A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Caramell Hotel - a kutyabarát pihenőhely

Bükön nem nézik ki a kutyás vendégeket


2015. február 03., 06:00


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló
Egyre többen viszik magukkal a pihenésre, nyaralásra a háziállatukat. A büki Caramell Hotelben szívesen látják a kutyás, macskás, nyulas gazdákat. A szolgáltatások magas színvonalát az állatok is élvezhetik. 

A gyógyvizéről híres Vas megyei településen, Bükön található Hotel Caramell szívesen látja a vendégek háziállatait is. Magyarország első holisztikus szállodájába nyuugodtan magával viheti kedvencét a pihenni vágyó.

 

hotel caramell
Idilli környezet veszi körül a hotelt
Fotó: caramell.hu

 

 

Klára Ágnes igazgató a kutyabarathelyek.hu kérdésére elmondta, hogy volt már náluk vendég kutya, macska, nyúl, de még papagáj is. A legtöbben mégis a kutyások vannak. A hotelben minden méretű kutyát szívesen látnak. Általában a fitalal, külföldi párok hozzák magukkal négylábú barátjukat. 

 

 

hotel caramell2
A hotel belseje is kutyabarát hely
Fotó: caramell.hu

 

 

A környék adottságai révén a gazdák megmozgathatják kutyáikat, túrázhatnak, kirándulhatnak közösen a wellness pihenés mellett. 

 

Aki a Caramell Hotelt választja, nem fog csalódni a kutyabarát hely minőségében!

Témába vág

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Miért van az, hogy a kutyák pillanatok alatt képesek elaludni? Miért van az, hogy a kutyák pillanatok alatt képesek elaludni?
Még csak most tette le a fejét, és már hortyog is békésen. Netán álmodik is. De ilyen gyorsan?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com MTI Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Beteg a kutya? Hírek - Címlapon
Beteg a kutya?
5 indok, amiért a labrador a legjobb választás, vakvezetőnek Hírek - Címlapon
5 indok, amiért a labrador a legjobb választás, vakvezetőnek