A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Csodálatos hazatérés - 5 menhelyen töltött év után hazatért eredeti gazdájához a kutya

2018. október 03., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Könnyfakasztó egymásra találás a menhelyen: 5 év reménytelennek tűnő gazdikeresés és várakozás után nem csupán szerető gazdit talált Dáriusz, hanem egyenesen a rég elvesztett gazdájához térhet haza!Naponta találnak egymásra kutyák és leendő gazdijaik a világ menhelyein, olyan pillanat azonban, mint ami a hetekben történt az Illatos úton, nagyon ritka.

Dáriusz imádott gazdijának hosszú útra kellett indulnia, és kedvencét sajnos nem vihette magával. Rábízta hát egy ismerősre a kutyust, ám idővel Dáriusz valamilyen úton-módon az Illatos úti gyepmesteri telepen kötött ki.

 

És jött a várakozás. Az idő csak telt, gazdijelölt mégsem akadt, a remény egyre fogyatkozott. Dáriusz ráadásul nem egyszerű személyiséggel megáldott kutya, határozott és következetes gazdira volt szüksége, aki kezelni tudta. Egy próbálkozó akadt is, ám sajnos nem passzoltak egymáshoz, így Dáriusz visszakerült a gyepire.

 

 

Azt mondják, csodák igenis léteznek. Azt is, hogy a reményt sosem szabad elveszteni. Dáriuszra is rámosolygott a szerencse egy gyönyörű szeptemberi napon:

"Először nem tűnt fel semmi, azt hittem, hogy a szokásos mozgatás következik. Lustán indultam neki a köröknek. Aztán leguggolt hozzám egy férfi. Szimat. Másodpercek... És képszakadás...

Utólag mesélték a többiek, hogy eszeveszett boldogan körbeloholtam, úgy vigyorogtam, hogy az már nem is emberi - akarom mondani: kutyai -, és többé nem hallgattam a gondozóimra. Az én igazi, régi gazdám végre, öt év után rám talált!" - írja a Doktorok az Állatokért Alapítvány a Facebook oldalán.

 

Dáriusz újra együtt lehet szeretett, rég elvesztett gazdájával, tanítva minket arra, hogy soha ne veszítsük el a reményt!

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Doktorok az Állatokért Alapítvány - Facebook

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen
Riley, a 11 éves német dog elmondhatatlanul örült ajándékainak!

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás sportok- A flyball Hírek - Címlapon
Kutyás sportok- A flyball
Überluxus kutyaházak Hírek - Címlapon
Überluxus kutyaházak