A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Caramell Hotel - a kutyabarát pihenőhely

Bükön nem nézik ki a kutyás vendégeket


2015. február 03., 06:00


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló




Egyre többen viszik magukkal a pihenésre, nyaralásra a háziállatukat. A büki Caramell Hotelben szívesen látják a kutyás, macskás, nyulas gazdákat. A szolgáltatások magas színvonalát az állatok is élvezhetik.



 

A gyógyvizéről híres Vas megyei településen, Bükön található Hotel Caramell szívesen látja a vendégek háziállatait is. Magyarország első holisztikus szállodájába nyuugodtan magával viheti kedvencét a pihenni vágyó.

 

hotel caramell
Idilli környezet veszi körül a hotelt
Fotó: caramell.hu

 

 

Klára Ágnes igazgató a kutyabarathelyek.hu kérdésére elmondta, hogy volt már náluk vendég kutya, macska, nyúl, de még papagáj is. A legtöbben mégis a kutyások vannak. A hotelben minden méretű kutyát szívesen látnak. Általában a fitalal, külföldi párok hozzák magukkal négylábú barátjukat. 

 

 

hotel caramell2
A hotel belseje is kutyabarát hely
Fotó: caramell.hu

 

 

A környék adottságai révén a gazdák megmozgathatják kutyáikat, túrázhatnak, kirándulhatnak közösen a wellness pihenés mellett. 

 

Aki a Caramell Hotelt választja, nem fog csalódni a kutyabarát hely minőségében!

Témába vág

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Nyugdíjba vonul Tina, az ország legöregebb rendőrkutyája Nyugdíjba vonul Tina, az ország legöregebb rendőrkutyája
Több mint tíz évet szolgált a Salgótarjáni Rendőrkapitányságnál Tina, 13 évesen szerelik le. Ő az országban az első olyan eb, akinek ilyen sokáig tartott aktív rendőri pályafutása.

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online Brimo partysátor Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Beteg a kutya? Hírek - Címlapon
Beteg a kutya?
5 indok, amiért a labrador a legjobb választás, vakvezetőnek Hírek - Címlapon
5 indok, amiért a labrador a legjobb választás, vakvezetőnek