A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyád mit kap karácsonyra? 7+1 ajándékötlet!

2016. december 21., 13:00


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




A kutya családtag egyre több háztartásban. Pont ő maradna hát ki a karácsonyi ajándékozásból? Még nem késő beszerezni a négylábúak ajándékát, legyen az valami finomság, vagy épp egy meleg kutyaruha. Hoztunk pár kedves ajándékötletet, aminek kutyusod biztosan nagyon örülne!



 

Beszerezted már a négylábú barátod karácsonyi ajándékát? Ha még nem, adunk pár ötletet, mi az, aminek biztosan nagyon örülne! Nincs ünnep kedvenceink nélkül!

 

Ajándékok játékimádó kutyáknak

1. Interaktív készség-fejlesztő játék

Ezzel biztos hosszú időre lefoglalja magát Kedvenced! A svéd Nina Ottosson különbőző nehézségű fejlesztő játékokat tervez kutyák számára 1990 óta. Szakértelmének köszönhetően valóban hasznos, fejlesztő játékok kerülnek ki a keze alól! Itt van például a piramis alakú játéka, a Dog Pyramid, melyet jutalomfalattal lehet megtölteni, azt kell “kibányásznia” a kutyának. További részletekért kattints ide!

 

Fejlesztő játék kutyáknak, ami finom falatokat rejt
Fejlesztő játék kutyáknak, ami finom falatokat rejt

 

2. Csipogó karácsonyi játékok

Vannak kutyák, akik megőrülnek a sípoló, csipogó játékokért (a gazdikkal ellentétben). Ha a kutyusod ebbe a táborba tartozik, és a Te idegeid is bírják az őrült csipogást, kerüljön a fa alá egy ilyen játék! A hangulatot csak fokozza, hogy a játékok külön karácsonyi külsőt kaptak! További részletekért kattints ide!  

 

Kötélhúzás, vagy sípoló játék - a kutyád melyiknek örülne?
Kötélhúzás, vagy sípoló játék - a kutyád melyiknek örülne?

 

3. Kötélhúzás karácsonykor is

Ki az erősebb? próbáljátok ki Kedvenceddel karácsonyi kiadású kötélhúzós játékkal! Bármilyen korú és méretű kutyák számára szuper karácsonyi meglepetés lehet! Ráadásul Neked, Gazdinak is jó ajándék, hiszen ehhez a játékhoz ketten kelletek! További részletekért kattints ide!  

 

Ajándékok kajaimádó kedvenceknek

4. A Mikulás jutifalat válogatása

Egy vödörnyi ínycsiklandó jutifalat egyenesen a Mikulástól? Igen, nálunk a Jézuska és az angyalok hozzák az ajándékot, viszont ezt a jutalomfalatot a Mikulás “válogatta” össze a legfinomabb csirkefalatokból. Nincs benne édesítőszer, cukor, ráadásul a visszazárható műanyag vödör biztosítja a frissentartást. További részletekért kattints ide! 

 

Jutalomfalat egyenesen a Mikulástól!
Jutalomfalat egyenesen a Mikulástól! 

 

5. Ízvarázs egyenesen a konzervekből

A száraztápokat érdemes kiegészíteni konzervvel: változatosabbá válik étrendjük, és egyszerűen imádják! A választék igen széles: válogathatunk csirkehúsmentes, gabonamentes, hipoallergén és még sok-sok konzervféle között, így biztosan megtalálod a Kedvenced számára legmegfelelőbbet. Igazi karácsonyi lakoma!  További részletekért kattints ide! 

 

Karácsonyi hangulat

6. Ünnepi kiegészítő

Dobd fel a hangulatot egy kedves kis piros sállal! Egy ünnepi estére, vagy az ünnepi sétára egészítsd ki a nyakörvet egy hangulatos sállal! Ha így lősz egy fotót Kedvencedről, akár karácsonyi üdvözlőlapnak is használhatod. További részletekért kattints ide!

 

 

Ünnepi kutyaruha és sál
Ünnepi kutyaruha és sál

 

7. Karácsonyi ruha a sétára

A kistestű kutyusok legtöbbje didereg a hidegben a sétákon, így sokuk kap melengető ruhát az évszakra. Így két legyet üthetsz egy csapásra: véded a kutyusod a hidegtől, és egy csapásra ünnepi hangulatot varázsolhatsz. További részletekért kattints ide!

 

 

Ebengubák - tökéletes ajándék a kis gazdiknak
Ebengubák - tökéletes ajándék a kis gazdiknak

 

+1 Ajándék kutyaimádó kétlábúaknak

Te, kedves Gazdi, se maradj ki a kutyás ajándéközönből: Neked, vagy kutyás családtagodnak, barátodnak ajánljuk az Ebengubák című mesekönyvet, melyet egy hanglemez is kísér. A kilenc magyar kutyafajtáról készült könyvet gyönyörű színes rajzok kísérik, kedves történetek, dalok mutatják be nemzeti kincseinket, a magyar kutyafajtákat. További információért kattints ide!

 



 


Indexkép forrás: pets4homes.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Légy felelős: ne ajándékozz élő állatot húsvétra! Légy felelős: ne ajándékozz élő állatot húsvétra!
Élő állat helyett jobb ötlet a csokinyuszi! Döntsünk felelősen: biztos, hogy hosszú évekre, akár évtizedekre is felelősséget tudunk vállalni az állatkáért?

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ajándékok kutyáknak, kutyáktól Hírek - Címlapon
Ajándékok kutyáknak, kutyáktól
5+1 természetes étrendkiegészítő kutyádnak Hírek - Címlapon
5+1 természetes étrendkiegészítő kutyádnak