A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A nap hőse: kölyökkutyát mentett a tűzoltó

2016. július 08., 11:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Keserves kutya-sírásra lett figyelmes egy tatabányai lakó: a helyszínre érkező tűzoltók találták meg a kis pincébe szorult kölyökkutyát.



Tatabánya külvárosában lettek figyelmesek a lakók a nyüszítésre: a szomszéd telek felől jött a kutyus segélykérő hangja, azt azonban nem tudták megállapítani, pontosan honnan - olyan volt, mintha a szomszéd omladozó ház pincéjéből kilógó csőből jönne.

 

Kiskutyát mentett a tűzoltó
Kiskutyát mentett a tűzoltó
Fotó: Kemma.hu

 

Értesítették a tűzoltókat, akik a helyszínre érkezve rendőri biztosítás mellett hatoltak be a házba.  Végül a a kutyakölyköt egy krumplis veremhez hasonlító kis pincében találták meg: valószínűleg becsúszhatott oda.

 

A pincébe mászva sikerült kihozniuk a kétségbeesett kutyát, akit a szomszédnál helyeztek biztonságba addig, míg a gazdája haza nem érkezik. Nagyon szerencsés kiskutya!

 

Forrás: kemma.hu
Indexkép forrás: kemma.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com EB OVO Közhasznú Egyesület Mondial Assistance GesmbH MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Déli határunk őrei mentettek meg egy öreg kóbor kutyát Hírek - Címlapon
Déli határunk őrei mentettek meg egy öreg kóbor kutyát
Készíts házilag kullancsriasztót! Hírek - Címlapon
Készíts házilag kullancsriasztót!