A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A pápai állatvédők a segítségeteket kérik!

2016. augusztus 23., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Önkéntesekre van szüksége a pápai állatvédőknek, várják a jelentkezéseket!



A Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport folyamatosan azon dolgozik, hogy lehetőségeihez mérten minél több gazdátlan állatot mentsen meg az utcáról, vagy rossz körülmények közül, és biztonságos, szerető otthont találjon a kutyáknak, cicáknak. Munkájukat sokan támogatják pénzbeli és tárgyi felajánlásokkal is: telephelyükön például a felajánlásoknak és segítségnek hála nemrég pár kennelt lebetonozhattak.

 

A frissen elkészült kennel
A frissen elkészült kennel
Fotó: papa-ma.hu

 

Az Egyesületnek azonban nagyon nagy szüksége lenne önkéntesekre is, jelenleg nagyon kevesen vannak, feladat pedig akadna bőven.

 

Szabó Helga önkéntes a Pápa-ma.hu-nak elmondta, az utóbbi időben sokan jelezték, hogy segítenék önkénteseik munkáját kutyasétáltatással. A telephelyük elég zsúfolt, egy-egy kennelben több kutyus is él, így kicsi a kapacitásuk és a létszámhoz kevés az önkéntesük. Az állatvédők örömmel fogadnak minden segítőt, akik rátermettek, s szívesen etetnék, játszanának a kutyusokkal, amikor idejük engedi. Főként olyan önkénteseket várnak, akik önállóan tudnák vállalni az állatok etetését, gyógyszerezését, a kennelek takarítását, tisztítását, s közben állatorvoshoz is el tudnák vinni a jószágokat, vagy akár menteni őket és chipet is olvasnának.

 

A Pápai Humán Állatvédő Egyesület egyik védence
A Pápai Humán Állatvédő Egyesület egyik védence
Fotó: Pápai Humán Állatvédő Egyesület

 

Az önkéntesek jelentkezését a Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport közösségi oldalain, vagy a www.papaikutyak.hu oldalon várják.

 

 

Forrás: papa-ma.hu
Indexkép forrás: papa-ma.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban
Az előző évekhez hasonlóan, idén is tápadományban részesülnek az állatvédelmi civil szervezetek - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Irodakutya.com Rehabportál Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
(Be)menni vagy nem (be)menni - ez itt a kérdés… Hírek - Címlapon
(Be)menni vagy nem (be)menni - ez itt a kérdés…
„Elpusztítjuk őket” - Veszélyben Johnny Depp kutyái Hírek - Címlapon
„Elpusztítjuk őket” - Veszélyben Johnny Depp kutyái