A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutya, aki összetartja a családot

Könnyfakasztó reklám egy szeretéhes kutyával


2018. február 22., 07:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A kutyánknak is nagy szüksége van a családi békére, a szerető környezetre, nem csak nekünk, embereknek. De mit tehet egy egyszerű négylábú kedvenc a körülötte zajló heves viták, veszekedések, és az ezzel járó feszült légkör ellen?



Egy kedves reklámfilmben kapunk választ a kérdésre. Barney, a kutya és gazdáinak egy napjába pillanthatunk be. Sajnos az otthoni légkör nem épp harmonikus náluk, ami láthatóan Barneyt viseli meg legjobban. És bár mint minden reklámban, ebben a filmben is találkozunk az adott terméket népszerűsítő, túlzó szituációval is (jelen esetben Barney egy igazi “csodakutya", aki lazán kezeli a tabletet…), mégis, összeszorul a szívünk, ahogy a család kedvence elmereng az elmúlt időkön, amikor még békében, szeretetben éltek együtt.

 

Boldog család, melynek tagja a kutya is!
Boldog család, melynek tagja a kutya is!


A kisfilm alkotói újra bizonyították: egy reklámnak is lehet komoly mondanivalója a termék népszerűsítése mellett is. Mindenki átmehet hosszabb-rövidebb nehéz időszakon, mindenki lehet rossz passzban. Ilyenkor gondoljunk vissza a közös, boldog emlékekre - ezek erőt adnak a nehéz pillanatok átvészelésére. Tartsuk szem előtt azt is, hogy a körülöttünk lévőket akaratlanul is megsebezhetjük… Gondoljunk csak Barney esetére, ami szerencsére happy enddel ért véget!

 

 


Cikk első megjelenése: 2016. március 25.

Témába vág

Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni? Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni?
Több mint egy érintés, hiszen egymás közelsége, a közös időtöltés teszi oly különlegesség azt, amikor kedvencünk szorosan mellénk kucorodik, hozzánk bújik. Mitől olyan kedves számukra?

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát 4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát
Mindennapos dolgaink egy-egy mozzanata furcsának tűnhet kutyánk szemében. Rajtunk áll, hogy segítsünk eligazodni neki életünkben, kis odafigyeléssel pedig ő is tudni fogja, számíthat ránk.

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta AEGON Magyarország Zrt. Praktiker EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Lemondott kutyusáról a bántalmazó rendőr Hírek - Címlapon
Lemondott kutyusáról a bántalmazó rendőr
Balesetet okozott a gazdi, aki vezetés közben kutyájával foglalkozott Hírek - Címlapon
Balesetet okozott a gazdi, aki vezetés közben kutyájával foglalkozott