A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya

A kutyust egy kuka mellé kidobva találták Mexikó középső részén, ahol a kartellek és a szervezett bűnözés melegágya van. Mellső lábait bandatagok vágták le gyakorlás képpen.


2023. március 03., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Állatvédelem
A bűnözők kegyetlenül megkínozták, amikor rajta gyakorolták az emberrablás áldozatain elkövetni tervezett csonkítást, majd magára hagyták meghalni. Végül a Milagros Caninos menhelyen talált menedékre az eb. Új mancs-protézisein pedig végre boldogan szaladgálhat és élheti a kutyák álmát. 

A menhely vezetője - Patricia Ruiz - szerint Pay de Limón (Citromospite) gondozása kezdetben bizonyos kockázatokkal járt. "Hónapokig rejtegettük a megtorlástól tartva, amíg úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy normális életet éljen, mint a többiek.” A hölgy saját kutyája, Salchicha halála után hozta létre a menhelyet, akit megfojtottak. Abban a pillanatban döntötte el,hogy segít minden szenvedő kutyán.

A Milagros Caninos menhely csak extrém helyzetekben fogad be kutyákat. Rákbeteg, láb nélküli, vak, süket, megégett, megkínzott, bénult, megerőszakolt, bedrogozott, megvert, megcsonkított kutyáknak adnak otthont.

 

 

Patricia és Citromospite kapcsolata különleges
Patrícia és Citromospite kapcsolata igazán különleges
Fotó: cbsnews.com

 

 

Nem csupán fogadott gondozói imádják, de egész Amerika rajong érte: az "Amerika kedvenc kisállata" verseny döntőse lett Citromospite, a mexikói mentett kutya.

 

 

„Ő az emberi kegyetlenség és a szervezett bűnözés túlélője”
„Ő az emberi kegyetlenség és a szervezett bűnözés túlélője” 
Fotó: reuters.com

 


„Ő az emberi kegyetlenség és a szervezett bűnözés túlélője” – mondta a hírügynökségnek az ebről Patricia Ruiz, a Milagros Caninos mexikóvárosi menhely alapítója. 


„Citromospite nem neheztel senkire. Az emberek neheztelnek, a kutyák nem” – jelentette ki Patricia. Szerinte a kutya története mindenkit megtanít igent mondani az életre, bármi történt is vele.

 

 

„Citromospite nem neheztel senkire.
Citromospite nem neheztel senkire. 
Fotó: reuters.com

 

 

Ezért is kerülhetett döntőbe a versenyen, amelyre az amerikai kontinensről lehet benevezni állatokat. Noha ő külföldinek számít. Márciusban derül ki, hogy Citromospite nyeri-e a jótékonysági gyűjtéssel egybekötött versenyt, amelynek fődíjasa ötezer dollárt és kétoldalas megjelenést kap egy kutyamagazinban.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI Praktiker AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért habzsol a kutyám? Hírek - Címlapon
Miért habzsol a kutyám?
Egy angol szetter nyerte el a „Világ Leghosszabb Nyelvű Kutyája” címet Hírek - Címlapon
Egy angol szetter nyerte el a „Világ Leghosszabb Nyelvű Kutyája” címet