A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy kóbor kutya a Jézuska jászlában talált menedéket

Talán a legmeghatóbb karácsonyi kutyás történet


2017. december 26., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Ebben a Betlehemben egyel több szereplő tűnt fel, mint máskor. A szemlélődők arra lettek figyelmesek, hogy a jászolban a kis Jézus mellett egy kis kutya fekszik összegömbölyödve...



A szívmelengető eset pár évvel ezelőtt, a brazíliai városban, Criciuma-ban történt. Karácsony közeledtével itt is életnagyságú Betlehemet állítottak fel, annak minden szereplőjével. Egy nap az arra járókat azonban szokatlan látvány fogadta: egy németjuhász keverék kucorodott oda a kis Jézus mellé a jászolba. A gazdátlan kóbor kutya ide húzódott be éjszakára.

 

A szemlélődők plusz egy szereplőt fedeztek fel a Betlehemben
A szemlélődők plusz egy szereplőt fedeztek fel a Betlehemben


A megható kép, ahogy a kutya békésen alszik a jászolban évek óta kering az interneten. Úgy tudni, a kis jászollakót egy kutyabarát hamar befogadta otthonába, így a kutyus már biztonságban, szerető családban töltheti napjait - így már minden nap karácsony neki! Hiszen az árva állatoknak a legnagyobb ajándék Mi, Gazdik vagyunk!

 

A kutya békésen aludt a kis Jézuska mellett
A kutya békésen aludt a kis Jézuska mellett

 

 

 

 

Forrás: viralslot.com
Cikk első megjelenése: 2016. december 23.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz 5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz
Az év első napjaiban hirtelen megnő a kóbor állatok száma: a szilveszteri tűzijátéktól pánikba eső és otthonról elszökő állatok nagy része soha nem tér már haza. Változtassunk ezen: ne menjünk el a kóborkák mellett, segítsünk nekik hazatalálni!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Ebugatta Hírstart Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Befogadta az idős, daganatos kutyát, hogy szeretetben élhesse le utolsó napjait Hírek - Címlapon
Befogadta az idős, daganatos kutyát, hogy szeretetben élhesse le utolsó napjait
Újabb állatkínzó kerülhet rács mögé Hírek - Címlapon
Újabb állatkínzó kerülhet rács mögé