A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatbarát hellyé és munkahellyé vált Újpest önkormányzata

2021. április 15., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Bedő Kata, Újpest alpolgármestere jelentette be a közösségi oldalán a fantasztikus hírt: állatbaráttá vált Újpest önkormányzata.



 

Nem csak az önkormányzat dolgozói vihetik magukkal kedvencüket a munkahelyükre, de az ügyintézésre érkezők is beléphetnek kedvencük társaságában az újpesti önkormányzatra.

 

Bedő Kata, Újpest alpolgármester asszonya jelentette be Facebook oldalán, hogy Újpest önkormányzata állatbarát hellyé- és állatbarát munkahellyé vált. Rámutatott: a kerület minden hatodik lakójára jut egy házikedvenc.

Az önkormányzat számára az Újpesti Állatmentő Liga elnöke, Pataki Gábor készítette elő a házirendet:

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így készítsük fel négylábú kedvenceinket az irodában töltött időre - Hasznos tippek Korom Gábor kutyatrénertől Így készítsük fel négylábú kedvenceinket az irodában töltött időre - Hasznos tippek Korom Gábor kutyatrénertől
Néhány évvel ezelőtt még csupán elvétve találtunk olyan irodát, ahol szívesen fogadták a gazdájukkal érkező kutyákat, mára azonban a munkahelyek egyre nyitottabbá váltak a kisállatbarát iroda koncepciójára. A Mars, amely ezen a téren az egyik korai úttörőnek számít, az amerikai hagyományokra épülő "Vidd magaddal a kutyádat a munkahelyedre" nap alkalmából szeretné felhívni a figyelmet a kutyabarát munkahely előnyeire, kiemelve a munkavállalók mentális egészségére gyakorolt hatását. A vállalat nemrég egy interaktív workshopot szervezett, ahol a média képviselőivel osztott meg hasznos gyakorlati tanácsokat, hogy minél több gazdi számára könnyíthesse meg kisállataik irodai beilleszkedését. Az eseményen részt vett Korom Gábor, az ország egyik legismertebb kutyaszakértője is, aki elárulta, hogyan tudjuk felkészíteni kis kedvencünket az irodai környezetre.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

361 oktatási intézmény kapta meg az „Állatbarát” címet 361 oktatási intézmény kapta meg az „Állatbarát” címet
Több mint kétszer annyi oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott, mint tavaly!

Az állataim nélkül soha! Az állataim nélkül soha!
Az utóbbi időben azonban ez a jelenség mintha felerősödött volna. Magam is számtalan állatos, állatvédős, állatmentős csoportnak vagyok a tagja. És bizony már naponta több ilyen posztot is látok, ahol „megváltozott életkörülményekre”, allergiára, egyéb betegségre, költözésre, stb. hivatkoznak a tulajdonosok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat Hírek - Címlapon
Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat
Szokatlan játszópajtások - A kutyák és a lovak képesek egymásra hangolódni játék közben Hírek - Címlapon
Szokatlan játszópajtások - A kutyák és a lovak képesek egymásra hangolódni játék közben