A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A pápai állatvédők a segítségeteket kérik!

2016. augusztus 23., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Önkéntesekre van szüksége a pápai állatvédőknek, várják a jelentkezéseket!A Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport folyamatosan azon dolgozik, hogy lehetőségeihez mérten minél több gazdátlan állatot mentsen meg az utcáról, vagy rossz körülmények közül, és biztonságos, szerető otthont találjon a kutyáknak, cicáknak. Munkájukat sokan támogatják pénzbeli és tárgyi felajánlásokkal is: telephelyükön például a felajánlásoknak és segítségnek hála nemrég pár kennelt lebetonozhattak.

 

A frissen elkészült kennel
A frissen elkészült kennel
Fotó: papa-ma.hu

 

Az Egyesületnek azonban nagyon nagy szüksége lenne önkéntesekre is, jelenleg nagyon kevesen vannak, feladat pedig akadna bőven.

 

Szabó Helga önkéntes a Pápa-ma.hu-nak elmondta, az utóbbi időben sokan jelezték, hogy segítenék önkénteseik munkáját kutyasétáltatással. A telephelyük elég zsúfolt, egy-egy kennelben több kutyus is él, így kicsi a kapacitásuk és a létszámhoz kevés az önkéntesük. Az állatvédők örömmel fogadnak minden segítőt, akik rátermettek, s szívesen etetnék, játszanának a kutyusokkal, amikor idejük engedi. Főként olyan önkénteseket várnak, akik önállóan tudnák vállalni az állatok etetését, gyógyszerezését, a kennelek takarítását, tisztítását, s közben állatorvoshoz is el tudnák vinni a jószágokat, vagy akár menteni őket és chipet is olvasnának.

 

A Pápai Humán Állatvédő Egyesület egyik védence
A Pápai Humán Állatvédő Egyesület egyik védence
Fotó: Pápai Humán Állatvédő Egyesület

 

Az önkéntesek jelentkezését a Pápai Humán Állatvédő Egyesület és a Második Esély Állatmentő Csoport közösségi oldalain, vagy a www.papaikutyak.hu oldalon várják.

 

 

Forrás: papa-ma.hu
Indexkép forrás: papa-ma.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet
Idén már tizedik alkalommal indul a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet, hogy segítsen hazatalálni azoknak az állatoknak, akik a szilveszteri tűzijátékoktól megrettenve menekültek el otthonukból. Nem tudnának azonban ilyen hatékonyan dolgozni az Ügyelet gerincét adó önkéntesek nélkül.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Vak kutyával az élet - 12 tipp a nyugodt mindennapokhoz Vak kutyával az élet - 12 tipp a nyugodt mindennapokhoz
Megrendítő szembesülni a tudattal, hogy kedvencünk látása romlik, ám a kutyák csodálatosan képesek alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Támogató jelenlétünk átsegíti őket a nehézségeken, kis odafigyeléssel mi is megkönnyíthetjük mindennapjaikat.

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A Facebook ezt is megmondja: milyenek valójában a kutyás és a macskás gazdik Hírek - Címlapon
A Facebook ezt is megmondja: milyenek valójában a kutyás és a macskás gazdik
Folytatódik a munka az állatvédelmi törvények szigorításáért Hírek - Címlapon
Folytatódik a munka az állatvédelmi törvények szigorításáért