A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat

2021. április 16., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Fájós lábai miatt csak pár lépést tud megtenni az idős kutya, de gazdáinak hála minden nap élményteli sétákra indulhat. Szívmelengető videók!Tucker, a fekete labrador keverék mindig is szeretett kirándulni. Öregecske lábai miatt manapság egyre jobban nehezére esik a mozgás, bár szíve vinné, ameddig csak lehet. Hogy kedvencük élvezhesse a mindennapos sétákat, gazdái remek ötlettel álltak elő: szép időben gurulós kiskocsin, télen pedig műanyag szánkón viszik újabb és újabb kalandokra Tuckert. Hiszen a friss levegő és az élmények idős korban is fontosak a kutyák számára! Kedvencük pedig nagyon hálás odaadásukért, és örömének hangot is ad: 

 

@misslaurie91

Reply to @fosterhomestead ask and you shall receive! ????

♬ original sound - Laura

 

Télen sem maradhat el a móka, amelyre természetesen kis barátnője is elkíséri. Míg Bella szaladgál és hempereg a hóban, a jókedélyű kisöreg játékosan harapdálja a havat szánkóján utazva. Ha hidegre fordul az idő, kabátot adnak rá vagy gondosan bebugyolálják egy takaróba, mely melegen tartja. Megható látni Tucker boldogságát és a gazdik szeretetteljes törődését:

 

@misslaurie91

Come for a walk with us! ##dogsoftiktok ##fyp ##seniordog ##cutedog ##fypシ ##canada ##snow ##sleigh ##ontario ##snowszn ##blacklab ##dogs ##ontariocanada

♬ Campus - Vampire Weekend

Forrás: TikTok/misslaurie91

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutyák is átélhetik a runner's high érzését futás után A kutyák is átélhetik a runner's high érzését futás után
Ha szeretsz futni, és megtapasztaltad már azt az euforikus boldogságot, ami egy-egy kiadósabb edzés után elöntheti az embert, talán nem ér váratlanul, ha azt állítjuk, hogy négylábú barátainknál sem ritka a jelenség. Mi okozza és mire kell figyelni, ha kedvencünkkel együtt futnánk?

Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól
Nem lehetett tudni, hányan vannak még odalent, így puszta kezével ásta ki a kölyköket a férfi.

Miért dől nekem a kutyám? Miért dől nekem a kutyám?
Figyelemre vágyik vagy inkább biztonságos menedéket keres nálunk? Netán aggódnunk kellene amiatt, ha kutyánk nekünk dől? Tudj meg többet e viselkedésről!

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya
A bűnözők kegyetlenül megkínozták, amikor rajta gyakorolták az emberrablás áldozatain elkövetni tervezett csonkítást, majd magára hagyták meghalni. Végül a Milagros Caninos menhelyen talált menedékre az eb. Új mancs-protézisein pedig végre boldogan szaladgálhat és élheti a kutyák álmát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Rehabportál Ebugatta Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több mint tíz vonat gázolta el a fiatal kutyát - túlélte! Hírek - Címlapon
Több mint tíz vonat gázolta el a fiatal kutyát - túlélte!
8 érv az olivaolaj mellett Hírek - Címlapon
8 érv az olivaolaj mellett