A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az Ürömi Állatotthon is eltáncolta a Jerusalemat - kutyusaival együtt!

2021. április 16., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szívmelengető videót készített az Ürömi Állatotthon: talán az övék az egyik legkreatívabb a Jerusalema challenge teljesítői között!



 

Nem túlzunk, ha azt állítjuk: ezt a táncot a világ összes szegletében járják! A Jerusalema-challenge örömtánca tavaly óta mozgatja meg az embereket és melengeti meg a szíveket. A kihívás egy angolai tánccsoporttól indult, akik “ebéd közben”, tányérral a kézben táncolták el a koreográfiát. Azóta vírusszerűen terjed a kihívás a különböző közösségi oldalakon: egyedül, vagy épp családjukkal, barátaikkal közösen táncolók osztották meg a videójukat, de számos cég dolgozói, alapítványok, szervezetek is teljesítették a kihívást. Master KG és Nomcebo Zikode Jerusalema című dalát hallhatjuk a kihívás zenéjeként. 

 

Számos magyar videó is készült már a kihívás jegyében, most pedig egy igazán szívmelengető videó is megjelent: az Ürömi Állatotthon és Kutyaiskola csapata is eltáncolta a Jerusalemat! Gratulálunk a videóhoz, fantasztikus lett!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után? Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után?
Megrázza magát, majd heves dörgölőzésbe kezd, vagy körbe-körbe rohangál eszméletlen sebességgel… Mintha kivetkőzne magából azok után, hogy megfürdettük, vagy pancsolt egy hatalmasat a vízben. Vajon miért csinálja?

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart JULIUS-K9 Rehabportál Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyák a történelemben: a Titanic négylábú utasai Hírek - Címlapon
Kutyák a történelemben: a Titanic négylábú utasai
Póráz nélkül sétáltatott kutyák okozták egy lovas sérülését és egy ló halálát Hírek - Címlapon
Póráz nélkül sétáltatott kutyák okozták egy lovas sérülését és egy ló halálát