kanapé (ez a termék augusztustól lesz elérhető) az eredeti élethű mása.

 

IKEA LURVIG takaró

 

Inma Bermúdez, a LURVIG tervezője a kollekció kapcsán elmondta: „Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Mint állatbarát, büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm. Bízok abban, hogy minden termék arra inspirálja az emberek többségét, hogy még több minőségi időt töltsön kedvencével.”

  

További részletek a kollekcióról, annak árazásáról június 4-től lesznek elérhetőek a www.IKEA.hu weboldalon.

 

IKEA LURVIG etetőtál

 

IKEA LURVIG kutyafekhely

 

 

 

IKEA LURVIG fehér kutyaágy

 

 

 

Témába vág

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Hétköznapi tisztítószerek, melyek veszélyesek lehetnek a kutya egészségére Hétköznapi tisztítószerek, melyek veszélyesek lehetnek a kutya egészségére
Tiszta otthon, rendes ház. Gazdiként ezt bizony olykor kihívásként élhetjük meg, és gyakrabban kerül elő a takarító-szett. Milyen problémát okozhatnak a kutya számára, és hogyan előzzük meg a bajt?

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog 3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog
Kutyánk elsődlegesen orra révén fedezi fel a világot, a szaglására alapozó feladatok pedig remekül megdolgoztatják elméjét is. Játékra fel!

10+1 tipp, hogy otthonodban kevesebb legyen a kutyaszőr 10+1 tipp, hogy otthonodban kevesebb legyen a kutyaszőr
Vedlés. Míg egyes ebeknél inkább időszakosan tapasztalhatjuk, addig társaik egész évben hullatják szőrüket. Kész rémálom? Nem feltétlen. Néhány egyszerű ötlettel elejét vehetjük a mindent beborító szőrnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Ebugatta Rehabportál Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Békében a kutyafuttatókon - és azokon kívül is! Hírek - Címlapon
Békében a kutyafuttatókon - és azokon kívül is!
Kutyafalka lepte el Szombathelyet Hírek - Címlapon
Kutyafalka lepte el Szombathelyet