A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Csodálatos hazatérés - 5 menhelyen töltött év után hazatért eredeti gazdájához a kutya

2018. október 03., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Könnyfakasztó egymásra találás a menhelyen: 5 év reménytelennek tűnő gazdikeresés és várakozás után nem csupán szerető gazdit talált Dáriusz, hanem egyenesen a rég elvesztett gazdájához térhet haza!



Naponta találnak egymásra kutyák és leendő gazdijaik a világ menhelyein, olyan pillanat azonban, mint ami a hetekben történt az Illatos úton, nagyon ritka.

Dáriusz imádott gazdijának hosszú útra kellett indulnia, és kedvencét sajnos nem vihette magával. Rábízta hát egy ismerősre a kutyust, ám idővel Dáriusz valamilyen úton-módon az Illatos úti gyepmesteri telepen kötött ki.

 

És jött a várakozás. Az idő csak telt, gazdijelölt mégsem akadt, a remény egyre fogyatkozott. Dáriusz ráadásul nem egyszerű személyiséggel megáldott kutya, határozott és következetes gazdira volt szüksége, aki kezelni tudta. Egy próbálkozó akadt is, ám sajnos nem passzoltak egymáshoz, így Dáriusz visszakerült a gyepire.

 

 

Azt mondják, csodák igenis léteznek. Azt is, hogy a reményt sosem szabad elveszteni. Dáriuszra is rámosolygott a szerencse egy gyönyörű szeptemberi napon:

"Először nem tűnt fel semmi, azt hittem, hogy a szokásos mozgatás következik. Lustán indultam neki a köröknek. Aztán leguggolt hozzám egy férfi. Szimat. Másodpercek... És képszakadás...

Utólag mesélték a többiek, hogy eszeveszett boldogan körbeloholtam, úgy vigyorogtam, hogy az már nem is emberi - akarom mondani: kutyai -, és többé nem hallgattam a gondozóimra. Az én igazi, régi gazdám végre, öt év után rám talált!" - írja a Doktorok az Állatokért Alapítvány a Facebook oldalán.

 

Dáriusz újra együtt lehet szeretett, rég elvesztett gazdájával, tanítva minket arra, hogy soha ne veszítsük el a reményt!

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Doktorok az Állatokért Alapítvány - Facebook

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 Brimo partysátor MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Menhellyé alakította az iskolabuszt a férfi, hogy azzal menthesse a hurrikán elől a kutyákat Hírek - Címlapon
Menhellyé alakította az iskolabuszt a férfi, hogy azzal menthesse a hurrikán elől a kutyákat
Időpontváltozás! - Ismét összegyűlnek az ország tacsisai Hírek - Címlapon
Időpontváltozás! - Ismét összegyűlnek az ország tacsisai