A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatbarát hellyé és munkahellyé vált Újpest önkormányzata

2021. április 15., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Bedő Kata, Újpest alpolgármestere jelentette be a közösségi oldalán a fantasztikus hírt: állatbaráttá vált Újpest önkormányzata. 

Nem csak az önkormányzat dolgozói vihetik magukkal kedvencüket a munkahelyükre, de az ügyintézésre érkezők is beléphetnek kedvencük társaságában az újpesti önkormányzatra.

 

Bedő Kata, Újpest alpolgármester asszonya jelentette be Facebook oldalán, hogy Újpest önkormányzata állatbarát hellyé- és állatbarát munkahellyé vált. Rámutatott: a kerület minden hatodik lakójára jut egy házikedvenc.

Az önkormányzat számára az Újpesti Állatmentő Liga elnöke, Pataki Gábor készítette elő a házirendet:

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Az állataim nélkül soha! Az állataim nélkül soha!
Az utóbbi időben azonban ez a jelenség mintha felerősödött volna. Magam is számtalan állatos, állatvédős, állatmentős csoportnak vagyok a tagja. És bizony már naponta több ilyen posztot is látok, ahol „megváltozott életkörülményekre”, allergiára, egyéb betegségre, költözésre, stb. hivatkoznak a tulajdonosok.

A szomszéd kutyái is átmennek az idős bácsihoz, hogy együtt sziesztázzanak A szomszéd kutyái is átmennek az idős bácsihoz, hogy együtt sziesztázzanak
Watson urat minden kutya imádja: „Boldogan szaladnak elé, amikor hazaérkezik, és lelkes csóválások közepette kísérik be a házba.”

Betty White: milliók szerették az állatbarát színésznőt, öröksége tovább él Betty White: milliók szerették az állatbarát színésznőt, öröksége tovább él
"Én vagyok a legszerencsésebb ember e világon. Az életem két részre oszlik: állatok és show business, fele-fele arányban.” - Bettyre emlékezünk, akinek mosolya és jókedve mindnyájunk számára örök példaként szolgál.

Egy rendőr esernyője alatt lelt menedékre két kóbor kutya a szakadó esőben Egy rendőr esernyője alatt lelt menedékre két kóbor kutya a szakadó esőben
Egyetlen apró szívesség a világot jelentheti annak, aki segítségre szorul - a hontalan kutyák pedig csak ránk számíthatnak. Egy ember, egy fénykép, mely nemcsak példát mutat, hanem inspirál is arra, hogy tegyünk jót másokkal.

Finom vacsorát készít az étteremtulajdonos a kóbor kutyáknak, akik esténként meglátogatják Finom vacsorát készít az étteremtulajdonos a kóbor kutyáknak, akik esténként meglátogatják
"Boldog mosollyal és vidám csóválással hálálják meg a törődést." - Inspiráló történet arról, hogy egyetlen önzetlen cselekedet is a világot jelentheti a hontalan kutyák számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta AEGON Magyarország Zrt. MTI Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat Hírek - Címlapon
Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat
Szokatlan játszópajtások - A kutyák és a lovak képesek egymásra hangolódni játék közben Hírek - Címlapon
Szokatlan játszópajtások - A kutyák és a lovak képesek egymásra hangolódni játék közben