A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egyetlen fotóddal is segítheted a menhelyi árva állatokat!

2020. július 24., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




… és még ajándékot is nyerhetsz! A feltöltött fotók után a jótékonysági játék szervezője nagy értékben ajánl fel állateledelt a menhelyi állatoknak.



 

A kedvencedről készült egyetlen mókás fotóval is hozzájárulhatsz a menhelyi állatok segítéséhez a Lidl által indított Állati fesztivál keretein belül. A kampány célja, hogy a vállalat - állatszerető vásárlóival összefogva - megtöltse a Rex Kutyaotthon gazdára váró cicáinak, kutyáinak a tálkáját, valamint felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. 

 

A játékban és a jótékonysági akcióban való részvételhez nem kell mást tenni, mint feltölteni egy fotót kedvencedről, amin épp valami vicces dolgot csinál, vagy mókásan fekszik, esetleg játék közben bolondozik. A 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő fotó feltöltőit értékes ajándékutalvánnyal jutalmazza a Lidl, de az összes képfeltöltő között is kisorsolnak majd ajándékkártyákat. 

 

De ami talán a legfontosabb: ha összejön 5000 feltöltött kép augusztus 9-ig, a Lidl Magyarország 2.000.000 forintot ajánl fel a Rex Kutyaotthon árva lakóinak. Így az adománygyűjtésben való részvételhez most elegendő mindössze egy fotó feltöltése!

 

 

A játékról és a jótékonysági akcióról ide kattintva található bővebb információ.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Irodakutya.com Beagle Club Online MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyánkra is veszélyes a mérgező kaukázusi medvetalp Hírek - Címlapon
Kutyánkra is veszélyes a mérgező kaukázusi medvetalp
Súlyosan sérült kutya bukkant fel a semmi közepén álló háznál - segítséget kért, végül családra talált Hírek - Címlapon
Súlyosan sérült kutya bukkant fel a semmi közepén álló háznál - segítséget kért, végül családra talált