A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Elárvult vadállat kölyköket nevel ez a kutya

2016. március 28., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Princess egy csupaszív pitbull-keverék. Volt idő, amikor altatni akarták, ma viszont vadállatok mentésében segít gazdáinak. Nézd meg bájos fotóit!A narancssárga-foltos bundájú keverék kutya hosszú időn át várta egy menhelyen, hogy valaki felfigyeljen rá. Mégsem akarták őt örökbefogadni, félő volt, hogy elaltatják... Ekkor látta meg Jenny Desmond, a vadállatok mentésével foglalkozó hölgy. A kis hercegnő, Princess végtelen kedvessége, szeretetet sugárzó lénye azonnal lenyűgözte őt, és férjével úgy döntöttek, adnak neki egy esélyt. 

Hét év telt el azóta, s a kutya, akiről már szinte mindenki lemondott, csodálatos módon változtatta meg életüket.

 

Jenny Desmond és Princess
Jenny Desmond és Princess
Fotó: thedodo.com

 

Jenny és Jimmy Desmond elárvult vadállat kölykök mentésével és rehabilitációjával foglalkozik. Több nagynevű állatmentő szervezetnek dolgoznak tanácsadóként pl. a Jane Goodall Intézet, The Harmony Fund, The American Humane Society. Mindketten imádják az állatokat, és természetesen a kutyákat is, életcéljuk a segítségre szoruló, bántalmazott, sérült állatok megmentése és biztonságba helyezése. Munkájukat Princess teljes odaadással segíti, így nemcsak szerető otthonra, hanem valódi hivatásra is talált.

 

Princess a legkisebbekről is gondoskodik
Princess a legkisebbekről is gondoskodik
Princess anyai szeretettel vigyáz minden elárvult állatkölyökre
Princess anyai szeretettel vigyáz minden elárvult állatkölyökre

 

Jimmy vadállatokra specializálódott állatorvos, s míg a házaspár a szerencsétlenül járt állatkölykök orvosi ellátásáról, táplálásáról és kezeléséről gondoskodik, addig Princess minden lépésüket igazi pótmamaként vigyázza, nevelgeti és felvidítja a kicsiket, és szeretettel veszi őket körül. Különleges feladatot szánt neki az élet, s az elmúlt években az univerzum bőségesen kárpótolta minden szenvedésért, minden egyes magányosan eltöltött napért.

 

Princess egy kiscicával - anyjaként terelgeti a kicsit
Princess egy kiscicával - anyjaként terelgeti a kicsit
Princess éppen egyik barátjával, egy malaccal fedezi fel a kertet
Princess éppen egyik barátjával, egy malaccal fedezi fel a kertet
Fotó: lifewithdogs.tv

 

 „Princess egy igazi csoda. Aktív szerepet vállal mindennapos teendőinkben. Bárhova is utazunk, ő mindig velünk tart.” – mondta Jenny. Tevékenységüknek köszönhetően bejárták már az egész világot, megfordultak már Ugandában, Kínában, Libanonban és az USA számos pontján.

 

Princess a tengerparton
Princess a tengerparton

 

Idén októberben a nyugat-afrikai Libériába költöztek, ahol kísérleti csimpánzok rehabilitációjában vesznek részt. A család áldozatos munkája nem maradt észrevétlen: maga Dr. Jane Goodall is nagy örömmel fogadta őket!

 

Dr. Jane Goodall, Jenny és Jimmy Desmond és Princess
Dr. Jane Goodall, Jenny és Jimmy Desmond és Princess
Fotó: thedodo.com

 

Forrás: lifewithdogs.tv
Indexkép forrás: thedodo.com
Cikk első megjelenése: 2015. december 07.
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyákat mérgeznek Békéscsabán Hírek - Címlapon
Kutyákat mérgeznek Békéscsabán
A kutyasétáltatás mint sport Hírek - Címlapon
A kutyasétáltatás mint sport