A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy éven át nézte a kutya a menhelyen, ahogy elsétálnak kennelje előtt, és örökbefogadják társait

2023. április 27., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Nóziját odanyomta a kennel rácsához, és azt leste, mikor néznek rá végre, hogy megláthassák a benne rejlő kedvességet, szeretetet.



 

Sophie, a szürke keverék minden egyes alkalommal reménykedve figyelt, amikor az érdeklődők beléptek a menhelyre. Figyelt, és várt. Hallgatta, ahogy meghatottan beszélnek a többi kutyához, hallgatta társai nyüszögését, ahogy azt kérték, őket válasszák. Aztán hallotta azt is, amikor a szerencsés kiválasztott tappancsai vidáman topogtak a padlón, miközben leendő családjuk fogta pórázuk végét, és tudták, végre hazamehetnek.

 

Sophie volt a legrégebb óta a menhelyen, a tekintetek valamiért mindig elsiklottak felette. Bull típusú keverék. Szürke színben. Nem az a típus, akire egyből felfigyelnek, hiába csóvált, és igyekezett egyetlen röpke pillanat alatt megkedveltetni magát az emberekkel.

 

 

Sophie nagyon várta a menhelyen, hogy valaki beleszeressen
Sophie nagyon várta a menhelyen, hogy valaki beleszeressen
Fotó: Facebook/SeminoleCountyAnimalServices

 

 

Nóziját odanyomta a kennel rácsához, és azt leste, mikor néznek rá végre, hogy megláthassák a benne rejlő kedvességet, szeretetet. Nap nap után várta, hogy megtörténjen a csoda. Az állatmentők és az önkéntesek egytől-egyik beleszerettek, mindenki nagyon drukkolt neki:

 

„Sophie imádnivaló idősebb kutyahölgy, szemeiből mély érzelmek áradnak, szőre ezüstösen csillog – a legnagyobb kedvencünk ő.”

 

Reménykedését látva az egyik dolgozó úgy döntött, felszerel egy kamerát a kenneljében, és az elkészült felvételekből összeállítanak egy kis videót, ami azt mutatja be, hogyan is éli meg Sophie a várakozás pillanatait, és azt, hogy már megint nem nem őt választották:

 

 

 

 

„Hogy lehetséges, hogy az ember belenéz a szemébe, és nem szeret bele? Ebben az édes, lelkes öreglányban annyi életvidámság rejlik!”

 

364 napba telt, mire álma valóra vált. Ez idő alatt megtanult szépen sétálni a pórázon, finoman elvenni a falatot, ülni, pacsit adni, és lelkesen gyakorolta a könyörgő tekintetet is, amivel hatalmas sikert aratott. És egy nappal azelőtt, hogy letelt volna Sophie első éve a menhelyen, belépett az ajtón az az ember, aki csakis őt akarta:

 

„Sophie apukája a közösségi oldalunkon látta meg a hirdetést. Megcsináltuk srácok, 364 hosszú-hosszú nap után Sophie végre otthonra talált!” - írták meghatottan az állatmentők. Bár hiányozni fog nekik, de nagyon is örülnek annak, hogy olyan életet élhet ezek után, amilyet valóban megérdemel.

 

 

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/SeminoleCountyAnimalServices

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus
A bábmester kedvence olyannyira igazinak tűnik, hogy még a kutyákat is könnyedén megtéveszti.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében Hírek - Címlapon
Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében
Kitüntetést kapott Lehoczki László és Hope, a mentőkutya Törökországban Hírek - Címlapon
Kitüntetést kapott Lehoczki László és Hope, a mentőkutya Törökországban