A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Zseniális ötlet: fotóbódéban lőttek képet a gazdikereső kutyákról

2017. október 23., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Amerikában rengeteg kutya kerül menhelyre, az állatvédőknek pedig minden követ meg kell mozgatniuk és az összes kreativitásukat elő kell venniük, hogy mielőbb szerető gazdit találjanak minden védencüknek. Egy állatmentő szervezet nagyon ügyes, rendhagyó “reklámfotókat” készített gazdikeresőiről!



Az Egyesült Államokban közel 3.9 millió kutya kerül be évről-évre a menhelyekre - írja az ebpercek.hu. Elképesztő szám! Sajnos minden igyekezetük ellenére a menhelyre került kutyák körülbelül egyharmadát nem tudják megmenteni az

altatástól.

 

Kreatív kutyaportrék

 

A potenciális gazdik száma és az erőforrások sajnos ott is végesek, ezért szükség van a folyamatos kommunikációra, kampányokra. Sokat segít, ha a szervezet önkéntesei (vagy egy kreatív állatbarát cég segítő munkatársai) valamilyen nem hétköznapi, frappáns ötlettel állnak elő.

 

Ötletes fotók készültek a gazdikereső kutyákról

 

Az Utah állambeli Humane Society munkatársai pedig igazán szabadjára engedték fantáziájukat! Védenceikről fotóbódéban készítettek portrékat, vidám, gyakran megnevettető végeredménnyel. Egyszerűen nem lehet nem szeretni ezeket a mókás ebeket, reméljük, a fotósorozatnak hála sokuk hamar gazdit is talált!

 

Nem lehet ellenállni a kutyusoknak

 

Vidám képek készültek a kutyákról

 

A jó fotók persze egy kis jutalomfalat segítségével készültek

 

Vidám, vicces, kedves - minden kutyáról több kép készült

 

 

Forrás: ebpercek.hu
Cikk első megjelenése: 2017. március 02.

Témába vág

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ne habozz! Te is tehetsz a veszettség megfékezéséért! Hírek - Címlapon
Ne habozz! Te is tehetsz a veszettség megfékezéséért!
Fagyos iszapba ragadt berni pásztort mentettek Hírek - Címlapon
Fagyos iszapba ragadt berni pásztort mentettek