A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutya, aki összetartja a családot

Könnyfakasztó reklám egy szeretéhes kutyával


2018. február 22., 07:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A kutyánknak is nagy szüksége van a családi békére, a szerető környezetre, nem csak nekünk, embereknek. De mit tehet egy egyszerű négylábú kedvenc a körülötte zajló heves viták, veszekedések, és az ezzel járó feszült légkör ellen?



Egy kedves reklámfilmben kapunk választ a kérdésre. Barney, a kutya és gazdáinak egy napjába pillanthatunk be. Sajnos az otthoni légkör nem épp harmonikus náluk, ami láthatóan Barneyt viseli meg legjobban. És bár mint minden reklámban, ebben a filmben is találkozunk az adott terméket népszerűsítő, túlzó szituációval is (jelen esetben Barney egy igazi “csodakutya", aki lazán kezeli a tabletet…), mégis, összeszorul a szívünk, ahogy a család kedvence elmereng az elmúlt időkön, amikor még békében, szeretetben éltek együtt.

 

Boldog család, melynek tagja a kutya is!
Boldog család, melynek tagja a kutya is!


A kisfilm alkotói újra bizonyították: egy reklámnak is lehet komoly mondanivalója a termék népszerűsítése mellett is. Mindenki átmehet hosszabb-rövidebb nehéz időszakon, mindenki lehet rossz passzban. Ilyenkor gondoljunk vissza a közös, boldog emlékekre - ezek erőt adnak a nehéz pillanatok átvészelésére. Tartsuk szem előtt azt is, hogy a körülöttünk lévőket akaratlanul is megsebezhetjük… Gondoljunk csak Barney esetére, ami szerencsére happy enddel ért véget!

 

 


Cikk első megjelenése: 2016. március 25.

Témába vág

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát 4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát
Mindennapos dolgaink egy-egy mozzanata furcsának tűnhet kutyánk szemében. Rajtunk áll, hogy segítsünk eligazodni neki életünkben, kis odafigyeléssel pedig ő is tudni fogja, számíthat ránk.

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Lemondott kutyusáról a bántalmazó rendőr Hírek - Címlapon
Lemondott kutyusáról a bántalmazó rendőr
Balesetet okozott a gazdi, aki vezetés közben kutyájával foglalkozott Hírek - Címlapon
Balesetet okozott a gazdi, aki vezetés közben kutyájával foglalkozott