A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egyetlen fotóddal is segítheted a menhelyi árva állatokat!

2020. július 24., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




… és még ajándékot is nyerhetsz! A feltöltött fotók után a jótékonysági játék szervezője nagy értékben ajánl fel állateledelt a menhelyi állatoknak.



 

A kedvencedről készült egyetlen mókás fotóval is hozzájárulhatsz a menhelyi állatok segítéséhez a Lidl által indított Állati fesztivál keretein belül. A kampány célja, hogy a vállalat - állatszerető vásárlóival összefogva - megtöltse a Rex Kutyaotthon gazdára váró cicáinak, kutyáinak a tálkáját, valamint felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. 

 

A játékban és a jótékonysági akcióban való részvételhez nem kell mást tenni, mint feltölteni egy fotót kedvencedről, amin épp valami vicces dolgot csinál, vagy mókásan fekszik, esetleg játék közben bolondozik. A 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő fotó feltöltőit értékes ajándékutalvánnyal jutalmazza a Lidl, de az összes képfeltöltő között is kisorsolnak majd ajándékkártyákat. 

 

De ami talán a legfontosabb: ha összejön 5000 feltöltött kép augusztus 9-ig, a Lidl Magyarország 2.000.000 forintot ajánl fel a Rex Kutyaotthon árva lakóinak. Így az adománygyűjtésben való részvételhez most elegendő mindössze egy fotó feltöltése!

 

 

A játékról és a jótékonysági akcióról ide kattintva található bővebb információ.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyánkra is veszélyes a mérgező kaukázusi medvetalp Hírek - Címlapon
Kutyánkra is veszélyes a mérgező kaukázusi medvetalp
Súlyosan sérült kutya bukkant fel a semmi közepén álló háznál - segítséget kért, végül családra talált Hírek - Címlapon
Súlyosan sérült kutya bukkant fel a semmi közepén álló háznál - segítséget kért, végül családra talált