A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatok Világnapja sztárokkal és a HEROSZ Állatotthon védenceivel

Te is segíthetsz!


2016. szeptember 24., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Kutyás buli lesz az Állatok Világnapja alkalmából a HEROSZ Állatotthonban - kutyával, vagy kutya nélkül is várják az érdeklődő állatbarátokat. Idén több közismert személyiség is csatlakozik a rendezvényhez.



A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt október 08-án a már hagyományosnak számító őszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és azzal a kis létszámú, de annál lelkesebb csapattal, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy minél több gazdátlan állat kerüljön szerető családhoz. 

 

A gazdikereső Lili is ott lesz a nyílt napon!
A gazdikereső Lili is ott lesz a nyílt napon!

 

Idén több közismert személyiség is csatlakozik a Nyílt Nap látogatóihoz, sokan négylábú kedvenceiket is magukkal hozzák. 

Várunk Téged is szeretettel, hogy Hernádi Judittal, Trokán Annával, Vastag Tamással, Nyári Diánával és még sok más ismert közszereplővel együtt ünnepeljük az Állatok Világnapját!

 

Bobi is várja álomgazdiját!
Bobi is várja álomgazdiját!

 

A HEROSZ Budapesti Állatotthon idén is tárt kapukkal várja az állatbarátokat nyílt napjára, ahol az egész család egy igazán izgalmas, vidám napot tölthet el akár saját kutyussal, akár az állatotthon védencei társaságában.

A szervezők és Barabás Éva, a Nyílt Nap háziasszonya ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesznek kutyás ügyességi vetélkedők, kutya szépségverseny, cicasimogató, kutya sétáltatás, kutyakozmetikai tanácsadás, egzotikus állat bemutató Both Zoltán közreműködésével, és a nap végén tombola. A kicsiknek ingyenes lovaglással, arcfestéssel és gyereksarokkal kedveskednek a szervezők, és természetesen nem marad el a már tradíciónak számító garázsvásár és bográcsozás sem.

 

Garázsvásár is lesz a nyílt napon!
Garázsvásár is lesz a nyílt napon!

 

Idén vendégünk lesz a szinte már közszereplővé vált Dr. Varga Károly gyermekorvos és REX nevű kutyája is. A doktor Úr arról mesél majd, hogy segítik az állatok a kis páciensek gyógyulását, és miért tartotta fontosnak kiharcolni, hogy Rex a gyermekorvosi rendelő állandó „alkalmazottja” maradhasson.

A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

 

Dr. Varga Károllyal és Rex kutyával is találkozhattok!
Dr. Varga Károllyal és Rex kutyával is találkozhattok!
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

 

A HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatására idén első ízben a PURINA® is kampányt indított, arra kérte az állatbarátokat, hogy osszák meg az állatotthon nyílt napi Facebook posztját. Az állateledeleket gyártó cég minden megosztás után egy adag étellel (0,3 kg) támogatja az állatotthon lakóit. A 2016. szeptember 8. - 14. között zajló megosztó kampány eredményeként 9892 megosztás született, aminek köszönhetően az átadásra kerülő 2790 kg étel az otthon összes lakójának megközelítőleg 112 napi teljes ellátását fedezi majd.  

 

Köszönjük, hogy Te is segítettél!

 

HEROSZ Állatok Világnapja program

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Hírstart Mondial Assistance GesmbH Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
11 ezer éves egy nagyon ritka, ma is létező kutyabetegség Hírek - Címlapon
11 ezer éves egy nagyon ritka, ma is létező kutyabetegség
Szakértők lebeszélnék a leendő gazdikat a nyomott orrú fajták választásáról Hírek - Címlapon
Szakértők lebeszélnék a leendő gazdikat a nyomott orrú fajták választásáról