A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

"15 éves lettem!" – Így örült születésnapi tortájának a csivava

2022. március 11., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
"Amikor bevittük a szobába a tortát, Daisy szemei egyből felcsillantak. Látszott rajta, hogy érzi, mennyire szeretjük őt."Bő egy évtizede csal mosolyt gazdái arcára a kedves kis csivava. Daisy kedvessége mindenkinek feltűnik, bármerre is járnak. Nem is volt kérdés, hogy idén is megünneplik szülinapját, ám az gondolkodóba ejtette családját, mivel tehetnék még különlegesebbé azt a bizonyos tizenötödiket. Mivel lephetnék meg, amivel viszonozhatnák mindazt, amit tőle kaptak az évek során. Mi lehet az, aminek Daisy is örülne?

 

„Szerettünk volna egy igazi szülinapi partit szervezni neki, hogy megkoronázzuk csodálatos kis életét” - idézte fel gazdája, Tracy Nguyen.

 

 

Családja szeme fénye, Daisy, a csivava
Családja szeme fénye, Daisy, a csivava
Fotó: Instagram/@rsgirldaisy 

 

 

Jócskán a pénztárcájuk mélyére nyúltak a méltó ünnepléshez, melynek emléke örökre velük marad. Akkor is, amikor Daisy már a szivárványhídon túl vigyáz rájuk, hiszen egy ilyen szépkorú kutyusnál csak bízhatunk abban, hogy még sokára jön el a búcsú ideje. Így addig is minden egyes napot kellően meg kell becsülni – és ezzel a gazdik is tisztában voltak.

 

Összegyűlt a család apraja-nagyja, és ünnepi díszbe öltöztették otthonukat ez alkalomból. A nagy készülődésből Daisy is kivette a részét, mintha tudta volna, hogy mindez csak miatta, csak neki készül.

 

Látszott rajta, hogy érzi, mennyire szeretjük őt” - és ennél több talán nem is kell. Persze a torta nem maradhatott el, ám itt is az egyediségre törekedtek: a kedvencüket ábrázoló műalkotás igazán ennivalóra sikeredett.

 

 

A szülinapos csivava és a róla mintázott torta
A szülinapos csivava és a róla mintázott torta
Fotó: Instagram/@rsgirldaisy 

 

 

Amikor bevittük a szobába a tortát, Daisy szemei felcsillantak, szinte a könnye is kicsordult örömében” - állítják. A szülinapi parti minden percét élvezte, és a kis ünnepeltet elmondhatatlanul boldoggá tette, hogy szerettei még a megszokottnál is nagyobb figyelemmel és kedvességgel vette körül.

 

Daisy a családunk szíve-lelke, rettentően hálásak vagyunk azért, hogy oly sok évet tölthettünk el együtt egy ilyen csodálatos, vicces, szeretetteljes négylábú társsal. Szívünk minden szeretete az övé.”

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@rsgirldaisy

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára
Justin még csak 6 éves, de büszkén vette át diplomáját. Bizony, egy golden retrieverről van szó, aki lelkesen támogatta fogyatékkal elő gazdiját egyetemi tanulmányai során is.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

Minden idők legidősebb kutyája Minden idők legidősebb kutyája
Méghozzá egy sokkal öregebb négylábúról kaptak bejelentést. Bobi, aki 1992. május 11-én látta meg a napvilágot nem csupán a legöregebb élő kutya, hanem a valaha élt legöregebb kutya.

Demencia kutyáknál – 10+1 tipp a nyugodt mindennapokhoz Demencia kutyáknál – 10+1 tipp a nyugodt mindennapokhoz
Egy demenciával küzdő kutya gondozása kisebb-nagyobb kihívásokat rejthet magában, komoly feladat elé állítva kutyát és gazdit egyaránt. Hogyan segíthetünk kedvencünknek megbirkózni mindezzel?

Ehetnek a kutyák fahéjas ételeket? Ehetnek a kutyák fahéjas ételeket?
Ki tudna ellenállni egy mennyei fahéjas finomságnak? Ugye, hogy még kedvencünk sem? De milyen hatással van rájuk a fahéj?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segítséget kérnek a terápiás kutyások: súlyos fogyatékossággal élő gyerekeknek szeretnének nyári tábort szervezni Hírek - Címlapon
Segítséget kérnek a terápiás kutyások: súlyos fogyatékossággal élő gyerekeknek szeretnének nyári tábort szervezni
Tudomány a kutyanevelésben - Az averzív viselkedés Hírek - Címlapon
Tudomány a kutyanevelésben - Az averzív viselkedés