A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Zseniális ötlet: fotóbódéban lőttek képet a gazdikereső kutyákról

2017. október 23., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Amerikában rengeteg kutya kerül menhelyre, az állatvédőknek pedig minden követ meg kell mozgatniuk és az összes kreativitásukat elő kell venniük, hogy mielőbb szerető gazdit találjanak minden védencüknek. Egy állatmentő szervezet nagyon ügyes, rendhagyó “reklámfotókat” készített gazdikeresőiről!Az Egyesült Államokban közel 3.9 millió kutya kerül be évről-évre a menhelyekre - írja az ebpercek.hu. Elképesztő szám! Sajnos minden igyekezetük ellenére a menhelyre került kutyák körülbelül egyharmadát nem tudják megmenteni az

altatástól.

 

Kreatív kutyaportrék

 

A potenciális gazdik száma és az erőforrások sajnos ott is végesek, ezért szükség van a folyamatos kommunikációra, kampányokra. Sokat segít, ha a szervezet önkéntesei (vagy egy kreatív állatbarát cég segítő munkatársai) valamilyen nem hétköznapi, frappáns ötlettel állnak elő.

 

Ötletes fotók készültek a gazdikereső kutyákról

 

Az Utah állambeli Humane Society munkatársai pedig igazán szabadjára engedték fantáziájukat! Védenceikről fotóbódéban készítettek portrékat, vidám, gyakran megnevettető végeredménnyel. Egyszerűen nem lehet nem szeretni ezeket a mókás ebeket, reméljük, a fotósorozatnak hála sokuk hamar gazdit is talált!

 

Nem lehet ellenállni a kutyusoknak

 

Vidám képek készültek a kutyákról

 

A jó fotók persze egy kis jutalomfalat segítségével készültek

 

Vidám, vicces, kedves - minden kutyáról több kép készült

 

 

Forrás: ebpercek.hu
Cikk első megjelenése: 2017. március 02.

Témába vág

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci” Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci”
Több mint 8000 kutyát utasított maga mögé a tündéri keverék a Világ Legcukibb Mentett Kutyája 2023-as versenyén. Megjelenésének és inspiráló történetének köszönhetően ő lett az idei év legaranyosabb mentett kutyája.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Hírstart MTI MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával az önismeretünket is fejleszthetjük Hírek - Címlapon
Kutyával az önismeretünket is fejleszthetjük
Állatkínzás a hírnévért? Hírek - Címlapon
Állatkínzás a hírnévért?