A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya

A kutyust egy kuka mellé kidobva találták Mexikó középső részén, ahol a kartellek és a szervezett bűnözés melegágya van. Mellső lábait bandatagok vágták le gyakorlás képpen.


2023. március 03., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Állatvédelem
A bűnözők kegyetlenül megkínozták, amikor rajta gyakorolták az emberrablás áldozatain elkövetni tervezett csonkítást, majd magára hagyták meghalni. Végül a Milagros Caninos menhelyen talált menedékre az eb. Új mancs-protézisein pedig végre boldogan szaladgálhat és élheti a kutyák álmát. 

A menhely vezetője - Patricia Ruiz - szerint Pay de Limón (Citromospite) gondozása kezdetben bizonyos kockázatokkal járt. "Hónapokig rejtegettük a megtorlástól tartva, amíg úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy normális életet éljen, mint a többiek.” A hölgy saját kutyája, Salchicha halála után hozta létre a menhelyet, akit megfojtottak. Abban a pillanatban döntötte el,hogy segít minden szenvedő kutyán.

A Milagros Caninos menhely csak extrém helyzetekben fogad be kutyákat. Rákbeteg, láb nélküli, vak, süket, megégett, megkínzott, bénult, megerőszakolt, bedrogozott, megvert, megcsonkított kutyáknak adnak otthont.

 

 

Patricia és Citromospite kapcsolata különleges
Patrícia és Citromospite kapcsolata igazán különleges
Fotó: cbsnews.com

 

 

Nem csupán fogadott gondozói imádják, de egész Amerika rajong érte: az "Amerika kedvenc kisállata" verseny döntőse lett Citromospite, a mexikói mentett kutya.

 

 

„Ő az emberi kegyetlenség és a szervezett bűnözés túlélője”
„Ő az emberi kegyetlenség és a szervezett bűnözés túlélője” 
Fotó: reuters.com

 


„Ő az emberi kegyetlenség és a szervezett bűnözés túlélője” – mondta a hírügynökségnek az ebről Patricia Ruiz, a Milagros Caninos mexikóvárosi menhely alapítója. 


„Citromospite nem neheztel senkire. Az emberek neheztelnek, a kutyák nem” – jelentette ki Patricia. Szerinte a kutya története mindenkit megtanít igent mondani az életre, bármi történt is vele.

 

 

„Citromospite nem neheztel senkire.
Citromospite nem neheztel senkire. 
Fotó: reuters.com

 

 

Ezért is kerülhetett döntőbe a versenyen, amelyre az amerikai kontinensről lehet benevezni állatokat. Noha ő külföldinek számít. Márciusban derül ki, hogy Citromospite nyeri-e a jótékonysági gyűjtéssel egybekötött versenyt, amelynek fődíjasa ötezer dollárt és kétoldalas megjelenést kap egy kutyamagazinban.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Végre kőkemény ítélet született a bíróságon egy állatkínzó ügyében Végre kőkemény ítélet született a bíróságon egy állatkínzó ügyében
Polgári úton is jogerős döntés született annak a férfinak az ügyében, aki kutyája bántalmazásáért korábban felfüggesztett szabadságvesztést kapott. Ügyészségi indítványra soha többet nem tarthat kutyát!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért habzsol a kutyám? Hírek - Címlapon
Miért habzsol a kutyám?
Egy angol szetter nyerte el a „Világ Leghosszabb Nyelvű Kutyája” címet Hírek - Címlapon
Egy angol szetter nyerte el a „Világ Leghosszabb Nyelvű Kutyája” címet