A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

1%-ot a Futrinka Egyesületnek

A Futrinka Egyesület várja az adó 1%-okat


2015. április 23., 13:00


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Közérdekű




Adónk 1%-áról magunk rendelkezhetünk, ám a szomorú tény, hogy hazánkban 10 emberből 6 nem ajánlja fel senkinek ezt az összeget. Pedig óriási segítséget jelentene az állatok gondozására, ellátására nézve, és mi is megnyugodhatnánk, hogy munkánk gyümölcse nem veszett kárba.



A személyi jövedelemadó felajánlásáról mindenki önmaga rendelkezik, lehetőséget kap arra, hogy a számára legkedvesebb nonprofit szervezetet támogassa, anélkül, hogy számára ez bármibe is kerülne. Ne feledkezzünk meg 1%-unkról, mert olyan kasszát gyarapíthat, aminek nincs ekkora szüksége rá.

 

A Futrinka Egyesületnek igen nagy szüksége van az 1%-okra. Bármennyire is furcsán hangzik, az évente közel 400 gondozásukba kerülő kutya ellátását csak is így képesek biztosítani. Fizetett, teljes időre bejelentett munkatársuk kevés van, ők is kizárólag a kennelsoron dolgoznak. A többi feladatot, szórólapozást, fuvarozást, szállítást, állatorvost és elszállásolást a vezetőség tagjai, ideiglenes befogadók és önkéntesek végzik. A közvetlenül felajánlott pénzadományból csak kevesek állatorvosi költségeire jutna (de persze ez is hihetetlenül nagy segítség), a felajánlott 1%-okkal válik a mostani forma fenntarthatóvá.

 

Futrinka-Német dog mentés
A kép magáért beszél
Forrás: Futrinka Egyesület

 

Az adózók támogatása nélkül a mentések száma igencsak visszaesne, különböző csoportjaiknak csak néhány kutya elhelyezésére lenne kapacitása. A fajtamentés sem tudna olyan minőségben és mennyiségben menteni kutyákat, mint korábban, az alap tevékenységi csoport, aki a reménytelen keverékeket menti valószínűleg meg is szűnne. Ez közvetetten kihatna a gyepmesteri telepekre is, ahonnan a mentések történnek.

 

A szervezet számos fajta mentését a szívén viseli. Hozzájuk tartozik többek között a magyar vizslák, a német dogok, és a tacskók védelme is.

Segítsetek a Futrinkának, hogy még sok száz kutyát megmenthessenek!

 

Kérjük, hogy amennyiben céljainkkal egyetértesz, vagy egyszerűen csak kedveled a kutyákat, esetleg valamely általunk mentett fajtához van kötődésed, támogasd Te is a Futrinka Egyesület védenceit adód 1 %-ának felajánlásával, és kérd erre barátaidat, kollégáidat, családtagjaidat is!


 

Futrinka Egyesület

Adószám: 18258473-1-43


Az egyesület tevékenységeiről tájékozódhatunk a futrinkautca.hu oldalon, valamint a szervezet facebook oldalán.

 

futrinka adó 1%
Terjesszétek ti is a plakátot, ahol csak lehet
Forrás: Futrinka Egyesület

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Forrás: http://www.futrinkautca.hu/

Témába vág

A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát! A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!
Igazi kincseink ők: sokoldalúak, hűségesek és hatalmas a szívük! Ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Praktiker JULIUS-K9 Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyar fajták a világ legjobb őrző - védői között Hírek - Címlapon
Magyar fajták a világ legjobb őrző - védői között
A BKV-n utaztatás szabályai - Kibúvók nélkül Hírek - Címlapon
A BKV-n utaztatás szabályai - Kibúvók nélkül