A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

"15 éves lettem!" – Így örült születésnapi tortájának a csivava

2022. március 11., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




"Amikor bevittük a szobába a tortát, Daisy szemei egyből felcsillantak. Látszott rajta, hogy érzi, mennyire szeretjük őt."



Bő egy évtizede csal mosolyt gazdái arcára a kedves kis csivava. Daisy kedvessége mindenkinek feltűnik, bármerre is járnak. Nem is volt kérdés, hogy idén is megünneplik szülinapját, ám az gondolkodóba ejtette családját, mivel tehetnék még különlegesebbé azt a bizonyos tizenötödiket. Mivel lephetnék meg, amivel viszonozhatnák mindazt, amit tőle kaptak az évek során. Mi lehet az, aminek Daisy is örülne?

 

„Szerettünk volna egy igazi szülinapi partit szervezni neki, hogy megkoronázzuk csodálatos kis életét” - idézte fel gazdája, Tracy Nguyen.

 

 

Családja szeme fénye, Daisy, a csivava
Családja szeme fénye, Daisy, a csivava
Fotó: Instagram/@rsgirldaisy 

 

 

Jócskán a pénztárcájuk mélyére nyúltak a méltó ünnepléshez, melynek emléke örökre velük marad. Akkor is, amikor Daisy már a szivárványhídon túl vigyáz rájuk, hiszen egy ilyen szépkorú kutyusnál csak bízhatunk abban, hogy még sokára jön el a búcsú ideje. Így addig is minden egyes napot kellően meg kell becsülni – és ezzel a gazdik is tisztában voltak.

 

Összegyűlt a család apraja-nagyja, és ünnepi díszbe öltöztették otthonukat ez alkalomból. A nagy készülődésből Daisy is kivette a részét, mintha tudta volna, hogy mindez csak miatta, csak neki készül.

 

Látszott rajta, hogy érzi, mennyire szeretjük őt” - és ennél több talán nem is kell. Persze a torta nem maradhatott el, ám itt is az egyediségre törekedtek: a kedvencüket ábrázoló műalkotás igazán ennivalóra sikeredett.

 

 

A szülinapos csivava és a róla mintázott torta
A szülinapos csivava és a róla mintázott torta
Fotó: Instagram/@rsgirldaisy 

 

 

Amikor bevittük a szobába a tortát, Daisy szemei felcsillantak, szinte a könnye is kicsordult örömében” - állítják. A szülinapi parti minden percét élvezte, és a kis ünnepeltet elmondhatatlanul boldoggá tette, hogy szerettei még a megszokottnál is nagyobb figyelemmel és kedvességgel vette körül.

 

Daisy a családunk szíve-lelke, rettentően hálásak vagyunk azért, hogy oly sok évet tölthettünk el együtt egy ilyen csodálatos, vicces, szeretetteljes négylábú társsal. Szívünk minden szeretete az övé.”

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@rsgirldaisy

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Mit jelent, ha a kutya körkörösen csóvál a farkával? Mit jelent, ha a kutya körkörösen csóvál a farkával?
Helikopterezik, propellerezik? Ismerős kifejezések, amik biztosan jelzik: kedvenced boldognak érzi magát!

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segítséget kérnek a terápiás kutyások: súlyos fogyatékossággal élő gyerekeknek szeretnének nyári tábort szervezni Hírek - Címlapon
Segítséget kérnek a terápiás kutyások: súlyos fogyatékossággal élő gyerekeknek szeretnének nyári tábort szervezni
Tudomány a kutyanevelésben - Az averzív viselkedés Hírek - Címlapon
Tudomány a kutyanevelésben - Az averzív viselkedés