A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Vidáman szörfözik a kutya az eső áztatta utcákon

2022. június 17., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Nem mindennapi látványt nyújt Bo, a lelkes kutya, ahogy ügyesen egyensúlyozik bicikli-vontatta deszkáján. Nézzétek meg a videót!Igazán egyedi jelenség Bo, az öregecske kutyus, aki minden kalandban benne van. A nyári zivatarok bizony floridai otthonát sem kímélik, és egy napon akkora zuhé kerekedett felettük, hogy átmenetileg a gyalogos közlekedés is nehézkessé vált.

 

Bo gazdija, Peter Rosen fejéből ekkor pattant ki az ötlet, hogy hasznos lehetne megtanítani kedvencét megállni a szörfdeszkán. Ha úgy adódik – csónak híján – könnyedén el tudjanak navigálni biztonságosabb helyre.

 

 

Így szörfözik Bo kutya az esőáztatta floridai utcán
Így szörfözik Bo kutya az esőáztatta floridai utcán
Fotó: TheDodo

 

 

A lelkes négylábúnak roppantmód tetszett az ötlet, és hamar ráérzett az ízére. Ügyesen egyensúlyozik a deszkán a kisebb hullámok között, méghozzá egyedül! És milyen jól jött ez a tudás a napokban, amikor újabb esőzés árasztotta el Fort Lauderdale városát. Bo gazdija már kapta is elő a vízi járművet, hozzácsatolta biciklijéhez, hogy egy kis utcai szörfözésre vitte kutyusát:

 

Ahogy előszedtük a deszkát, Bo rögtön tudta, mi következik, és fel is kapaszkodott rá” - mesélte vidáman a gazdi. Egyik szomszédjuk is végignézte a jelenetet, és alig bírta abbahagyni a nevetést. Részint annak örült, milyen Bo, részint pedig magán is kacagott, miközben saját kutyáját próbálta sétáltatni több-kevesebb sikerrel. Naná, hogy ő is szívesen csatlakozott volna a szörfös bulihoz!

 

 

 

 

 

Peter eleinte arra szerette volna megtanítani Bo-t, hogy az óceán hullámain lovagoljon. Sajnos ott, ahol ők laknak, valamiért ritkán jönnek azok a bizonyos hullámok, így váltottak az esős szörfözésre. Először is fontos volt, hogy meg tudjon állni a négy lábán az álló deszkán, aztán a mozgó deszkán, és amikor ez is ment, jöhetett a bicikli. Bo nemhogy ügyes, hanem egyszerűen remekel az újonnan feltalált kutyás sportban! Számára mindez csupán játék és lehetőség, hogy gazdájával együtt lehessen.

 

Három éve tart már a szerelem, és Bo örömmel vesz részt mindenféle mókában. Már az egymásra találásuk is kalandos volt, a gazdik a Kajmán-szigeteken nyaraltak, amikor meglátták a zsemleszínű kutyát. Előző gazdája nem tudta már gondját viselni, ezért elhatározták, hogy ha törik, ha szakad, örökbefogadják Bo-t. Kis időbe telt, mire hivatalossá tehették, hiszen a karib-tengeri szigetcsoport az Egyesült Királyság tengerentúli területe. De álmuk teljesült, és azóta is rengeteg kalandban vettek részt, például gyakran látni őket, ahogy motorjuk oldalkocsijában furikázik.

 

Bo mindenben benne van, a lényeg, hogy velem lehessen” - hát nem ilyen az igazi barátság?

 

 

Bo, a szörfös kutya
Bo, a szörfös kutya
Fotó: thedodo.com

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyaviadalok szervezői ellen emelt vádat az ügyészség Hírek - Címlapon
Kutyaviadalok szervezői ellen emelt vádat az ügyészség
Húsz pénzérmét nyelt le gazdája pénztárcájából egy kiskutya Hírek - Címlapon
Húsz pénzérmét nyelt le gazdája pénztárcájából egy kiskutya